+ Reply to Thread
Rodyti rezultatus nuo 1 iki 6 iš 6

Tema: 2x swr-1222d i universala jusu patarimai

Naujokas tomuuzas is on a distinguished road
    Registracijos data
    Feb 2007
    Žinučių
    48

Pagal nutylėjimą 2x swr-1222d i universala jusu patarimai

sveiki greitu metu tureciau gauti 2 swr-1222d , ir turiu 1 monobloka tik
    http://www.infiniteelectronix.com/in...D&ProdID=10407
    bet nebutina abu bosus jungti galiu ir 1 , siuo temu stovi pioneerius bosas 1200w modelio nepamenu 59l dezei su faziku pajungtas ant blaupunkt stipritvo , kuri noriu palikti seip komponentams . tai dabar galvoju ar kisti ta 1222D i ta 59l deze ar persidaryti ja ir koke deze siulitumt i universala .
    magas pioneerius 80mp , kondikas soundstream 4faradu
    p.s. http://media.photobucket.com/image/1...si/LuckyJL.jpg galvojau apie toke deze , bet cia jl audio , seip kiek girdejas tai baspas deze yra pati geriause sitam bosui (1222D) , todel ir jusu nomuones klausiu nes nebezinau ka daryt , zinau kad tas stiprintuvas nelabai rimtas bet visteik , studenciokas esu biudzetas su limitais pas mane

Aktyvus Kleckas78 is on a distinguished road
    Registracijos data
    Dec 2008
    Amžius
    46
    Žinučių
    258

Pagal nutylėjimą

Citata tomuuzas rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    sveiki greitu metu tureciau gauti 2 swr-1222d , ir turiu 1 monobloka tik
    http://www.infiniteelectronix.com/in...D&ProdID=10407
    bet nebutina abu bosus jungti galiu ir 1 , siuo temu stovi pioneerius bosas 1200w modelio nepamenu 59l dezei su faziku pajungtas ant blaupunkt stipritvo , kuri noriu palikti seip komponentams . tai dabar galvoju ar kisti ta 1222D i ta 59l deze ar persidaryti ja ir koke deze siulitumt i universala .
    magas pioneerius 80mp , kondikas soundstream 4faradu
    p.s. http://media.photobucket.com/image/1...si/LuckyJL.jpg galvojau apie toke deze , bet cia jl audio , seip kiek girdejas tai baspas deze yra pati geriause sitam bosui (1222D) , todel ir jusu nomuones klausiu nes nebezinau ka daryt , zinau kad tas stiprintuvas nelabai rimtas bet visteik , studenciokas esu biudzetas su limitais pas mane
    Pradziai jei muzikai -
    jei imanoma - perdaryk ta deze nuo pionieriaus i uzdara ir idek abu 1222D veliau nusipirksi rimtesni koki stiprintuva prie 2 omu ~1500 wrms ir bus gerai tiem swr
    galesi ir muzikos drasiai klausyti ir patriuksmauti biski.

jei slegiui ir skardu raitymui tai i fazikine deze dek abu subus ir tiek, bet kokybe bus prastesne + deze zymiai didesne.
    Bandpass ir neblogai groja, bet reikia nenukreivalioti + turint 2 vnt as tada geriau deciau i uzdara - nes masina universalas ir nera tikslo ten kazka sudetingo burti ir ziureti gausis kas ar ne.

Registracijos data
    Feb 2007
    Žinučių
    48

Pagal nutylėjimą

tai man tada reik dvikanalio stiprintuva ar kokiu budu jungti ? :/ beje norint nusiprikti rimtesni stiprintuva kaip sakai 1500wrms tai jis apie 1500 lt kainuoja nu va radau pigesni varijanta tai MB QUART DSC2000.1D . nu net nezinau nu ziuresiu kaip turesi daigtus rankose nes swr jau pakelui is uk .
    o jei portine deze daryt tai didelio litrazo turetu buti 2 bosam ? nes noretusi kad slegi pustu
    p.s. pagal ko9ke programa butu imanoma paderinti subo dezes? winisd tai nelabia man gaunas :/
    Last edited by tomuuzas; 2009-06-15 at 03:55 PM.

Registracijos data
    Dec 2008
    Amžius
    46
    Žinučių
    258

Pagal nutylėjimą

tai man tada reik dvikanalio stiprintuva ar kokiu budu jungti ? :/ beje norint nusiprikti rimtesni stiprintuva kaip sakai 1500wrms tai jis apie 1500 lt kainuoja nu va radau pigesni varijanta tai MB QUART DSC2000.1D . nu net nezinau nu ziuresiu kaip turesi daigtus rankose nes swr jau pakelui is uk .
    o jei portine deze daryt tai didelio litrazo turetu buti 2 bosam ? nes noretusi kad slegi pustu
    p.s. pagal ko9ke programa butu imanoma paderinti subo dezes? winisd tai nelabia man gaunas :/
    tavo subus pajungus bus 2 omai - pas MBquart - 1000w

tada geriau jau JL 1000/1 nusipirkti.
    o siaip yra daiktu tik reikia paieskoti
    http://www.rockford.lt/index.php?pag...mart&Itemid=53

Deze daryk 110 ltr vidinis turis kad butu - idesi subus ir fazikus beliks ~100 ltr.
    fazikai 2vnt po 10 cm skersmens ir 30-35 cm ilgio - pagal ausi prisiderinsi kaip geriau.
    Velavymai didoki fazike ir kokybe geresne butu uzdaroj.

Norejai faziku geriau butum kokius JL 12w3 pasiemes.

Registracijos data
    Feb 2007
    Žinučių
    48

Pagal nutylėjimą

o jei viena 1222D isideciau vietoi savo pionieriaus deze neperdidele ? 59 l nes kolkas nenoriu deziu perdaryneti, poto reikes prisesti norm ir nete susirasti deziu matmenis kad abu tuos 1222D isideti
    nes va tas stiprekas ir swrai
    Your item left the United States from ISC CHICAGO IL (USPS) at 1:54 PM on June 12, 2009 seip gal dar kanors parekomenduotum ? per koke programele butu galima sukomplektuoti dezute? nes ir per winisd ir per bass box bandziau bet man nelabai gaunasi

Registracijos data
    Dec 2008
    Amžius
    46
    Žinučių
    258

Pagal nutylėjimą

o jei viena 1222D isideciau vietoi savo pionieriaus deze neperdidele ? 59 l nes kolkas nenoriu deziu perdaryneti, poto reikes prisesti norm ir nete susirasti deziu matmenis kad abu tuos 1222D isideti
    nes va tas stiprekas ir swrai
    Your item left the United States from ISC CHICAGO IL (USPS) at 1:54 PM on June 12, 2009 seip gal dar kanors parekomenduotum ? per koke programele butu galima sukomplektuoti dezute? nes ir per winisd ir per bass box bandziau bet man nelabai gaunasi
    tai del to ir sakau kad dek du subus i ta 59 ltr deze tik fazika uzsandarink - gausis uzdara deze ir bus gerai - veliau jei nepatiks perdesi i fazikine - bet muzikos poziuriu tai nemenkas minusas - fazikine deze ir tiek.
    Matai universale jausis tikrai kokybes skirtumas nes girdesis visi dazniai labai gerai, + manau nelabai isivaizduojat kiek gali slegio sukurti 2xswr 12" su 1.5 kw galia - manau tikrai bus smagu

+ Reply to Thread

Bookmarks

Rašymo taisyklės