Užspausk ir užlituok antgaliusAr čia namie ar mašinoj ?
Sweiki, dabar akustika pajungta paprastu laidu kaip
kurio kaina uz metra maždaug 2,5Lt.
Wiskas but lyg ir nieko, bet jis žveriskai oksiduojasi. Ar brangesni mažiau oksiduojasi? Verta keisti dabartinius mano laidus? O gal nuipirkti paauksuotus angalius ir uzspausti ant laido?
Užspausk ir užlituok antgaliusAr čia namie ar mašinoj ?
SERV.LT - visos svetainių talpinimo paslaugos
Pakolkas namie, bet domina ir mašinoj.
O y antgalius kreipti didelį dėmsį? Istikrųjų verta pirkti paauksuotus ar tiesiog paprastus antgalius
kaip pvz
vnt 60ct
vnt 80ct
geriau išvis be antgalių kam garsą gadint su "paauksuotais" antgaliais
Dabar ir naudoju be angalių, bet kai suku tiesiog nuizoliuotą laidą jis pas mane greit oksiduojasi ir is grazios vario spalvos tampa murzinas murzinas.
aplituok su geru lydmetaliuAiwaras link=topic=2998.msg30229#msg30229 date=1134073544 rašė čia:
Tai tadum bus prasčiau nei su antgaliukontaktas tai 100% bus prastesnis, nes paviršių plotas bus mažas. Išeitis čia naudoti angalius arba geresnius laidus. Ta ir bandau aiškintis. Ar brangesnis laidas silpniau oksiduojasi?
Nebloga išeitis yra antgalį užspausti ir aplituoti kaip minėjo Artūras, bet nepabaigė minties del auto ir buities :smt017
Taip pat įdomu kokius antgalius šiuo atveju naudoti, kad pastarieji nesioksiduotų ir nebūtų tas pats kaip ir be jų.
namie nusipirkes naudoju kiek brangesni kabeli OFC(bedeguonio vario, kiek tame tiesos nzn), tai namu(kambario) salygom nesioksiduoja.
Kiek tas greit? Kur perki laidus? Pas mane kolkas niekas neapsioksidavo ir nelituoti laidai. [-o<Aiwaras link=topic=2998.msg30229#msg30229 date=1134073544 rašė čia:
Laidai pirkti paprastoi elektroniko sprekiu parduotuvėj. Laiko per kurį ir kiek apsioksiduoja nesekiau. Tiesiog nužievini šviežiai, o kitą kartą dėl ko nors atjungus laidus randi jau murzinus.
hmz, nu vienais tokiais buvo bėdų pas mane, paėmiau iš milgretos toki vienos gyslos tarkim pliuso kvadratinė izoliacija kito apvali, tai pora mėnėsių mašinoj nepajungti ir dar neapsioksidavo, tfu tfu tfu :smt017Aiwaras link=topic=2998.msg30356#msg30356 date=1134411054 rašė čia:
KAs negaili pinigu tai pasiulyciau wa tokius laidelius: O
http://www.belcanto.lt/HTM/AQ.htm
http://www.belcanto.lt/HTM/AN_kab.htm
uz reklama gausiZippas link=topic=2998.msg30525#msg30525 date=1134680818 rašė čia:
loju:
be to tema skaitei? nesileidziant i zvaigzdziu metalus!!!!
Muzika tai garsai ir virpesiai
as kazkokius turiu tipo sidabruotus ar kaip ten,tai jokiu bedu (metras apie 6lt)
nera storas,bet komponentam masinoje ok
Muzika tai garsai ir virpesiai
Įdomu nužievinti galus ir paciam elektrolizės būdu paauksuoti aukštos prabos auksu, oksidacijos tikrai nebus. Nors turbūt ir sidabro aukštos prabos užtektų. Kai lankiau radio būrelį vienas vaikinas taip dare![]()
Blemba pamirsauivas link=topic=2998.msg30526#msg30526 date=1134681681 rašė čia:
,,,
Nevaryk, čia jokia ne reklama. Linko įdėjimas su kaip galima pilnesne informacija yra labai informatyvu ir tai netraktuojama kaip reklama ir yra skatinamas. Reklama yra „atvažiuok pas mane“,„paskambink tam ir tam“, „telefoną matai ? “ tai yra tiesioginis kliento gaudymas. O linkai tai yrą informacija. Tik pvz linkas į kontaktinę informaciją jau bus reklama ir už tai galima gauti velnių. Žinoma, jeigu linke yra paveiksliukas ir telefonas, tada jau irgi bus reklama.ivas link=topic=2998.msg30526#msg30526 date=1134681681 rašė čia:
Aš ir pats dedu daug linkų. Ir tai logiška, nes jeigu ruošiu aprašymus, ten jau automatiškai įdėta visa būtina bei įmanoma info.
SERV.LT - visos svetainių talpinimo paslaugos
Aiwarai, nulek marapolej i ta parde pries bobturgi kur randasi ir rasi "alepasidabruotu" laidu. Na as mokejau uz metra apie 6-7 lt ir zinok nepasiduoda jie oxidacijai :smt023
koks skirtumas už tokią laido kainą ar jie oksiduojasi ar ne, negi išgirsi oksidacijos įtaką skambesiui :smt064 na nebent pas jus aparatūra labai aukšto lygioVytska link=topic=2998.msg31391#msg31391 date=1136215943 rašė čia:
apsioksidave kontaktai didina nuostolius.DEIVISC link=topic=2998.msg31494#msg31494 date=1136317391 rašė čia:
Bookmarks