Šiaip mano žiniom,tai labai retas tikrai kokybiškas stipras turi daug watų.Iš senųjų PG yra keletas egzempliorių,bet jie ir seni ir gan reti,be to kainuoja tikrai ne kapeikas... Imčiau braxą
Nagi mieli tautieciai Jusu nuomones-welcome : ) koks stipras 'nepavargtu' nebijotu ataku ir butu pats tas valinimui. 2kanalis arba 4kanalis komponentams. Esu nusiziurejes Brax 2400. Siaip nemanau,kad tokiam kainu lygi butu kas geriau. Bet gal?
Šiaip mano žiniom,tai labai retas tikrai kokybiškas stipras turi daug watų.Iš senųjų PG yra keletas egzempliorių,bet jie ir seni ir gan reti,be to kainuoja tikrai ne kapeikas... Imčiau braxą
o ka judins jis? ir nuo ko?
Muzika tai garsai ir virpesiai
7906r ir Focal K2P
tai turbut geriau butu is audisonu vrx kazkas.
Neperskystas bus vrx?
Tai va is kur nuomone apie DRX9255EX.Tik nepyk,bet tie grotuvai nera skirti valinimui,todel jie tau taip ir nepatiko.O kas liecia tavo klausima,tai pabandyciau Poweramper PA serijos stipra(geriau du),nes i garsa inestu svelnumo,o uzlenkti manau jo nesugebetum.
imk šitą. tikrai valins :supz: :supz: :supz: :supz:
*Šiame poste išsakyta autoriaus nuomonė dažniausiai nesutampa su skaitytojo nuomone.
---------------
tel. +47 46 222090
info@caraudio.lt
www.caraudio.lt
kodel turetu but per silnas? pvz.: VRX4.300.2 turi 4*110w prie 4omu ir 13,8V
Kuris tuomet geriau su Focal'ais ar Audison VRx4.300.2 ar Brax X 2400.2 ? Muzika agresyvi,reikia kieto stipro. Bi-ampingo nebus,tai 2kanalai dar butu sub'ui.
Laukiu patarimo.
Brax.
+370 686 40304, www.wix.com/arturass/wwwarthur-s-page
dar vienas konkurentas - phase evolution Opus serija O![]()
Bookmarks