+ Reply to Thread
Rodyti rezultatus nuo 1 iki 5 iš 5

Tema: Dezes akustika

Jaunius pauliusmario is on a distinguished road
    Registracijos data
    Nov 2006
    Žinučių
    13

Pagal nutylėjimą Dezes akustika

Turiu suba pioneer 1000w 400rms kuriam reikia 58 litru dezes su fazenderiu. Patarkit kokia medzia kloti subo dezes vidu ir isore. Esu girdejes kad isore kloja kilimine danga, o viduje sindepona Bet gal patartumete kazka pigiau ir nebrangiai. Kaip manot ar uztektu 2 cm drozliu plokstes dezei daryti? Aciu uz atsakymus O

Savas fruktas is on a distinguished road
    Registracijos data
    Apr 2006
    Vieta
    vilnius
    Žinučių
    274

Pagal nutylėjimą Ats: dėžes akustika

pigiai ir labai nebrangiai galima malto porolono senukuose nusipirkt, 0.5kg (60litru) kainuoja 6lt, tik i medziagini maisa ji reikia sudeti. pats sen i savo uzdara 60ltr dezute prikisau- jau galima sakyt deze isbaigta ir groja beveik tobulai O . garsas po porolono labai pagerejo, o seniau buvo 1.5m sintepono prikista - mazoka buvo mano uzdarai dezej. sieneles tai storesnes patarciau daryt ,arba sutvirtint is vidaus reikutem reikes. sau pasidares is 3.5 cm dulkiu plokstes- vistiek deze groja ir sutvirtintinti reikejo.

Aktyvus LiPaLaZ is on a distinguished road
    Registracijos data
    Jul 2004
    Vieta
    Vilnius
    Amžius
    42
    Žinučių
    130

Na tik ne kilimu traukt reiktų... Esu kadaise tokią nesamonę daręs, tai dirbt sunku, o ir kaina gaunasi ne ką mažesnė negu nusipirkti normalios medžiagos, skirtos būtent tokiem darbam
    Ji tampri, o tai LABAI palengvina patį darbą.

Jaunius pauliusmario is on a distinguished road
    Registracijos data
    Nov 2006
    Žinučių
    13

Bet pas mane deze neuzdara su fazenderiu, ar tiks jai tas maltas paralonas ar ne? :smt017

EMMA LT komanda AudrunasV is on a distinguished road AudrunasV's Avatar
    Registracijos data
    Oct 2003
    Vieta
    Kaunas Lithuania
    Žinučių
    1,306

Citata pauliusmario link=topic=4897.msg49373#msg49373 date=1166522418 rašė čia:
    Bet pas mane deže neuzdara su fazenderiu, ar tiks jai tas maltas paralonas ar ne? :smt017
    prie ko dezes prikimsimas? liaudishkai - pasikeis rezonansas dezes..o kokio reikia?
    + 370 682 19776
    www.carsystems.lt

+ Reply to Thread

Bookmarks

Rašymo taisyklės