pas mane tox tik kad gt3-12 o ne 15' is pradziu buvo su faziku dezei nu grojo neblogai paskui idejau i deze be faziko turis ~30litru tai pradejo grot zymiai rimciau![]()
http://international.jbl.com/car/pro...nguage=ENGLISH
Va tokiam bosui reikia padaryt deze, inete niekur nerandu manualo. Deze ventiliuojama. Jei kas galit padekit. :roll:
Think Before You Do !!!
pas mane tox tik kad gt3-12 o ne 15' is pradziu buvo su faziku dezei nu grojo neblogai paskui idejau i deze be faziko turis ~30litru tai pradejo grot zymiai rimciau![]()
Taigi rekomenduojamas tūris duotas tam pačiam puslapyje ker davei, beje ir parametrai pagrindiniai yra...
Sealed Enclosure (vol) : 50L
Vented Enclosure (vol) : 60L
Nu cia litrai duoti, o kaip su portu?Koks jis turi buti?
Think Before You Do !!!
Blemba, o tu dar sakei kad gamini dėžes..... Nors truputį pasidomėk savo jėgomis, gerbk kitų laiką ir nelįsk į akis su tokiais lameriškais klausimais !"BoomBox" rašė čia:
SERV.LT - visos svetainių talpinimo paslaugos
Nu jei jau dezes darai, tai buk malonus i programa isivest keleta skaiciuku, gal rankos nenudziusO siaip speju kad bus apie 10 cm skersmuo ir ilgis kokiu 25 cm
Saika nesinervuoki :cry: nelabai rishu kaip su ta prg elgtis winISDbeta :? kad man ten skaiciuku truksta ka irasyt ....
Think Before You Do !!!
truksta tai nerašyk arba naudok JBL speakershop programele, ji šiam forume buvo nurodyta...
Tai kad WinIsd dar paprastesne uz JBL speakershop ;-)
Bookmarks