Cia kazkas, kazkur uz tokia suma apie blaupunktus snekejo
Sveiki!.... gal ir blogai kad kuriu nauja tema, taciau truksta ziniu....Reikia issirinkti komponentus....
Auto - Opel astra, 93m, dvidure, esanti iranga - monoblokas "Vibe Fly trap 12",RMS-300w, galinese sonuose "Helix" koaksialai, dvieju juostu, 16-tukai, rms-60w, 'galva' - Pioneer DEH-P3600MP, noriu ikisti i priekines dureles komponentus, pasigaminau podiumus 16-tukams, tinka puikiai .... komponentai zada groti be stipro,
klausoma muzika - electrohouse, acidjazz, funk, instrumental, na ir ZIP FM kartais.....
Priimsiu bet kokius patarimus ir komentarus!.....loju:
Disponuojama suma - apie 250lt...
p.s. - muzika klausausi negarsiai, klausausi sau.....(o ne kitiems)
5min gero garso pakelia nuotauka visai dienai!...
Cia kazkas, kazkur uz tokia suma apie blaupunktus snekejo
arba ivolga iseina arba alpine sxe arba herts dsk
Na yra geras rinkinukas už pigiai. Blaupunkt Velocity(tai aukščiausia serija) priešbosis(pirkau sau tačiau netyčia atsirado scanspeak) velocity krosas ir Canton pullman serijos "25" modelio piščialkos O
![]()
Mano akimis ziurint "Velocity" yra neblogai prie mano esamo 'komplektuko'....tik viena problemele - kas liecia kainu derinima..mano statusas cia kol kas neleidzia perskaityti PM(na bent manau kad kaltas statusas), nes vienas kolega jau yra atsiuntes PM turbut su konkreciu pasiulymu bet...... :smt018
Issirinkau midbosa "Signat 16" L-serijos ...pirmadieni vakare atvez....atejo eile aukstadazniams ir krosams...vis del to komponentam reiks stipro, be jo :smt019....
Bookmarks