siaip tai gali buti labai daug kas.. pas mane buvo ir tas pats ir lineikos nuo pliuso ejo atskirai, ir pliusas toliau nuo zvakiu laidu ir pan., o problema issiprende kai pakeiciau stiprintuva,tai nelabai zinau kas jam buvo nutike![]()
Sveiki, norejau paklaus tokio dalyko...kai masinoi uzkurtas variklis, duodant gazo garsiakalbiai svilpia pagal pedalo paspaudima :roll: kas cia gali buti? :dauzau: vienas pazystamas sako, gali buti del to, kad pliusas ir lineikos eina kartu, o ne atskirai...ar tai tiesa? :-k
siaip tai gali buti labai daug kas.. pas mane buvo ir tas pats ir lineikos nuo pliuso ejo atskirai, ir pliusas toliau nuo zvakiu laidu ir pan., o problema issiprende kai pakeiciau stiprintuva,tai nelabai zinau kas jam buvo nutike![]()
Pradek nuo pliuso ir lineiku atskirimo.
Honda Accord CM1 -> Totally Stock
aisku, reikia pirma atskirt laidus...
masės nepamiršk. ji taip pat svarbi. gal net svarbiau už + tam tikra prasme...
+37061857133 edmas
Nu laidus atskyriau i skirtingas masinos pusės :lol:
Svilpimas truputį pritilo, bet vis dar nepradingo :roll:
Gal dar pasiulymu turit? 8-[
o prie stiprintuvo laidai nesusieina i kruva? nes seip pakanka gana mazos atkarpos kad jie eitu kartu ir atsirand triuksmas
Nakamichi CD700II + Dynaudio + vifa + Daytona + ...
kažkaip atrodo, kad atskyriai tik savo paklotus ir lineikas patiesiai kartu su gamykliniais... jei klystu sorryrazjobas link=topic=7891.msg81958#msg81958 date=1213296541 rašė čia:
+37061857133 edmas
Lineikos eina atskirai nuo gamykliniu, o su stiprintuvu graziai susitvarkes... :roll:
buvo man toks dalykas, kai lineikos gulėjo šalia pliusinio laido kur nuo akumo link stipro, dar vienam pažystamam buvo, kad ar pliusinis ar minusis laidas dabar nepamenu aplink stiprą ėjo, tai tas ko tik nedarė, visokių filtrų kur tik galėjo pridėjo ir naudos....
Rover 600
Hertz Mille
Audison LRx
Nu lineikas jau atskyriau :lol: bet mano laidai irgi aplinkui stipra eina :-k ko gero tame ir bus beda/
ačiū už pasiulymus :smt039
da vienas dalykas, pasikrauk akumą
"As far back as I can remember, I've always wanted to be a gangster." -- Henry Hill, Brooklyn, N.Y. 1955.
Problema isspresta!loju:
laidus paleidau toliau nuo stipro ir jau nezvymbia :supz: :rock: :-({|= :smt041
Bookmarks