sveiki dar karteli! niekaip savo golfuko igarsint nepabaigiu... :? priekine akustika is trijuostes komponentines "Hertz" pakeiciau i Mac Audio Mac Iron komponentus, problemos su vokalu pasibaige ir lyg ir laimingesnis patapau tik Ivolgos free-air'as nervus gadino, bet vakar ir tuo elementu sekmingai atsikraciau. dabar subo padoraus reikia, renkuosi is Alpine SWR-1221D (dvi rites po 2omus), Mac Audio Mac Absolute 301 FA (free- air'as, bet "AVTOZVUK" raso kad padoriai groja 28 litru dezej (2003m 5 numeryje)) ir Infinity Reference 120.3 SE. stiprintuvas pakolkas liks Clarion APX 401.4, bet greit zadu paieskot antro specialiai subui. muzika ivairi pas mane groja, tik ne sunkus rokas ir ne klasika, paskutiniu metu Vanessa Mae labai veza... dabar klausimai ir problemeles eiles tvarka:
1. gal turit ir kitu variantu uz panasius pinigus pasiulyt, pageidautina nauju, pareklamuokit ka nors .
2. vis del to kur rasti dezes ismatavimus anksciau minetiems daiktams ( tarkim zinau turi, kaip suzinot aukstis x ilgis x plotis ) nes jei uzsiimsiu saviveikla, gali ne subas o vargonai gautis, neteko anksciau tuo uzsiimti... gal kas Kaune ar Alytuj konstruojat uz normalius pinigus?
3. ar mano dabartinis stiprintuvas turi sansu isjudinti, tarkim Alpine SWR (kazkaip linkstu link sito daikto).
ryt po piet jau vaziuosiu kazka pirkti, turiu tris laisvas dienas, tai butu galima daug gero nuveikti, taip kad buciau labai jau dekingas uz operatyvuma (aisku ir be mano kvailu klausimu ka veikti turit, bet vis gi geras patarimas nepamaisytu...).