Ar magnetola ir stiprintuvas nauji?
Kitas klausimas - kad maitinimas ir linijiniai atskirti - tai jau gerai.. tik klausimas- jei linijiniai eina salia kitu maitinimo laidu - nebutinai tai turi buti stiprintuvo maitinimo laidas.
Tai va, susidejau as biudzetine audio sistema i savo kibiriuka, bet iskilo viena problema. linijinius laidus pirkau pagal rekomendacija is Lemonos (kazkokie juodi su remote laideliu) bet kazkodel zyzia nuo apsuku koloneles Opliusinis laidas ir lineikos atskirose pusese... gal dar yra kazkokia problema?? Komponentai Rainbow, stipras Helix
Ar magnetola ir stiprintuvas nauji?
Kitas klausimas - kad maitinimas ir linijiniai atskirti - tai jau gerai.. tik klausimas- jei linijiniai eina salia kitu maitinimo laidu - nebutinai tai turi buti stiprintuvo maitinimo laidas.
+ 370 682 19776
www.carsystems.lt
Daiktai ne nauji... Magas jau seniai naudojamas mano..
Na kaip vedziau tai kazkaip ne maciau kad kazkas eina pro saly...
Dbr pas mane bagazinej laidai per ilgi ir belekaip viskas metosi, gal ten kazkur susifonuoja? gali taip but?
Viskas gali buti.. cia kaip is kavos tirsciu burti
+ 370 682 19776
www.carsystems.lt
o koks magas? ne pioneer?
JVC SH 909
ir pas mane kartais taip zyzia, bet galutinai negaliu issiaiskinti kodel. kartais padeda mago kontaktus visus pravalyt, su wd perpust. O gal per ta procedura laidai susijudina kazkur ir todel nebezyzia.... :smt022AudrunasV link=topic=5705.msg58532#msg58532 date=1176904575 rašė čia:
Greiciausiai cia su linijiniu minusais kazkas negerai :smt017
Bookmarks