+ Reply to Thread
Rodyti rezultatus nuo 1 iki 4 iš 4

Tema: Del subo dezes

Fuksas arminukas is on a distinguished road
    Registracijos data
    Aug 2009
    Amžius
    38
    Žinučių
    2

Pagal nutylėjimą Del subo dezes

Sveiki,
    gal kas patars kokia subo deze imti i sedana?

Pas mane yra dabar garsiakalbis patalpintas optimalaus tūrio fazoinvertoriaus tipo dėžėje. (cia radau taip apibudintam i-klubas psl. ). Bet jauciu kad jis nelb man tinka, nes sedano bagazine ji prislopina.

Tai galvoju apie dviejų tūrių dėžė?

Kaip manot ?

Ekspertas Edmas is on a distinguished road Edmas is on a distinguished road Edmas is on a distinguished road Edmas's Avatar
    Registracijos data
    Jun 2006
    Vieta
    Lietuva
    Amžius
    47
    Žinučių
    1,618

Pagal nutylėjimą

Sveikas atvykęs. Nuojauta kužda kad dviejų tūrių dėžė jei ir pasidarysi tai dar labiau ja nusivilsi. Patarčiau uždarą. Bandyk uždaryti pamažinęs tūrį jos neperdarant ir tada paklausyti
    +37061857133 edmas

Fuksas arminukas is on a distinguished road
    Registracijos data
    Aug 2009
    Amžius
    38
    Žinučių
    2

Pagal nutylėjimą

nu matai aš žadu perkti kitą subą su dviem erdvėm. Nes to kur dabar turiu uždarą su oro išėjimo anga, tai neardysiu. Norėjau pasikonsultuoti, kuris tipas geriau tinka sedanui.

Ekspertas Edmas is on a distinguished road Edmas is on a distinguished road Edmas is on a distinguished road Edmas's Avatar
    Registracijos data
    Jun 2006
    Vieta
    Lietuva
    Amžius
    47
    Žinučių
    1,618

Pagal nutylėjimą

Visų pirma tu turi fazikinę antra dviejų Erdvių ne sūbas (žemo dažnio garsekalbis) o tik dėžė. Ir trečia tinka visų tipų jei tinkamai sumontuota. Bet aišku fazoinvevtorius į saloną duos didesnį efektą, bet uždara jo neturi. O pirktą neišvesi nes jis pakeis savo matmenis ir vėl nukrypimas.
    +37061857133 edmas

+ Reply to Thread

Bookmarks

Rašymo taisyklės