+ Reply to Thread
Rodyti rezultatus nuo 1 iki 3 iš 3

Tema: ar geras pasirinkimas? suderinamumas?

Fuksas laurizz is on a distinguished road
    Registracijos data
    Sep 2007
    Žinučių
    1

Pagal nutylėjimą ar geras pasirinkimas? suderinamumas?

taj vat, deduosi pirmaja savo aparatura i mashina.. norejau pasitiklsinti kitu nuomones. Man parekomendavo ir nusipirkau JVC KD-SH909R grotuva bei dar galvoju isideti FOCAL POLYGLASS KIT165V1 komponentus i priekines dureles (mashina mazda 626 '99). gale paliksiu originalias koloneles. kokia kitu nuomone apie shia aparatura? koks bus skambesys? ar verta dar jungti bosavyka? dar buvau parekomenduotas izoliuoti dureles bitumu, kur jo galima butu gauti ar ieshkoti kaune?

beausis :) manacas is on a distinguished road manacas is on a distinguished road manacas is on a distinguished road manacas's Avatar
    Registracijos data
    Jul 2007
    Vieta
    Calgary, Canada
    Amžius
    41
    Žinučių
    895

Pagal nutylėjimą Ats: ar geras pasirinkimas? suderinamumas?

bitumo gali paieskoti eleksoto turguj dazu parduotuvelej. Ieini i turgu pro shlakbauma ir is karto ta parduotuvele po kaire puse yra na o del skambesio nieko negaliu pasakyt, nes nzn)) 165V2S pasirodė kietas priesbosis, bet bent jau man tai patinka, trumpas, nebaubiantis ir tikslus

Ekspertas AutoBoomsas is on a distinguished road AutoBoomsas is on a distinguished road AutoBoomsas's Avatar
    Registracijos data
    May 2006
    Vieta
    Lithuania
    Žinučių
    1,060

Pagal nutylėjimą Ats: ar geras pasirinkimas? suderinamumas?

O kaip del stiprintuvo? Kada tau pasiule komponentus stiprintuvo netgi nepaminejo? Koks stiprintuvas?
    АвтоЗвук - тяжелая форма заболевания аудиофилии, выражается в стремлении добиться идеального звучания автомобильной аудиосистемы. Лечению не поддается :smt023

+ Reply to Thread

Bookmarks

Rašymo taisyklės