na tai nejaugi niekas man nepatars ir nepades? O gal klausimai per dazni ir nuobodus, bet supraskit ir mane, ne su audio aparatura as dirbu ir gana toli nuo garso esu, bet megstu muzika, todel ir prasau jusu patarimo. nebukit uzdari
Sveiki audiofilai,
as ka tik prisijungiau ir noreciau paprasyti jusu pagalbos. ka manote apie si stiprintuva JBL P80.4, gal esat su juo susidure, koki ispudi jis jums paliko?
Planuoju ji det i Saab 900 ir pradziai jungti nuo jo komponentus i prieki, gale stovi gamykliniai jusu nemegstami kiausai. galva blaupunkt miami cd 72. Ar tarpusavyje derinsis galva ir stipras? Komponentams planuoju isleisti apie 400 lt. Ka galetumet pasiulyti. Klausoma muzika daugiausiai rock'as. Aciu is anksto uz atsakymus.
na tai nejaugi niekas man nepatars ir nepades? O gal klausimai per dazni ir nuobodus, bet supraskit ir mane, ne su audio aparatura as dirbu ir gana toli nuo garso esu, bet megstu muzika, todel ir prasau jusu patarimo. nebukit uzdari
Paieskok buvo klausimas apie P80.2 ir atsakymas nelabai koks :roll:
na ten komentaras vienas "prastas jo garsas", kazkaip noretusi placiau...
Labai vidutinis stiprintuvas, bet ne pats blogiausias. Groja kaip ir priklauso šios kainos kategorijos stiprintuvui, bet ne daugiau."Oldb" rašė čia:
SERV.LT - visos svetainių talpinimo paslaugos
O kokia ta jo kategorija? Jis kiek pamenu nekainavo naujas daugiau nei 1000Lt
Tai jis papuola i ta kur renkamasi praktiskai pagla isvaizda? :-D
Jis kainavo apie 900+ LT. Jį galima rinktis, jeigu esi JBL fanas :wink:"Amigos" rašė čia:
as nesu prisirises prie kazkokios vienos firmos, siulo ta stiprintuva uz 400 litu, tai yra ta kaina kuria s galiu moketi. ar geriau arizonos naujas? prisipazinsiu, kad itakoja ir firmos vardas renkantis, bent jau su mano ziniu bagazu... diskotekos masinoje nereikia, gal turit kitu minciu.
kaip alternatyva buvo svarstomas Alpine MRP-F240 ir Arizona eagle AM-470 arba AZ-455. Gal galit patarti, is situ triju? kalbu apie nauja daikta su popieriais.
Žinoma AZ-455"Oldb" rašė čia:
Esu gavęs vieną repliką, kad AM-470 groja prasčiau. Sunkiai įtikėtina, nes schema ir pati plokštė identiška, bet dar nepatikrinau, tai tuom kart AM-470 nesiūlau
![]()
dar vienas variantas, nors ir truputi brangesnis - Clarion APA4204. prasau dar viena komentara del sio stipriaus. kuo daugiau skaitau sita foruma, tai tuo labiau isitikinu, kad biudzetinei pradziai pilnai uzteks ir arizonos...
Nesu girdejes jos, bet arturas mini kad groja neblogai. O dar gauni ir visas garantijas is pardavejo, tai dar pliusas i Arizonos puse. Paciam idomu butu paklausyt kaip tos Arizonos groja :roll:
na man tai visiskai sunku kazka spresti, todel tenka pasiklaiuti ismananciu zmoniu nuomone. bandysiu patobulinti garsa masinoj, kai bus rezultatas, nuomone imesiu. dekui visiem uz atsakymus. jei dar kas brukstels del clariono ar arizonos irgi busiu dekingas :wink:
Bookmarks