Pridėk kad greičiausiai domina lempinė technika"Arunas B" rašė čia:
![]()
Sveiki , rasau sia tema nes neseniai pradejau rimtai dometis namu garso technika tik va nelabai dar gaudausi kas kur, i kokias firmas reiktu atkreipti demesi ir kokie skirtumai tarp ivairiu gamintoju aparatu.
Pridėk kad greičiausiai domina lempinė technika"Arunas B" rašė čia:
![]()
SERV.LT - visos svetainių talpinimo paslaugos
butu idmomu suzinoti kokia kainos kategorija domina? arba kokie pas tamsta poreikiai muzikai :?:
kas su lempom tas tikrai nepaprasta bet ir kainos nepaprastos"Robertas-G" rašė čia:
![]()
arunas, ar ash klystu bet man atrodo nepirmoje tokioje diskusioje dalyvauji tai manau turetum jau kazhkokia nuomone buti susidares. :/ (nu tikekimes gal klystu). o jei jau taip tai tame pachiame gramofone labai vsiaks ishdestyta hi-fi sitemos o paskuj jau gali kahzkur panashiai 'shaudyti'. tai jau beveik girdzhiu zhody neskaitau gramofono. :) tai jau tada viskas pasikujsk po forumus ten prirashyta (taspats per tapaty)."Arunas B" rašė čia:
Del namu hi-fi tai mano pirma tokio pobudzio diskusija. Anksciau visada domejausi tik caraudio ir beveik nekreipdavau demesio i namu technika."boolve" rašė čia:
Dabar siokia tokia nuomone yra susidarius tai del lempinio stiprintuvo,
o del cd grotuvo kolkas jokios.
Gramofono neskaitau kaip jau spejai nes neturiu galimybes nebent jei kas galetu atsiusti man kelis leidinius .
Tai jau pagal tave viskas niekas jau sitam forume neparasys daugiau nieko :wink: istrinti sia diskusija ir eit i kitus?"boolve" rašė čia:
Bookmarks