nesamones šneki. padaryk marmurinę pradžiai užteks tikrai.
sove man durna pabresiu labai durna mintis :smt017 gal aitusi padaryti deže is cemento+zvyras+vanduoir kas tada gautusi kaip manot
pvz supylus cementa i koky turi nors ir lentyna o toj lentynoj padarai sieneles kad neisteketu cementas kur nereijkia sieneles storis būtų apie 5-7 cm toks cemento storis tikrai tvirtas būtų o del dangcio kur suktusi subas taij net nnesugalvoju :smt017 gal medzio plokste 24mm pritvirtinus prie murines dėžes aij reijks tyliai i statybas nakty medziagu nuait
![]()
ka jus apie tai bendraminciai manot :smt017 ar verta daryt mokslo labui :dauzau:
nesamones šneki. padaryk marmurinę pradžiai užteks tikrai.
tikrai verta, jei yra galimybė medžiagų "gaut" nebrangiai :twisted:
kažkur turėjau liką su tokių dėžių gamybos technologija, gal rasiu
aš dar įtaisyčiau ratukus, tokie senukuos yra kur kelis šimtu kilų laiko, butu patogiau...
va štai
http://propirate.net/betonboxen/
kažkur dar turėjau gerokai masyvesnį variantą, reiktų pagooglint
dar galima daryt iš kalių dalių, po to sulipdyt į vieną, tik fantazijos reik
Is vienos puses ratukai gerai (butent svorio perkelimui), o iskitos, sistemos stabilumas (butent kas mums labai svarbu) jau tampa nekoks. :smt020amas link=topic=6273.msg64238#msg64238 date=1186254038 rašė čia:
АвтоЗвук - тяжелая форма заболевания аудиофилии, выражается в стремлении добиться идеального звучания автомобильной аудиосистемы. Лечению не поддается :smt023
kaži :smt017
ir ne tai svarbiausia, kuo blogai nestabilumas :smt017
kaip tu tai įsivaizduoji?
ratukai butu labai panašu į spyglius, nedidelis lietimosi plotas...
lakizzz: ir su armatura,sienas sutvirtink.![]()
kažkur pradingo, matyt jau bus užsimūrijęs kokioj dėžutėj :supz:
Neužsiimkit nesamonėm. Tegul reklamos aukos darosi iš betono. Tuoj prieisim iki to, kad pradės pardavinėti adatas skirtas muzikos klausymui. Tai yra adatas turėsi susikalti į subinę ir atsisėsti ant betoninio pagrindo :mrgreen:
P.S. Beje gal yra piešiančių? Galėtų nupiešti tokią karikatūrą :-D
SERV.LT - visos svetainių talpinimo paslaugos
ar galim būtu plačiau apie reklamos aukas, bent man neteko matyt betoninių kolonkių reklamos :smt017 masiškai tokias gamint butu tikrai sudėtinga
Bookmarks