viska uzlenkineji :smt017
Sveiki xebra uzsilenke mano vargsas subas gal kas zinot kas vln nebrangei ir gerai pervyniotu ir simetrija sugaudytu m? nlb norisi ji ismest nes vistik 350W RMS, difuzorius nepazeistas atrodo kaip ledinis tik deja....
viska uzlenkineji :smt017
Muzika tai garsai ir virpesiai
zinau viena vilniuj 60-100lt ima, bet gerai daro. o su kokiu stiprintuvu ji uzlenkej, sau tokiam dviriciuj jau deze pasidariau , beliko tik garsiakalbi nusipirkt. negi nelaiko tie herz galingumu? ir jei jis dviritis tai kiekviena rite atlaiko nominalu 350w galinguma duota instrukcijoj ,ar sumoj pvz vienai 175w ir kitai 175w?
es300 neturi dviejų ričių :smt018
es300d turi... turbūt apie pastarąjį ir kalbi :smt017
Real master saund (RMS)
brangoka, kaune neprastas meistrelis 30-50tik imafruktas link=topic=4548.msg45818#msg45818 date=1161262451 rašė čia:
jo cia tai susimalei pas mane vienos rites nes ne es300d tai va man reik tixliau kur cia taiso a? man nesvarbu tie 30lt daugiau i kauna brangiau gautusi nuvaziuoto stipro pav kuri herz nuzude xzound negirdetas ir pan bet jau kad kala tai gerai na max pagal saugikli apskaiciavus turetu but 520w rms nu va paeme ir nuzude herz istikruju toli grazu ner 350w rms pas ta herz nes logiskai sutiltinus pas mane man 250w rms taip kad kai deklaruoja herz kad 350wtai meluoja
![]()
Nepamiršk, kad iškraipymai atsiranda, klausant tokiu garsu.
Visai nepakenktų keli kableliai ar taškaiDriv3r link=topic=4548.msg46005#msg46005 date=1161545370 rašė čia:
sunku pagauti mintį
![]()
Real master saund (RMS)
nu krc esme tokia jog man reik adreso kur vln buciau lb dekingas
sutiltinus vatų dažniausiai daugiau gaunasi negu susumavus, taip kad :smt021
tai xebra rasykit to zmogelio kur taiso garsiakalbius kaune jo tel nr arba adresa ir pan nes nesinori ismest es300 tikrai groja grazei... deze pas mane be faziko 45l kazkur, lb didelis slegis dezes viduj, nes sugebejo nuo dizuforiaus atsikabint laidai ir uztrumpint, juos sutwarkiau ir nepraejus ne savaitej neatlaike... dokumentuose sealed box siulo isvis 24l tai neisivaizduoju isvis jo grojancio tokioj dezej, uzsilenktu dar greiciau nuo tokio slegio.... pas mane golf3 tai kaip zinot vietos ten isvis neperdaugiausia tai negalejau plest jos turio iki 62l su faziku kaip siule jbl softas.... gal man vertetu imest ta fazika i 45litru deze kaip manot?? nes dokuose tai i 35litru deze siulo kist fazika... beja cia AIWARUI sis subas istikruju groja 50-60Hz dazniu, nors jis ir yra zemesnes klases is savo visos serijos...
studentu gatve 54
II aukstas 54 kabinetas
tel. 860677562
vaclovas
cia gerai daro sitas meistriukas?
turbut geriausiai.
beto lyg ir profesorius
didelis dekui o siaip kokios ten pas ji kainos- difuzorius pas mane sveikas...
30-50lt jei rite pervyniot reik
Bookmarks