+ Reply to Thread
Rodyti rezultatus nuo 1 iki 4 iš 4

Tema: Reiktu pagalbos :)

Jaunius DonKapone is on a distinguished road
    Registracijos data
    Jul 2011
    Žinučių
    14

Pagal nutylėjimą Reiktu pagalbos :)

Sveiki

Patarkit kas geriau paaiskinkit ar pagryskit kodel...
    GERMAN MAESTRO AS 6508 ar
    GERMAN MAESTRO AC 6508
    Visi techniniai duomenys labai panasus o kainoje skirtumas gan tikrai nemazas.

Gal kas, ka galetumete pasiulyti renkantis automobiliui aparatura, reikia patarimo pasiulymu . Mano automobilis "nissan almera 2003m-12men sedanas" Duryse skyle yra 12.5cm x 14cm, bet yra ideti apvalus garsiakalbiai, o skyles gale ispjautos 15cm x 15cm.
    Koloneles is kuriu renkuosi ar apie kurias domiuosi tai butu "Kicker" "DLS" "MB Quart" ir "German Maestro"

Rašytojas skiesflyer will become famous soon enough skiesflyer will become famous soon enough skiesflyer will become famous soon enough skiesflyer will become famous soon enough skiesflyer's Avatar
    Registracijos data
    Sep 2009
    Vieta
    Kaunas
    Žinučių
    475

Pagal nutylėjimą

AC yra koaksialiniai garsiakalbiai, o AS komponentiniai.
    Šių laikų MB Quart yra labai panašūs į German Maestro, taip kad skirtumai minimalūs. DLS jau visai kito charakterio akustika, taip kad renkiesi gana skirtingus daiktus. Patarimas būtų paklausyti ir išsirinkti tai kas Tau priimtina.

P.S. Rašai kad domiesi, tai galėjai ir labiau pasistengti...

Ekspertas Vilmantas is on a distinguished road Vilmantas is on a distinguished road Vilmantas's Avatar
    Registracijos data
    Jun 2005
    Vieta
    Kaunas
    Amžius
    48
    Žinučių
    2,792

Pagal nutylėjimą

... ne per forumus blaškykis ieškodamas pritarimo - bet isiskaityk ką tau pataria...
    WWW.GARSUGAMA.LT - 8 605 19197

Jaunius DonKapone is on a distinguished road
    Registracijos data
    Jul 2011
    Žinučių
    14

Pagal nutylėjimą

Citata skiesflyer rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    P.S. Rašai kad domiesi, tai galėjai ir labiau pasistengti...
    taip as domiuosi ir noriu isigyti.......

Citata Vilmantas rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    ... ne per forumus blaškykis ieškodamas pritarimo - bet isiskaityk ką tau pataria...
    gaila bet man idomu suzinoti kitu nuomones taip kad man nera galimebes iki jusu atvaziuoti ir paklausyti kaip skamba ir panasiai.
    as neperku pirmo pasiulyto varianto , noriu suzinoti kuo daugiau nuomoniu apie garsiakalbius. visi nori privatumo arba paskambink viska pasakysiu........ man tinkanciu garsiakalbiu orentacines kainas daug maz turiu, taip kad ieskau pigiausio varianto.
    taip kad laukiu kitu nuomones aciu.
    priekinius ir galinius garsiakalbius noreciau isirinkti iki 1000lt galimos ir naudotos.

+ Reply to Thread

Bookmarks

Rašymo taisyklės