+ Reply to Thread
Rodyti rezultatus nuo 1 iki 5 iš 5

Tema: Subo medziaga

Jaunius Shurkus is on a distinguished road
    Registracijos data
    Mar 2005
    Vieta
    Kaunas
    Žinučių
    8

Pagal nutylėjimą Subo medziaga

Sveiki bendraminciai! turiu tokia beda.. Pasidariau dezes subam ir niekur negaunu medziagos juos apviltkti. Man reiketu dramblio kaulo spalvos. Gal kas zinote kurbutu galima tokia rasti? Ir dar vienas klausimas: I dezes noriu ideti organini stikla. Kokio storio jis turetu buti ir kaip ji graziai sumontuoti gal kas yra dares ir gali pasidalinti patirtimi. Dekui

Aktyvus Audrius is on a distinguished road
    Registracijos data
    May 2004
    Vieta
    Kaunas
    Žinučių
    277

Pagal nutylėjimą Re: Subo medziaga

Citata "Shurkus" rašė čia:
    Sveiki bendraminciai! turiu tokia beda.. Pasidariau dėžes subam ir niekur negaunu medžiagos juos apviltkti. Man reikėtų dramblio kaulo spalvos. Gal kas zinote kurbutu galima tokia rasti? Ir dar vienas klausimas: I dėžes noriu įdėti organini stiklą. Kokio storio jis turėtų buti ir kaip ji graziai sumontuoti gal kas yra dares ir gali pasidalinti patirtimi. dėkui
    Jai jau niekur negauni nuvaziuok i raudondvario 99 "zakona" .

Registracijos data
    Mar 2005
    Vieta
    Kaunas
    Žinučių
    8

buvau zakonoj nera nieko neturi jie tokio...

Aktyvus Petras Valiusaitis is on a distinguished road
    Registracijos data
    Oct 2003
    Vieta
    Lithuania, Vilnius
    Žinučių
    204

Pagal nutylėjimą Re: Subo medziaga

Citata "Shurkus" rašė čia:
    Sveiki bendraminciai! turiu tokia beda.. Pasidariau dėžes subam ir niekur negaunu medžiagos juos apviltkti. Man reikėtų dramblio kaulo spalvos. Gal kas zinote kurbutu galima tokia rasti? Ir dar vienas klausimas: I dėžes noriu įdėti organini stiklą. Kokio storio jis turėtų buti ir kaip ji graziai sumontuoti gal kas yra dares ir gali pasidalinti patirtimi. dėkui
    Sveiki,
    na ir norai pas JUS! dramblio kaulo vargu ar rasi butent kazko panasaus i iprasas tokias kaip pilka ar juoda. Taigi tek pasikankinti ir ieskoti paltiniu medziagu. Nebloga skyle tokiu daiktu yra DRAUGYSTES gatveje. Kai vaziuoji nuo MAXIMOS link bangos pastato pravaziuoji srota autominute, jis tau po kaire, vaziuoji truputi toliau kol tau po desine prasides berods baltas 4 ar triju aukstu ilgas pastatas pirmame aukste ir rasi

Registracijos data
    Mar 2005
    Vieta
    Kaunas
    Žinučių
    8

Dekui Petrai, butinai nuvaziuosiu gal ka rasiu

+ Reply to Thread

Bookmarks

Rašymo taisyklės