+ Reply to Thread
Rodyti rezultatus nuo 1 iki 22 iš 22

Tema: Gal kas turit manuala sitam grotuvui?

Naujokas Xsamp is on a distinguished road
    Registracijos data
    May 2005
    Vieta
    Ukm
    Žinučių
    48

Pagal nutylėjimą Gal kas turit manuala sitam grotuvui?

Sveiki gal kas zinot is kur parsisiusti ar turit parsisiunte manuala ENGLISH JVC KD-SH 909R ? Buciau labai dekingas! Aciu.

Algutis
    Guest

tu ..... aplenkei mane ir nupirkai ta 909 :evil: dar taip pigiai...
    nenori parduot ji man tarkim uz 580lt?
    manuala jam rasi kazkuriam omnitel.net skelbime

Naujokas srs is on a distinguished road
    Registracijos data
    Nov 2004
    Vieta
    Kaunas
    Žinučių
    32

eini i jvc.com > support, ivedi sh909 ir randa tau ta manuala

Registracijos data
    May 2005
    Vieta
    Ukm
    Žinučių
    48

Citata "Algutis" rašė čia:
    nepyk taip buna Tau reikia jo labai? Siaip geras daiktas nzn nesinori parduoti, sunku bus rast uz tokia kaina daugiau :wink:

Registracijos data
    May 2005
    Vieta
    Ukm
    Žinučių
    48

Dekui radau manuala! Stai linkas jeigu kam reikia books.jvcservice.com/download/810112930/26429.pdf

Algutis
    Guest

xsamp ,man jo reikia ZIAURIAI, ieskau jo jau 2 savaites... skelbimu yra ,bet kur tik paskambinu ten parduotas... Kaip suprantu ukmergiskis busi. Tai galetumem susitikt kur nors pusiaukelej ,pvz jonavoj, paimciau ta radija uz 580lt ...
    ;-)

Algutis
    Guest

mano tel. 861678469 ,skambink ar rasyk ,kuo greiciau tuo geriau :!: :-)

Naujokas Tomizz is on a distinguished road
    Registracijos data
    Jul 2004
    Vieta
    Vilnius
    Žinučių
    59

savaji pardaviau uzh 500lt neperseniausiai, dar kazhkur skelbimas voliojosi cia.

Algutis
    Guest

gan pigiai pardavei,nes kainos dabar svyruoja nuo 550 iki 600lt...
    o galima paklaust kodel pardavei? nesokinejo cd? ir kokie tavo manymu minusai to mago?

Registracijos data
    Jul 2004
    Vieta
    Vilnius
    Žinučių
    59

pardaviau nes reikejo litu skubiai, veike kaip ir visi, minusai...elektrinis skydelis priekinis...nepasitikiu tok automatikom.
    O pliusu daug...vardint ir vardint, mazhai ka rasi uzh tokia kaina taip grojant.

Aktyvus TAdzhius is on a distinguished road
    Registracijos data
    Jun 2004
    Vieta
    Vilnius
    Žinučių
    173

Citata "Tomizz" rašė čia:
    pardaviau nes reikėjo litu skubiai, veike kaip ir visi, minusai...elektrinis skydelis priekinis...nepasitikiu tok automatikom.
    O pliusu daug...vardint ir vardint, mazhai ka rasi uzh tokia kaina taip grojant.
    kodel elektrinis skydelis minusas???

kiek jaw explotuoju ta mageli dar nebuwo problemu su elektriniu skydeliu. buna netychia traukdamas maga per jega ishtraukiu wisa ta mechanizma, bet ijungi mageli ir jis automatishkaj sugrazhina skydeli i reikiama pozicija. na tik gal garselis jaw po bishki randaswis didesnis, bet taj anokia che beda

Registracijos data
    May 2005
    Vieta
    Ukm
    Žinučių
    48

Algutis pakolkas neparduosiu, nes man jis liux! Siaip man magai greit pabosta. tai gal veliau ir parduosiu :P

Registracijos data
    Jul 2004
    Vieta
    Vilnius
    Žinučių
    59

Citata "TAdzhius" rašė čia:
    pardaviau nes reikėjo litu skubiai, veike kaip ir visi, minusai...elektrinis skydelis priekinis...nepasitikiu tok automatikom.

kiek jaw explotuoju ta mageli dar nebuvo problemu su elektriniu skydeliu. būna netychia traukdamas maga per jega ishtraukiu wisa ta mechanizma, bet ijungi mageli ir jis automatishkaj sugrazhina skydeli i reikiama pozicija. na tik gal garselis jaw po bishki randaswis didesnis, bet taj anokia che beda
    nu man bedu iki siol irgi nebuvo, bet pvz ziema mashinoj palikus maga, vos vos jis judedavo, mat uzhshaldavo ar kas, ir siaip visgi nera patikima, visgi jau esu turejas, bet tik vartoma, taij nuo senumo ir vartymo kontaktai buvo nuluzineja..oj vargau kol susitvarkiau...tiesiog bandziau zhvelgti i ateiti ir siek tiek buvo baugu...nors dabar jo nebeturiu ir ramu;]

Algutis
    Guest

Citata "Xsamp" rašė čia:
    Algutis pakolkas neparduosiu, nes man jis liux! šiaip man magai greit pabosta. tai gal veliau ir parduosiu :P
    Nu ziurek, kaip tau geriau laukt kol tau pabos jis nelabai yra laiko ,tad teks ieskot kito varianto...
    Beje, zema tau jis gerai isgroja? cia keli asmenys vaziavo ant mago del to...

Ekspertas/EMMA Lietuva atvortke will become famous soon enough atvortke will become famous soon enough atvortke will become famous soon enough atvortke will become famous soon enough
    Registracijos data
    May 2004
    Vieta
    Vilnius
    Amžius
    35
    Žinučių
    3,235

Citata "TAdzhius" rašė čia:

kiek jaw explotuoju ta mageli dar nebuvo problemu su elektriniu skydeliu. būna netychia traukdamas maga per jega ishtraukiu wisa ta mechanizma, bet ijungi mageli ir jis automatishkaj sugrazhina skydeli i reikiama pozicija. na tik gal garselis jaw po bishki randaswis didesnis, bet taj anokia che beda
    nu man bedu iki siol irgi nebuvo, bet pvz ziema mashinoj palikus maga, vos vos jis judedavo, mat uzhshaldavo ar kas, ir šiaip visgi nera patikima, visgi jau esu turejas, bet tik vartoma, taij nuo senumo ir vartymo kontaktai buvo nuluzineja..oj vargau kol susitvarkiau...tiesiog bandziau zhvelgti i ateiti ir siek tiek buvo baugu...nors dabar jo nebeturiu ir ramu;]
    tai tuftova turejai nes pas mus pitioroj jokiu prbl nebuvo tik kad kompaktams labai isrankus. ir crx'e problemu nebuvo
    www.audiokonkurentai.lt
    864886688
    tiesiog atsuktuvas

Naujokas povke is on a distinguished road
    Registracijos data
    Mar 2005
    Vieta
    Vilnius
    Žinučių
    34

Citata "Xsamp" rašė čia:
    Algutis pakolkas neparduosiu, nes man jis liux! šiaip man magai greit pabosta. tai gal veliau ir parduosiu :P
    Nu žiūrėk, kaip tau geriau laukt kol tau pabos jis nelabai yra laiko ,tad teks ieskot kito varianto...
    Na, nevaziavau as ant to mago..Norejau issiaiskinti, ar siai galvai tiesiog butinas subas (gal jis taip suprojektuotas)..Kaip paaiskejo, kad tokios butinybes nera..Matyt, mano problema ta, kad paprasciausiai nesusiderina magas su akustika. Siaip jis man liuks, kolkas kompaktus skaite visus, nemete (sport pakaba, zemo profilio padangos, tai masina ne is minkstuju ). Planuoju pasikeist kolonkes galinej palangej. Vat po to aprasysiu, ar atsirado kazkas teigiamo ar ne.. 8)

Savas Nerijus R. is on a distinguished road
    Registracijos data
    Jan 2005
    Vieta
    Kaunas
    Žinučių
    442

Jus ka i medi norit ivaryti.
    Viskas gerai su tais 909R!
    Super grotuvai uz tokia kaina. Manu rinkoje geresnio varianto sunku rasti!

Registracijos data
    May 2005
    Vieta
    Ukm
    Žinučių
    48

Citata "Nerijus R." rašė čia:
    Jus ka i medi norit ivaryti.
    Viskas gerai su tais 909R!
    Super grotuvai uz tokia kaina. Manu rinkoje geresnio varianto sunku rasti!
    BUTENT! Del zemo nieko pries neturiu. Atrodo viskas gerai. Pakolkas nera aparaturos ant kurios galeciau gerai ivertinti. Bet patikekit po mano SONY CDX-CA900 ir kai isidejau 909R uzgrojo ir mano priekiniai koksalai :lol:

Ekspertas/EMMA Lietuva atvortke will become famous soon enough atvortke will become famous soon enough atvortke will become famous soon enough atvortke will become famous soon enough
    Registracijos data
    May 2004
    Vieta
    Vilnius
    Amžius
    35
    Žinučių
    3,235

Citata "povke" rašė čia:
    Citata "Xsamp" rašė čia:
    Nu žiūrėk, kaip tau geriau laukt kol tau pabos jis nelabai yra laiko ,tad teks ieskot kito varianto...
    Na, nevaziavau as ant to mago..Norejau issiaiskinti, ar siai galvai tiesiog butinas subas (gal jis taip suprojektuotas)..Kaip paaiskejo, kad tokios butinybes nera..Matyt, mano problema ta, kad paprasciausiai nesusiderina magas su akustika. šiaip jis man liuks, kolkas kompaktus skaite visus, nemete (sport pakaba, žemo profilio padangos, tai masina ne is minkstuju ). Planuoju pasikeist kolonkes galinej palangej. Vat po to aprasysiu, ar atsirado kažkas teigiamo ar ne.. 8)
    sport pakaba tai as isbege aortikai ir nudazytos spiruokles ar normali sportpakaba
    www.audiokonkurentai.lt
    864886688
    tiesiog atsuktuvas

Savas Aiwaras is on a distinguished road
    Registracijos data
    Nov 2003
    Vieta
    Marijampole-Vilnius
    Amžius
    39
    Žinučių
    1,182

Citata "atvortke" rašė čia:
    Citata "povke" rašė čia:
    Citata "Xsamp" rašė čia:
    Na, nevaziavau as ant to mago..Norejau issiaiskinti, ar siai galvai tiesiog butinas subas (gal jis taip suprojektuotas)..Kaip paaiskejo, kad tokios butinybes nera..Matyt, mano problema ta, kad paprasciausiai nesusiderina magas su akustika. šiaip jis man liuks, kolkas kompaktus skaite visus, nemete (sport pakaba, žemo profilio padangos, tai masina ne is minkstuju ). Planuoju pasikeist kolonkes galinej palangej. Vat po to aprasysiu, ar atsirado kažkas teigiamo ar ne.. 8)
    sport pakaba tai as isbege aortikai ir nudazytos spiruokles ar normali sportpakaba
    Jei atsakineji, tai daryk tai profisionaliau. Nerasyk betiksliu ir nieko nepasakanciu zinuciu, kurios menkina kita forumiety be jokio rimto pagrindo ir nesigirk kiek masinu jus ten turit.
    :wink: taika.
    Manau moderai sias dvi zinutes turetu istrinti.

Registracijos data
    May 2004
    Vieta
    Vilnius
    Amžius
    35
    Žinučių
    3,235

asmanau kad sio forumiecio bolide bus geriausiu atveju dujiniai amortiai ir kietesnes spiruokles, okas yra sport. pakaba jis tikriaiausiai is vis neisivaizduoja. :twisted:
    www.audiokonkurentai.lt
    864886688
    tiesiog atsuktuvas

Naujokas povke is on a distinguished road
    Registracijos data
    Mar 2005
    Vieta
    Vilnius
    Žinučių
    34

Citata "atvortke" rašė čia:
    asmanau kad sio forumiecio bolide bus geriausiu atveju dujiniai amortiai ir kietesnes spiruokles, okas yra sport. pakaba jis tikriaiausiai is vis neisivaizduoja. :twisted:
    Isivaizduoja - tai "isbege amortikai ir dazytos spyruokles" :evil:

Bet si tema ne apie tai...Islaikykime subtiluma..

+ Reply to Thread

Bookmarks

Rašymo taisyklės