O koks magas kiek watu mage ? ? :smt024
ar galima leist suba 300 rms vien nuo mago, nesukepinsiu mago bent kol nusipirksiu stipra?
O koks magas kiek watu mage ? ? :smt024
nesukepinsi ir nesvarbu kiek mage vatu turi. jei jau maksimum garso is mages i suba patarciau herz es300d. viena rite nuo vieno kanalo kita nuo kito, taip daugiausia slegio isspausi. dar didelis jautrumas polk audio db 124. freeiriniai pionieriai gan jautrus . o isidejus suba kokiu 85db jautrumo nuo mages nelabai ji girdesi( toks jautrumas daugumoj subu nuo 400w rms galingumo)
o tas sūbas nuo galvos išvis nors girdėsis, kad groja? :smt017
Kažkada ir aš buvau subą nuo mago pajungęs... Girdėtis girdisi, bet apie kokybę ir visą kitą nėr kalbos.
Bet gi norėjos būt krutam ir sūbą turėt.... :smt020 O dabar galiu tik pasijuokt koks žioplys buvau :smt021
na mano subas kaiptik free-air'as pioneer ts-w305f, o magas jvc kd-g800, na esme yra kad as turiu suba, o stipras dar parvaziuos tik veliau, tai nenoriu bereikalo kad tas mano subas dezej dulketu tai sakau nors nuo mago laikinai paleisiu. magas yra jei ka tai 4*50 max, 4*19 rms
o paciam subui tokia ryskiai permaza srove nieko blogo nedaro? :smt017
junk drasiai
uzjauciu!!!!!!!!!!!!!!
tel.865979181
siandien pabandziau. siaip galiu pasakyt, su.... gaunas, nes daugiau duodant bosui kitom kolonelem nelieka energijos ir gaunas tada tikrai nekas, geraiu luktelsiu kol gausiu stipra...
jei jau zmogai jungia komponentus,elipses ir t.t. nuo stipro, kad geriau butu, tai apie suba sneket neverta isvis. :!: primesk kiek te smarves reik sujudinti orui,kad pasijaustu?
Muzika tai garsai ir virpesiai
gal profesionalams juokingai nuskambės, bet kadaise grojau subą be stiprintuvo. aišku apie kokybę nėra kalbos, nes vien faderis reikėdavo persukti beveik visas į galą, kad girdėtum bosą. slėgio salone tikrai užteko, grojo ypatingai giliai, ko vėliau pajungęs nebrangų stiprintuvą pasigedau.. sūbas buvo 86 dB jautrumo ir padarytas is s90 blyno :smt023
jei senukas s90 tai te vatu neispudingai berots 45w, o kad nuo stipro blogiau grotu tai jau gali but tavo klaida -instaliacijoje, sureguliavime. dar gali but kaltas ir stipras aisq.
Muzika tai garsai ir virpesiai
Kazin ,kiek to slegio galejo buti????????????? OO
![]()
tel.865979181
nu blyn kad bent man to slegio nepasakyciau ir kad daug isspaude, bet jau masinos spoileris barskejo :smt021
Pakankamai dėl muzikos klausymosi proto ribose ODV-ART link=topic=4583.msg46275#msg46275 date=1161945290 rašė čia:
Dėžė buvo daryta tikrai didelė, kad maksimaliai užkelti jautrumą patiems žemiausiems dažniams O
![]()
Bookmarks