Durnas, bet teisinga prasme... :biggrin:
Jei subas retas - tai toks monoblokas dar retesnis. Kiek sako - Focal stiprekai labai savito braizo - ne i geraja puse. Nieko naudingo nepasakiau - bet vistiek...
Norėčiau apie viską bendrai paklausti. Ar derinsis mano būsimi pirkiniai prie esamos aparatūros. Šiuo metu esu susidėjas:
Alpine CDA-9887
Seas Lotus Reference komponentai
Poweramper PA100 stiprekas
Viskas šiaip neblogai groja. Ankščiau galvojau susidėsiu dabar turimą aparatūrą ir man to pilnai pakaks. Tačiau apetitas auga be valgant. Dabar užsimaniau subo. Rmtai galvoju apie Focal Utopia WX38. Dar nežinau kokį stipreką prie tokio monstro jungti... Esu nusižiūrėjas Focal FP 1.800. Tiesa kaina net jei ir siūsčiausi iš kur nors gaunasi didoka. Apie kondika ir visą kitą galvosiu vėliau. Pirma reikia pamatus įsigyt, o veliau bus ir stogas.Taigi ar verta prie turimos aparatūros jungti, tai ka paminėjau aukščiau? O gal aš tiesiog durnas... Dėkingas už betkokią pagalbą.
artyman:
Durnas, bet teisinga prasme... :biggrin:
Jei subas retas - tai toks monoblokas dar retesnis. Kiek sako - Focal stiprekai labai savito braizo - ne i geraja puse. Nieko naudingo nepasakiau - bet vistiek...
WWW.GARSUGAMA.LT - 8 605 19197
Bookmarks