Muzikos stilius surašyk. Ši Probe ne pati lengviausia mašina, dėl priekinių durų specifikos.
sveiki,noreciau suzinoti jusu nuomone apie alpine pdx serija,noriu isigyti pdx monobloka ir pdx keturkanali,spx komponentus ir x serijos suba12,gal kas turit ar teko klausyti?auto-ford probe
Muzikos stilius surašyk. Ši Probe ne pati lengviausia mašina, dėl priekinių durų specifikos.
SERV.LT - visos svetainių talpinimo paslaugos
Norint įdėti 16-tukus reikės darytis podiumus.
jokiu bedu del to neturiu,rankas turiu-pasidarysiu,ne pirma karta,bet ar rimta preke?nes nusibodo kas metai vis keisti aparatura,nes tai pinigu ir nervu ir kainuoja,o muzika visokia klausau,gal roko kiek daugiau
Ne podiumuose esmė, esmė durų konstrukcijoj ir pačių durų dydyje.
na o kas ten blogai,viskas aisku kad be podiumu neapseisiu,kas dar per bedos?
ir ar tiesa kad spx serijos komponetai prastesni uz r serija,na man taip is audio projektu aiskinoatseit spx geri,bet didelio apkrovimo nemegsta,siulo focal,nes man reikia didelio garso bet kartu ir kokybes,tai sako alpine spx nelabai tinka,ka manot??aciu
Spx serija tikrai ne prastesni uz spr neziunau ka tu vadini gerais garsiakalbiais ar tuos kurie groja ar tuos kurie atlaiko jiems paduodamus nereikalingus vatus. As spxu net ir labai garsiai klausydamas nesugebu nuzudyt jau 3 metai aišku jie gauna max galinguma iki iskraipymu ribos. Tiek tikrai pakanka garsiam klausimui nebent esi kurcias, o jei dar neesi kurcias tai tokiu lygiu, kuri atlaiko spx, pastoviai klausant tikrai neuizlgo apkursi. prieš spx buvau susimontaves spr tikrai spx juos apgroja.
nu turbut apgroja priklausomai nuo muzikos stiliaus.
Muzika tai garsai ir virpesiai
Ką tu če norėjai išaiškint dėl to apkurtimo nesupratau nieko ( sako įleisk čiortą į bažnyčia tai ant altoriaus prišiks)tai tau su gerais komponentais tas patsArunas B link=topic=5212.msg53110#msg53110 date=1169998398 rašė čia:
spx su spr nėra ka lyginti ,o muzikiniu aspektu ir kaip padaryti išvis tyliu ,spx gėris :supz:
Jei zmogui reikia pabaldielinti tai spr tikrai labiau tinka. Ir kiti zaislai spr prijaukinti maziau kainuos. Focal panasus i spr(bet jau keli modeliai,nes tik kelis klauses), galingas priesbosis. OF: Noreciau kada gyvenime isgirst brax matrix komponentus.
Ką tu če norėjai išaiškint dėl to apkurtimo nesupratau nieko ( sako įleisk čiortą į bažnyčia tai ant altoriaus prišiks)tai tau su gerais komponentais tas pats
spx su spr nėra ka lyginti ,o muzikiniu aspektu ir kaip padaryti išvis tyliu ,spx gėris :supz:
[/quote]
Norejau pasakyt ta kad su spx slegio pilnos akys.
na o ka apie suba ir stiprintuvus galite pasakyti? na ne kurcas as ir nenoreciau juo buti O![]()
Tau nieks nepasakys,kad tai gaidys. Geri daigtai,kai jie tinkamai panaudoti. Man pvz skaitmeniniai stiprai ne prie sirdies,bet kad pdx gaidys pasakyt nedrysciau. Visdelto manau su tokiais pinigais to reiktu klaust pas montuotoja ( :
pats supranti,-montuotojas sako tai kas jam parankiau,todel ir klausiu zmoniu is salies,na girdejes as apie digital,kad tipo kokybe krenta,bet tai paskutinis alpine digital stipras manau tobuleja viskas
x serijos subai geri pats 12 band pase turiu ir esu patenkintas. Skaitmeniniai alpine stiprintuvai manes nesuzavejo nors siu nauju neesu dar ciupinejas. Taip kad konkreciai negaleciau kazka pasakyti. Turiu aukstesnio lygio skaitmenini stipra u-dimention 1kilovato kuri naudojau x serijos subui jis gaudavo po 200 w per rite maniau geras stiprintuvas kol neuzkabinau analogo poweramper jis seria tik 150 w ritei, o gal ir maziau kokybe apgroja u-dimentiona. Rimtai sistemai nesiulyciau skaitmeniniu stiprintuvu.
PDX skirti pasiturinčiam žmogui taupančiam vietą automobilyje. Tačiau tai nėra audiofiliniai stiprintuvai.
Kas link Focal vs SPX, tai ir vieni ir kiti turi savų pliusų. Diskusijų šia tema buvo daug. Mano ausiai geriau SPX, nes jie šiltesni, akustinė muzika groja teisingiau. Kitiem geriau limpa Focal, jie daugiau agresyvūs. Galim dėt lygybės ženklą.
Dėl galingumo, tai čia kliedesys, įvertinus realius jautrumus.
kas dar kokiu minciu turite?
arunas b paskaityk e-mail
O kas tenai negerai su tom durelėmis? :smt017Artūras-M link=topic=5212.msg53085#msg53085 date=1169988345 rašė čia:
na kas su durim negerai taip ir nepasake
didelis vidinis turisstalius339 link=topic=5212.msg53269#msg53269 date=1170176088 rašė čia:
na o kas pasakysit koks turis spx reikalingas? :smt017
Bookmarks