+ Reply to Thread
Rodyti rezultatus nuo 1 iki 5 iš 5

Tema: garso aparatūra už maždaug 500-700lt

Jaunius blizzard is on a distinguished road
    Registracijos data
    Nov 2010
    Amžius
    34
    Žinučių
    5

Pagal nutylėjimą garso aparatūra už maždaug 500-700lt

Sveiki esu žalias šioje srityje, todėl norėčiau paklausti ką būtų galima nusipirkt už tokią sumą pinigų? Auto bus mažas (a3 golf4 ar panaši maža mašina) magas toks kad skaitytų mp3 (tam būtų prioritetas). Aparatūra klausymui, nereikia kažkokio kosmoso(ko gero už tokią sumą nieko ir nenupirksi daugiau). Klausoma muzika bus daugiausia elektroninė (drum and bass, dubstep, house ir t.t.), šioj muzikoj svarbų vaidmenį atlieka žemi dažniai. Taigi man įdomu ar už tiek pinigų būtų galimą ką nors daugiau padaryti negu bus originali auto aparatūra, magą teks pirkti nori nenori nes daugumoje modelių kiek mačiau kasetiniai magai, o man reikia kad bent jau cd nuskaitytų paprasto formato. O gal už tokią sumą neverta nieko keisti?

Gal šita tema ne man vienam bus aktuali, ko gero dauguma jaunimo tikisi skirti panašią sumą aparatūrai savo mašinoje.

Taigi tikiuosi kokio nors patarimo ar verta pirkti kažką? ar geriau tik magnetolą? ar, ar ...

Ekspertas darializ will become famous soon enough darializ will become famous soon enough darializ will become famous soon enough darializ will become famous soon enough darializ's Avatar
    Registracijos data
    Oct 2006
    Amžius
    41
    Žinučių
    739

Pagal nutylėjimą

tai yra tikrai labai maža suma.. pirma turi apsispresti ar nori klausytis muzikos, ar tiesiog daug triukšmo ir bildesio. jei linksti link muzikos klausymosi tuomet geriausia ka uz tokia suma gali nusipirkti tai maga, ir siokius tokius komponentus.. galbut dar kelis simtus dadejas nusipirksi ir stiprintuva jiem. uz tokia suma asmeniškai aš pirkčiau:
    magas: pioneer P77 nesenai kazkas pardave uz 330lt berods
    Komponentai: jiem paskirciau kokius 300lt. ieskočiau šešioliktuku. už tokia suma neblogas variantas phase evolution butu.. likusius pinigelius paskirciau koloneliu laidam iki mago, bitumui bei medžiagai.
    bendroje sumoje gautusi siek tiek daugiau.. apie 800lt bet butu gera pradžia tolimesniem darbam
    u-dimension 40xs, u-dimension 20vs

Savas darko will become famous soon enough darko will become famous soon enough darko will become famous soon enough darko will become famous soon enough darko will become famous soon enough darko's Avatar
    Registracijos data
    Jan 2009
    Amžius
    41
    Žinučių
    579

Pagal nutylėjimą

Na mago be trijų šimtų nenupirksi niekaip, bent kad padoriai grotų ir dar su mp3. Galima žiūrėt ir į JVC sH jei nesudrožtą gausi, tai ir pigiau dar kainuos
    O aš asmeniškai skirčiau 100 litų senam laiko patvirtintam stiprintuvui (kartais net ir 50 užtenka, pvz kaip monarch pardavinėjamas buvo), toliau laidams apie 50lt (dėvėtas iš šroto įtampos, ir lituotas tarpblokinis), o garsiakalbiai tai iš buitinių dėvėtų kažką susirinkčiau iki 200 lt, o filtrai... tai reiktų mastyti apie rusiškus kondencatorius ir lakuotos vėlos sukimą (dar 50 lt) arba pirkti grotuvą jau su aktyviais filtrais, tik čia kas alpinizmu užsiiminėja gal daugiau galėtų patart apie jų markes Reiktų dar ir bitumo, bent minimaliai aplink priešbosius (dar 50 lt) na ir bendroj sumoj gaunasi 300+100+50+200+50=750
    Viską surašiau jau kaip truputi pažengusiam, nes jei nori pigiai ir gerai, tai reik įgauti žinių, t.y. skirti laiko, kad ir forumo paskaitymui

Jaunius blizzard is on a distinguished road
    Registracijos data
    Nov 2010
    Amžius
    34
    Žinučių
    5

Pagal nutylėjimą

Stengiuosi domėtis truputį gerai kad tėvą dar turiu tai jis biškį daugiau prie technikos, ne toks žalias kaip aš reikiamu momentu padės sujunginėt viską ir t.t. svarbiausia nusipirkt padorią įrangą Svarbiausia kad atlaikytų technika pakankamai ne taip kaip prie kompiuterio, nusipirkau kalonėles su žemais dažniais
    http://www.kurpirkti.lt/LOGITECH-X-230-2-1-32W/i17765
    Na kaip prie kompiuterio tai pagalvojau kad nieko įspūdingo nereikia, užteks žemų dažnių kad geriau skambėtų ir viskas. Ta va praėjo jau kokie 8 mėnesiai ir iš boso skyriaus keisti garsai pradėjo sklist, įtariu kad bus įtrūkęs visada klausnat jis buvo ant užsuktas iki galo.. tai va paklausius elektroninės muzikos ir parėjo.. Dėl to ir užsiminiau kad klausysiu su būsima aparatūra daugiausia elektroninę muziką

p.s kas dėl mago tai truputį žiūrėjau, mačiau kad jis nuo maždaug nuo 300 :/ aišku pigiausio nepirksiu tai jis skaityk bus kokie 350+.. na bet čia nebėda, aš jau susitaikiau kad už magą reikės pamokėt tiek kiek prašys tuo labiau kad ateityje gal nereikės keisti jo jeigu dar ko nors daugiau užsimanysiu.

Ekspertas Vilmantas is on a distinguished road Vilmantas is on a distinguished road Vilmantas's Avatar
    Registracijos data
    Jun 2005
    Vieta
    Kaunas
    Amžius
    48
    Žinučių
    2,792

Pagal nutylėjimą

O aš tau stipreką turiu... ALPINE 3522 S.
    WWW.GARSUGAMA.LT - 8 605 19197

+ Reply to Thread

Bookmarks

Rašymo taisyklės