+ Reply to Thread
Rodyti rezultatus nuo 1 iki 14 iš 14

Tema: nykstukas nori but didelis

Fuksas mulius is on a distinguished road
    Registracijos data
    Oct 2011
    Vieta
    kox dar london :D
    Amžius
    36
    Žinučių
    4

Pagal nutylėjimą nykstukas nori but didelis

sveiki tikro garso ekspertai

reik pradet nuo to ka as cia darau. sviesciuosi apie garso aparatura kad zinociau kokios butent man reikia ir t.t. pradedu tik db skaityt foruma ir cia matau ne vienas kilogramas informacijos. todel savaja surasiu turbut kai masina spes surudyt. ne juokauju. tiesiog kol ieskosiu kas ka reiskia kur kaip ka sujungt ir visa kita ka kur sudet ir sureguliuot kol desiu sia info i savo galva tuo metu manau bus naudinga pradeti diskutuoti savo tema ko cia ieskau.

turiu auto ir megstu kai muzika groja kaip priklauso grot. esme tokia automobilis mano yra didelis concorde vadinasi jis. tikslas ko siekiu padaryt kad butu minksti basai kurie tikrai kutentu nugara ir nosi automobilis yra ne infinity komplektacijos todel nera aukstu peselku komplektacijoje. isvis i ja ieina du komponentai priekinese duryse ir dvi kaloneles galinej palangej. dalykas toks sitos kaloneles groja lygiai taip pat kaip opel omega gamyklines kaloneles 2001 metu. bet skirtumas tas kad i sio chryslerio komlektacija ieina ir gamyklinis stiprintuvas sioms kalonelems. jis yra isimtas. todel ieskau stiprintuvo gamyklinio siems komponentams. manau ju garsas bus neblogas tada. as nelabai ruosiuosi keisti siu kaloneliu zinau kad ant ju reiks sumoket norint kad tikrai butu gerai jau apie 800 litu. jei atvirai planuoju ant sito reikalo aukoti nuo 1 iki 2k lietuvos piniginiu vienetu. mago irgi nenoriu keisti. nors zinau kad butu gerai bet tai nebent ateityje kai bus tikrai lisnu pinigu ir bus galima investuoti daugiau. taigi noriu paleisti is savo mago du stiprintuvus. viena originala kuris bus paleistas ant gamykliniu kaloneliu. ir noriu paleist kita monobloka nes girdejau kad jis yra skirtas grynai subui. esu nusiziurejes viena stai toki http://www.ebay.com/itm/JBL-GTO-1201...item2eb85e50ec

galvoju apie si monobloka manau jis yra pakankamai galingas ir pagal mano kisene kad priverstu suba biski sudrebint automobilio sedynes. bet as galiu ir klysti tai mano pirmi zingsniai i rimtesnio garso pasauli. tad jei klystu gal galetumet patarti ka nors kito. taigi ko as noriu susirasti kas parduoda gamyklini concorde stiprintuva gal cia atsiras zmogus kuris toki turi ir mes galesim susitarti del jo. noriu susideti gamyklini stiprintuva noriu isideti monobloka (nes skaiciau kad jis skirtas subui, basam) ir noriu isidet suba nebloga. pradziai ziurejau alpine swr 1800w 600rms ir t.t. bet draugas atitrauke nuo jo sake basai nebus tokie kuriu noriu. sake kad yra geresniu variantu ir nukreipe cia sake kad cia raisu atsakymus i savo klausimus.

mano apsisvietimas kolkas tik apie watus ir rms bet forumu domiuosi ir skaitau ka raso kiti nagrineju sxemas. kolkas tai yra kosmosas bet mokinuosi kas anie tokie yra.

automobilis yra su odiniu salonu todel nesugeria taip garso, bagazine ir salono neskiria jokios pertvaros. noriu padiskutuoti apie si monobloka arba jei kas is patyrusiu pasakys kad nera jis stebuklas bandysiu ieskot kitu variantu ir dometis ko man reikia kad pasiekciau norimus rezultatus. kur su kokia medziaga padaryt izoliacija kad bagazine nebarsketu ir visa kita kokia tokiam automobiliui deze tinka kokio dydzio ji turi buti. aparatura galvoju pradet det po nauju todel reikia jau is anksciau susipazinti kad klaidu nedaryti ir prisipirkti beleka. as klaidu ju nemegstu

busiu dekingas visiems kurie gales pagelbeti siais siuo metu man rupimais klausimais

Naujokas Ignas V. is on a distinguished road
    Registracijos data
    Dec 2009
    Vieta
    Norway
    Amžius
    36
    Žinučių
    70

Pagal nutylėjimą

1. Ka reiskia muzika groja kaip priklauso vienam tai yra 25vattai ir kokybe kitam 1500 ir negru muzika.
    2. Bus sunku rasti orginalu stipra,ir nuo orginalaus mago jungti monobloka vel keblumai.
    3.Isidejus koki galingesni ir garsesni bosa,tikrai truks tau garso is orginaliu komponentu. Kaip ir pats minejai jie net neturi aukstu,todel jie bus visiskai nudusinti,uzgulti zemu dazniu.
    4. Del mono jei ziuri deveto ieskokis Lietuvoje,kur butu galimybe pasitikrinti arba keletas sio forumo zmoniu tikrai pasiulis ka nrs palei kisene.
    5.Del subo jei nori tokio zemo SWR netiks siuo atveju. Reiktu kazko gal skirto tam is USA kaip, Kicker,Rockfordfosgate,Jlaudio,re audio ir t.t. Zemadazniai kurie garsiai ir zemai atkuria,nebijo galios.
    Kaip bus subas tada galvoti apie deze ,bet perspeju ji tures buti nemaza.
    6.Instaliacija- nepamirsk jei galvoji litpi apie 1000wattu+ prasideda dideli pinigai.Pagalvok ar ruosiesi tiek isleisti.Gali tekti deti antra akumuliatoriu,ir dag storu laidu 35-53mm2(orentacine kaina 30-40lt\m).

Registracijos data
    Oct 2011
    Vieta
    Amžius
    36
    Žinučių
    4

Pagal nutylėjimą

zinau koks bus garsas man patinka duslumas nereikia kad plesytu ausis noreikos irasai. vat todel ir galvoju del to pasilikt originales kalonkes. apie maga jau galvojau zn nuo jo viskas priklauso bet jis kainuos papildoma dideli piniga todel su juo nenoriu skubet o geriau palituoti papildoma fiske kur prie mago. pradziai noriu tiesiog basu neketinu varzytis su kitais ar keliaut i varzybas pas kuri geriau kala. stiprekas sitas yra ir lietuvoje esu jau ji susirades ir galvoju apie ji man patinka jo duomenys ir firma girdejes kad patikima. nemanau kad nuvils, ir kaina prieinama. siaip esu dar pora rades bet nezinau apie juos pirma kart girdziu bandau paguglinti o ten nieko neranda jokiu atsiliepimu minusu ar pliusu o jie vadintusi hifonics ir ground zero. gal kas zino ir gali papasakoti apie juos galingumas kuri noriu zinau kad netilps i mazus pinigus bet ir neketinu padeti tiek kad nauja masina iseina tam ir konsultuojuosi nes ketinu moketi ir nenoriu prasauti. apie laidus irgi zinau neketinu pirkt rinkinuko uz 80lt tiesiog yra va toks stiprintuvas mano akiratyje siuo metu ir labiausiai man rupimas dalykas koki suba jis galetu tinkamai isjudinti kuris skleistu malonius zemus (ir siuo metu ketinu ieskoti informacijos apie tavo pasiulytus) plius kokia medziaga reiktu iskloti pagazine, duris. maciau jos ten ivairiausios yra o del akumo kita menesi ketinu pirkt 900ah galios turinti akumuliatoriu jis galingas bus naujas plius ketindamas galvoti apie toki garsa taip domiuosi ieskau kondensatoriu. audio ketinu detis palaipsniui akumas originalas stiprekas po to laidai reikalingos jungtys ir galiausiai monoblokas su subu. cia praeis siek tiek laiko todel per ta laika nesnausiu ieskosiu gal suzinosiu daugiau gal rasiu ka geriau ir noresiu konsultacijos apie mano pasirinkimus kad patyre ir ir geri forumo pilieciai pamirkses akim kad einu tinkama linkme. gal kas yra susidures su panasiais dalykais apie orginalo mago pajungima prie kito stiprintuvo gal man reikia maga islupt ir ieskot jame kokiu lizdu?

Registracijos data
    Dec 2009
    Vieta
    Norway
    Amžius
    36
    Žinučių
    70

Pagal nutylėjimą

Hifonics ir GroundZero tikrai žinomi gamintojai,ir gan patikimi.
    Akumas gal ne 900ah (amper-valandziu)o 90.Dar įtakoja akumulitoriaus atidavimo greitis,dar kitaip vadinamas (c.c.a) Jeigu geras akumuliatorius kainuos iki 1000litu,aišku kainos prasideda nuo 400 Lt.Gali pasidairyti Optima yellow top 4.2 55ah ~760cca (buna geltonu,melynu.raudonu).Arba Bosch s5 s6 serijos su 75-100ah jei mostai dideli.Ir dar keletas rimtesniu ,bet abejoju ar kils ranka moketi už akumuliatoriu daugiau negu 700litu.Beto apie kondensatoriu pamiršk,jo nereikia jis tik pinigu išmetimas,jeigu bus geras akumuliatorius jo užteks,aišku turetu buti ir instaliacija ir generatorius tvarkingas.
    Del orginalaus mago pajungimo ir padaryti liniji išejima ,padarytu kiekvienas rimtesnis elektrikas arba paprasta dezute kuri garso kokybe ,tikrai labai suprastintu.Tau spresti.
    Tas JBL 1200.1 stiprintuvas nera blogas,tai ir žiurek ,kad žemadažnis arba keli sumoje turetu apie 600-1000vattu.Ir visa šita galia suktusi apie 2omus.Nes butent prie tokios varžos tavo stiprintuvas butu labiausiai išnaudojamas.

Kurčias Black Scorpio will become famous soon enough Black Scorpio will become famous soon enough Black Scorpio will become famous soon enough Black Scorpio will become famous soon enough Black Scorpio will become famous soon enough Black Scorpio will become famous soon enough Black Scorpio's Avatar
    Registracijos data
    Jul 2007
    Vieta
    Marijampolė
    Amžius
    40
    Žinučių
    2,678

Pagal nutylėjimą

Ignai, tokiais tempais žmogus nebesutilps į 2k pinigų
    Nakamichi CD700II + Dynaudio + vifa + Daytona + ...

Registracijos data
    Dec 2009
    Vieta
    Norway
    Amžius
    36
    Žinučių
    70

Pagal nutylėjimą

Citata Black Scorpio rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    Ignai, tokiais tempais žmogus nebesutilps į 2k pinigų
    Na aš tik perspėju žmogu apie galimas dideles pigines išlaidas .

Registracijos data
    Oct 2011
    Vieta
    Amžius
    36
    Žinučių
    4

Pagal nutylėjimą

gerai kad perspeja man idomu bet kokia zmoniu nuomone apie mano ruosiamasi darba
    o akumas mazdaug mano taikinyje butu toks http://auto-servisai.lt/index.php?ro...product_id=163 plius minus. nu gerai kondensatorius atkrenta turesiu laiko tada dometis apie tuos omus nes man jie visiskai dar nesuprantami yra

Registracijos data
    Dec 2009
    Vieta
    Norway
    Amžius
    36
    Žinučių
    70

Pagal nutylėjimą

Citata mulius rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    gerai kad perspeja man idomu bet kokia zmoniu nuomone apie mano ruosiamasi darba
    o akumas mazdaug mano taikinyje butu toks http://auto-servisai.lt/index.php?ro...product_id=163 plius minus. nu gerai kondensatorius atkrenta turesiu laiko tada dometis apie tuos omus nes man jie visiskai dar nesuprantami yra
    Nu akumuliatorius normalus.Bet jis tai dar neviskas.

Registracijos data
    Oct 2011
    Vieta
    Amžius
    36
    Žinučių
    4

Pagal nutylėjimą

na taip na as noriu viska susikomplektuoti ir tik atsiranda galimybe iskart pirkti.. dekui tau Ignai kad konsultuoji del mano pasirinkimu, bet turiu pas tave toki klausima. zinau kad reikalingas magas su subo valdymu. pas mane kas ten originalas tai ten trys tokie reguliuojasi bass mid trebles. nemanau kad tai yra ko reikia.. o va ka noriu suzinoti gal tas subo valdymas buna kur prie stipriako ir tinkamai sureguliavus nereiks lb parintis kuri laika kol neisigysiu geresnio kad aparatura nedaro taip kaip galetu istikruju? beje susizinojau apie omus na tai manau man kaip pirmam kartui tu dvieju asmeniskai uzteks. gal "kada nors" pasensiu nuo basu ir prades domint tikrai kokybiskas garsas šiandien, 00:35 #8 Ignas V.

Ekspertas Vilmantas is on a distinguished road Vilmantas is on a distinguished road Vilmantas's Avatar
    Registracijos data
    Jun 2005
    Vieta
    Kaunas
    Amžius
    48
    Žinučių
    2,792

Pagal nutylėjimą

Galiu pasiūlyti praklausyti puikiai įgarsintą Crysler trys šimtai M arba C. Kėbulai panašūs - faktiškai tai ko tau reikia. Tai duos daug naudos. Tuščiai dėlioti prekinius ženklus ar gaudyti pavienes nuomones bei atsiliepimus nėra reikalo.
    WWW.GARSUGAMA.LT - 8 605 19197

Registracijos data
    Dec 2009
    Vieta
    Norway
    Amžius
    36
    Žinučių
    70

Pagal nutylėjimą

Taip stiprintuvai turi subo valdyma,nežinau ar tavasis tures prie komplekto. Del to ir yra geriausia nusipirkti normalu CD grotuva.O jei jau jo keisti nenori teks tenkintis tuom ka turi.

Aktyvus magius is on a distinguished road magius's Avatar
    Registracijos data
    Jul 2009
    Vieta
    Astana-Kazachstanas
    Žinučių
    162

Pagal nutylėjimą

tik dabar šita tema pamačiau . turiu du gamyklinius stiprintuvus,vienas infinity pats pačiausias iš gamykliniu,o kitas ne infinity bet irgi skaitmeninis orginalus concordo. jei domina susisiek,yra šiaip visokiu orginalios aparaturos garsiakalbiu infinity ir pan. taip pat ir cd-changeris orginalus

Registracijos data
    Dec 2009
    Vieta
    Norway
    Amžius
    36
    Žinučių
    70

Pagal nutylėjimą

Citata magius rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    tik dabar šita tema pamačiau . turiu du gamyklinius stiprintuvus,vienas infinity pats pačiausias iš gamykliniu,o kitas ne infinity bet irgi skaitmeninis orginalus concordo. jei domina susisiek,yra šiaip visokiu orginalios aparaturos garsiakalbiu infinity ir pan. taip pat ir cd-changeris orginalus
    Va prašau gausi dabar dėti orginalu stiprintuva + dar ir gal garsiakalbius geresnius gausi.Ir busi visiškai patenkintas,tetruks žemu dažniu.

Aktyvus magius is on a distinguished road magius's Avatar
    Registracijos data
    Jul 2009
    Vieta
    Astana-Kazachstanas
    Žinučių
    162

Pagal nutylėjimą

jei žmogaus poreikiai nedideli,tada pradedam mažesniais žingsniais . su laiku keičiasi viskas...

+ Reply to Thread

Bookmarks

Rašymo taisyklės