pirk citroeną galas nenusės niekad![]()
susidejau biski "muzikos" i bagazine tai (1) dabar priekinis stiklas kilnojasi apie koki centimetra i virsu. nzn gal cia veidrodelis kaltas nes taip yra ir su uzdarom ir atdarom durim (biski maziau) gal but pakaktu nuimt tik ji ar reiktu dar ka nors daryt nes baisu kad neskiltu. (2) dar ne visas garsumas nes komponentai nuo mago pajunkti ir issijungineja magas kai duodi daugiau garso, dar neidejau stipreko jiems o kai idesiu, maga dar galesiu labiau uzgarsint. ir ka daryt kad jis neissijunginetu? gal pliusa storesni atvest? ir ka daryt kad kuriant irgi neissijungtu? (3) dabar del vaziuokles, smarkiai galas pasedo ka daryt kietint spyruokles? naujas det? o gal ir amortikus keist? o jei visa sportine vaziuokle idejus ar vistiek galas bus nusedes?
is ansto aciu uz protingas mintis
pirk citroeną galas nenusės niekad![]()
nepatinka man citroenai visiskai
kas galit atsakyt rimciau?
papasakok koks tavo tas truputis ir kokia masina?
Mirka.
Kolkas ritės ir kondikai formuoja garsą.
2 x Audiobahn subai po 1100W RMS. Masina '03 Dodge Stratus Coupe.
šeip tai keli pokai bitumo pagerintu tavo situacija, nes jau labai jis plpnaskardis.
Mirka.
Kolkas ritės ir kondikai formuoja garsą.
tai bitumo jau dejau ir dar desiu o kuriuo cia klausimu bitumo tai ant priekinio stiklo gal nelipdysiu kad neissoktu![]()
daryk kaip drambli ar kitoj spl maskei, organini stikla kokiu 2cm dvieju daliu prisikniedyk ir bus ok. o jei galas susedo tai tik prieki sportines spiruokles sudek ir bus lygu su galu O![]()
Muzika tai garsai ir virpesiai
kaip masina po to atrodys ant kokio zigulio tai gal ir kniedyciauo tai jei det i prieki sportinius amortikus ir spyruokles tai det ir i gala...
standartinių mašinų svoriщ vistiek 60-70% būna prieky tai ir sportinės spyruoklės labiau aktulu priekiui, nors kai visur tai nemaišo Otik šikną krato :smt021
Na pas mane sportines ir dar golfe napasakyciu kad labai didele kancia ,bet uztai kaip posukiuose smagiai vaziuoja o del sedimo tai praktiškai nieko nors ir ugruzinta nemaziartyman: :supz:
del mago dek pliusa kokiu 10kvadratu ir neissijungs
tai kaip tik 10kv jau guli agaraze paruostas det bet vis dar neideduo koki saugikliuka kabint prie akumo jam? toki pat kaip ant mago ar pagal laida?
Gali ir pagal laidą dėti ir pagal maga. Iš esmės skirtumo nėra.
ishimk nafig lauk priekini stikla ir prisisek saugos dirza, kad pacio neishpustu.
Beja !!! Noredamas pagerinti aerodinamines stratuso charakteristikas rekomenduociau lupti lauk ir galini stika. TAda tai jau tikrai gerai pus :supz: :supz: :supz: :smt043 :smt043 :smt043 :vom: :vom:
*Šiame poste išsakyta autoriaus nuomonė dažniausiai nesutampa su skaitytojo nuomone.
---------------
tel. +47 46 222090
info@caraudio.lt
www.caraudio.lt
nu jo bachuras cia tikrai i temaloju:
aik tu ** 2 subaj po 1100D
Moderatorius: P.S. Kam dabar kitus siuntinėti, kai gali išeiti pats ? :twisted:
ner cia dar labai baisiai tie 1100 du.. man regis tau kabriko reik![]()
kažkaip nenoriu atskiros temos dėl vieno klausimo. temos pavadinimas man tinka O
yra 3 juostu krosai (kažkur rūsyje) - sistema 2 juostų dar be krosų suinstaliuota beveik(dar negroja- nėra krosų ir laiko)
aišku bus krosai 2 juostų ir dėl to diskutuoti neverta. bet iškilo klausimas ar išvis tokiai sistemai(2j.) įmanoma sukišt (3j.)krosus?
pvz palikt kažką laisvą
+37061857133 edmas
Buvau kažkada taip pasijungęs: aukštus ir vidutinius nuo kroso,o žemus palikau laisvus(nepajungtus)...po to-aukštus ir žemus,vid. palikau nepajungtus... Tai abiem atvejais jautėsi kažkoks trūkumas...man nepatiko...
:smt017 :smt017 :smt017
Real master saund (RMS)
Natūralu, kad jautėsi trūkumas. Darant rimtai tai net nuo vienos trijuostės sitemos pereinant prie kitos su kitais garsiukais negalima naudoti tų pačių filtrų. Pas 2 juostę ir 3 juostę skirtingi pjovimo taškai.
Pasakykit kokią progšę filtram skaičiuot, t.y. kai pasirenki kirtimo tašką, kokių vinetų parinkt elementys kondiką, ritę ir t.t.
JBL speakershop Crossover module netinka?
arba gal čia pasižiūrėk http://www.ajdesigner.com/crossover/crossoverfirst.php
http://www.elektronika.lt/software/theme/148/243/
+37061857133 edmas
Gerai o kokia reikšmė rašos f=? t.y. lygia tą patį bandžiau su JBL bet neėkertu koks dažnis rašos prie f?Edmas link=topic=3926.msg42879#msg42879 date=1156527811 rašė čia:
:smt102
+37061857133 edmas
Tai jei nzn tai nepatarinėkEdmas link=topic=3926.msg42884#msg42884 date=1156532416 rašė čia:
![]()
nepatinka - nesinaudok
beto ko klausei - tą gavaiLiveris link=topic=3926.msg42873#msg42873 date=1156525703 rašė čia:
aš ne enciklopedija ir į visus klausimus atsakymų neturiu taip kaip ir tu.
jei tau tikrai to reikės tai kreipkis į tuos kas gamina sumokėsi litų ir turėsi produktą , o jei nežinai ką kur įrašyti tai nesivargink su tokiais klausimais - nežinosi ir kaip padaryti
+37061857133 edmas
Nebijok, rankos auga iš reikiamos vietos ir nekreivosžinoma galiu nusipirkt gatavą filtrą, kurį vėliau visitiek reikės tobulinti, tai kam mokėti 2x, kad galima pasitarus-pasikonsultavus, pasidaryt normalų.
O dėl enciklopedijos, tai forumas tam ir yra, kad keistis informacija, o ne "dergtis" vienas iš kito, ir sakyk koks tu glušas, anoks ir toks. O jei tą dalyką išmanantys, spaudžią informaciją, bijodami, kad jų verslas žlugs, tai jie labai klysta.......
man garsas tik laisvalaikis ir kiek man reikia aš žinau arba nesunkiai galiu sužinoti
ir man nerūpi tokie dalykai kaip filtro tobulinimas tuo labiau, kad kainuoja centus
prireikė - paklausiau vieno neturi , antro - sako yra tuo ir baigiasi viskas. beto kam mokėti 2x jei gali iškarto patobulintą įsigyti?
+37061857133 edmas
NU gerai 2-uosčiai sistemai, darydami patys, išleisim 80-100 lt, ir turim normalų filtrą.
tai greičiausia ten skiriamasis dažnis.Liveris link=topic=3926.msg42883#msg42883 date=1156532202 rašė čia:
Bookmarks