Raudonas pliusas (gali būti 2 ploni), rudas minusas (gali būti 2 ploni), du balti (cypimui atidarius duris ir aut. antenai), kiti kolonkem
Sveiki iskilo tokia problema nakti pavoge maga, islupo su visa fiske. Dabar noreciau suzinoti noreciau suzinoti kokios spalvos laidas ka reiskiai, masina Audi 80, magas Kenwoodas
Labai reikia Jusu pagalbos
Raudonas pliusas (gali būti 2 ploni), rudas minusas (gali būti 2 ploni), du balti (cypimui atidarius duris ir aut. antenai), kiti kolonkem
Aciu uz atsakimus ir dar klausimelis pas mane toks: yra du laideliai vienas: baltai melinas (drizuotas) o kitas toks zidrai melinas (drizuotas) kam jie reikalingi?
Beto jeigu noreciau jungti mano nuo akume kokio laido man reiktu, kokio saugiklio reiktu ir kaip viskas butu pajungiama
Ant kenwoodo fiškės raudonas+geltonas-> pliusai; juodas->minusas; mėlynas->remote.
baltai melinas-spidometras,pilkai melinas-gabaritas
projektas procese:
"JVC" KW-AVX820 (USB WAV) - toslink - "Helix" DSP.3 - "Media Control v4" by MultiMAKE,
"Soundstream" P204e (tweak)- "Focal" TN?, "Tectonic" BMR 3",
"Soundstream" P202e (tweak) 2 vnt.- "JBL" T595 Limited Edition (perdaryti į midbosus),
"Soundstream" P204e (tweak)- "JVC" HSA1699-02A, "SinusLive" BassPumpII
"Optima" YellowTop 75Ah, "Oehlbach" 1F, "HELIX" CAP 33, Laidai "Rega" FSC Quattro, linijiniai - savadarbiai pasidabruoti vintažiniai...
Old School Car Audio
Kas per spidometras??"ernestas" rašė čia:
Kai greitėjant mašinai didėja garsas. Kai turėjau VDO, buvo toks navarotas :!:"Nerka" rašė čia:
Bookmarks