Bandpasas daromas, ne pagal bagažinę, o pagal garsiakalbį
Pirma paminėk kas per garsiakalbis, gal jis netinkamas bandpasui ir t.t.
Ieskau suprantancio zmogaus kuris moka pagal visus priskaiciavimus pagamint bandpass suba tinkanciai mano auto bagazinej.
Video : http://www.youtube.com/watch?v=qnNc_gUU6dY
Palikite kontaktus susisieksiu.Arba rasykit cia:
Skype; Laisvas 666
El.pastas: Nierkinas@teen.lt
Bandpasas daromas, ne pagal bagažinę, o pagal garsiakalbį
Pirma paminėk kas per garsiakalbis, gal jis netinkamas bandpasui ir t.t.
Prisižiūrėjai prisiskaitei ir pats sau nusprendei kad reikia blatnai... Reikia bandpaso. Taip juk?![]()
WWW.GARSUGAMA.LT - 8 605 19197
Nori bandpass, o video imetęs T-line dėžės. Man atrodo, pats nelabai supranti ko tau reikėtų, kaip sakė kiti - šovė į galvą prisiskaičius ir reikia jau dabar?
pirma pasakyk koks subas ir kokia auto,tada kokia muziką klausai ir ko tikiesi iš subo,ar kad purtytu auto ar kad minkštai grotų,ir dar svarbus dalykas kiek bagažinėj gali vietos paaukoti subui.
Tame ir esme kad apie bandpaso nieko perdaug nesuprantu,taupydamas savo laika, ieskau zmogaus kuris man ji padarytu,Tiktu ir T-Line kaip mano duodame video deze.O pati dinamika parinktu zmogus kuris tai darytu.Auto 99 Honda Prelude.Esme tame kad jau acibodo uzdaro tipo daug vietos uzdaro tipo subai.Norisi kazka naujo isbandyt.Smulkiau paaiskinsiu ko is subo noriu zmogui kuris ji darytu,jeigu atrasciau![]()
Kad uždara dėžė kaip tik maža yra.
P.s. O koks dabar gargalas ir stiprintuvas?
Nakamichi CD700II + Dynaudio + vifa + Daytona + ...
Man geriau pasisiulikite kas nors padaryt deze,o jau smulkmenas kokio tipo darysime aptarsim telefonu ar per skype.
Kad tu viską nuo antro galo pradedi. Išvis, kam čia reikalingos tos paslaptys? Nesakai nei kokius daiktus jau turi, nei ko tikiesi ir nori, kad tau kas nors padėtų. Prelude bagažinė ir taip maža. Gal dar koks dujų balionas yra? Nes tada vietos jau kaip ir nelieka.
Rašyk aptarsim pažiuresim ką ten gamint nori ir ką turiSkype julezaz
867I97849 skype JULEZAZ
Bookmarks