O linku nebus? patiems susirasti? (cia tiems kurie neciupinejo, bet nori bent virtualiai si`usipazinti)
Sakau, gal jau kas naturoje si branda "apciupinejo" ir paklause?
Pagal dedikuojamus parametrus lygtais pusetini dinamikai turetu but ir kaina lygtais normali.... :smt017
Linartas - 8 685 69684
O linku nebus? patiems susirasti? (cia tiems kurie neciupinejo, bet nori bent virtualiai si`usipazinti)
Honda Accord CM1 -> Totally Stock
rcl importuoja i lietuva, bet ten ne visi modeliai o jei issamiaus tai www.wavecor.com, dar toks car audio (bent jau man visai nieko pasoirode) www.phass.com .
Tikiuos Gince situ mano www nuorodu netraktuos kaip reklama ar kaip kitaip....ops:
Linartas - 8 685 69684
Na charakteristikos neblogos, pagaminti kokybiškai, ir kainuoja kaip normalūs.
+370 686 40304, www.wix.com/arturass/wwwarthur-s-page
cia Arturai sakai apie wavecor dimamikus? ar phass?Artūras S link=topic=7230.msg74218#msg74218 date=1203447469 rašė čia:
Linartas - 8 685 69684
Aš apie Wavecor.
supratau, aciu uz nuomone.
o kaip Tamstai phass produkcija ? bent man is sisores ir tai kas dedikuojama, lyg ir visai neblogai, tik kaina neaisku kokia....
Linartas - 8 685 69684
tu nebūk mažas vaikas ar čainykas ... pilna lietuva privežta grojančių garsiakalbių ,o vietoj to ,kad imt jungt ir klausyt kaip groja Tamstelė grožisi parametrais ant popieriaus ir gražiom reklaminėm foto ...ops:
Būti kovotoju - medžiokliu - tai ne vien tik spęsti aukai spąstus. Kovotojas - medžioklis sugauna auką ne todėl, kad spendžia spąstus ar žino aukos įpročius, bet todėl, kad pats neturi įpročių - čia jo pranašumas. Jis visai ne toks kaip žvėrys, kuriuos gaudo - apriboti sunkių įpročių ir numatomų suktybių. Jis yra laisvas, lankstus, nenuspėjamas. Pasijutęs svarbus,žmogus apsunksta, pasidaro vangus ir tuščias. Kad taptum kovotoju, turi būti lengvas ir lankstus
ok :smt023 , taip sakant darysim toki varianta - ne zodiais o darbais mes mylime tevyne !!!!!! o pasidometi juk galima, ir kiek zinau, uz tai dar nieko nenuzude :smt019
Linartas - 8 685 69684
ką gali žinot kokie maniakai čia lankosi ...
Būti kovotoju - medžiokliu - tai ne vien tik spęsti aukai spąstus. Kovotojas - medžioklis sugauna auką ne todėl, kad spendžia spąstus ar žino aukos įpročius, bet todėl, kad pats neturi įpročių - čia jo pranašumas. Jis visai ne toks kaip žvėrys, kuriuos gaudo - apriboti sunkių įpročių ir numatomų suktybių. Jis yra laisvas, lankstus, nenuspėjamas. Pasijutęs svarbus,žmogus apsunksta, pasidaro vangus ir tuščias. Kad taptum kovotoju, turi būti lengvas ir lankstus
pilnai tikiu, kad cia lankosi maniakai nuo ... ir iki .... visomis prasmemis !
Linartas - 8 685 69684
Gincė teisus.Parametrai dar ne viskas.Dviejų garsiukų jie gali būti identiški, bet gros skirtingai.
na , kol nieko naturoj neciupineta, tai galima remtis tik tuom kas duota, kaip kad parametari ar kazkas kito.... O![]()
Linartas - 8 685 69684
Bookmarks