Siūlau pinigus pragerti. Po to skaudės galvą ir muzikos į mašiną nereikės :-D O jei susidėsi muziką, tai skaudės galvą, kad tau jos nepavogtų poilsiautojai :shock:"bmw535" rašė čia:
Zodziu taip
nusipirkau bmw 535 e34 modeliuka 1992 meteliu, ir reiki padaryt jame diskoteka
reikia visko nuo a iki z (magas subaj stuprai zinoma ir montavimas ir t.t.) viskam galiu skirti iki 5k lt. ar uz tokia suma iseita ka padaryt ?
as esu is pajurio, gal kas arceu negu kaunas gali ka man pasiulyt ?
aciu labaj...
p.s. muzika klaususoma:
rap, hip-hop, dance, house, club, d&b, chillout nu ir pan...
aciu uz pasiulymus !
piniai spaudzia kisenekas ytikinsit busiu jusu klijentas
![]()
Siūlau pinigus pragerti. Po to skaudės galvą ir muzikos į mašiną nereikės :-D O jei susidėsi muziką, tai skaudės galvą, kad tau jos nepavogtų poilsiautojai :shock:"bmw535" rašė čia:
SERV.LT - visos svetainių talpinimo paslaugos
as uz tiek TIEK visko prisideciau... aisku didziausia problema po to butu kaip apsaugot abu monitorius sedyniu atlosuose... vienzo butu teva - DVD magelis, du 7' monikai, du pusetini subai, trys arba du stiprintuvai, i visas duris dvijuosciai kokie nors rainbowai buterbrodiniai. savaite atostogu ir diskanas vaziuoja
jei darytu firmoj, neabejoju kad panasiai pinigu paimtu uz darba - ir vien del to, kad "naglai" nori pasidaryt.
ujujuj
labiau norisi muzikos, nesu alkohlikas
taj gal ka pasiulysit visdelto ?
o poilsiautoju nebijau![]()
nu viskas okej"SerZ" rašė čia:
gal gali man padaryt viska ka isvardinai ? uz 5k lt?su montavimu aisku
naglumo man nereik, noreceu montuot viska y arginalias vietas bent jau priekyje o gale taj px![]()
Klaipėdoj yra Rekija berods, kiek žinau neblogai vyrai dirba"bmw535" rašė čia:
![]()
nu jei anas pasiulyms nepatiko, tai darom tada viena 17' monika, viena dvd ir keturis subus...
nu toj skambiju 118 tel nr klausiu"Artūras-M" rašė čia:
nes www.rekija.lt nepasiekia mano ekrano
aciu uz pasiulyus :goodman:
NE NE MAN PATIKO ANKSCEU PASIULYTAS TAVO VARIANTAS..."SerZ" rašė čia:
+ dar butu nieko Plaustation2 imest y gala...
sau galeciau. o del taves reik pasiskaiciuot kiek iseina daiktu savikaina ir kiek lieka, bet manau tilpciau su kazkokiu pelnu sauziurint kokiu firmu imt prekes - ar kad pavadinimas gerai skambetu, ar kad dirbtu, ar kad i varzybas vaziuot. Kita vertus manau arturas ///Alpine lipduka galiniam langui padovanotu, ir butu pats tas
![]()
suba noreceu kaip nors panasei imontuot
![]()
tada jei rimtai del pleisteisiono, deciauSI Alto CarPC, bet kaip tau tai biudzetan netelpa jis. Nors zinai, viskas imanoma
p.s. viena toki aparata dejo per Pimp My Ride :-D
man svarbu kad grotu... lipduku nemegstu..."SerZ" rašė čia:
na buk gerutis paskauciuok, gal iseitu kaip nors
ir surasyk tikslius pavadinimus ka siulai.. kainu gali nerasyt![]()
![]()
na tik galutina kaina![]()
as bagazine panasiai isivaizdavau, tik su DAUGIAU subutiksliau du blizguciai, melynas neonas ir stiklas per visa galines sieneles plota, fazikai per galine palange aukstyn
taip ir as taip isivaizdavau"SerZ" rašė čia:
![]()
SerZ
laukiu paskaiciavumu![]()
ziurek private message
Biudžetas šiek tiek kuklus kad gauti tai"bmw535" rašė čia:
![]()
arturai, uz kiek +- butu kaip as sakiau:
dvd head
2x7'
2x subai 30cm
1 keturkanalis
i prieki komponentai, i gala koksai? kiek sumontavimas? as primeciau uz kiek prekes gauciau, tai dar koks ATVortke zek ir sudetu per savaitele, jei aisku jam idomu ir pinigu ne kosmoso noretu 8)
SerZ'ai nepalaikyk pasididžiavimu, bet aš kažkaip ignoruoju DVD ir visą multimediją automobilyje. Jeigu žmogus neturi kur babkes kištia, lai palengvina savo kišenę kokiais 20 kLt minimum plius prie bent 15 kLt audio"SerZ" rašė čia:
![]()
nu as suprantu, ir poziuris butu daug maz teisingas, ir sita tavo kaina reiketu is USD daugint, bet jei tai daryt USA. aisku uz pindata instala reik moket (vien uz tai, kad pindatai nori:] taciau zinant tarkim mano alga, ir zinant nora, zinias, bei mokejima laikyt rankoj piukla, tai imanoma viskas. ir tikrai yra kitu tokiu entuziastu, kurie manau ir man padetu, ir as padeciau, ir gal po biski pakils bendras audio lygis salyje, kai paziures i sitokius dalykus kurie turi pinigu ir meto kurvom, tai imestu i maske viena karta, ir pries verslo partnerius ar siaip banditus pasipuikuotuo audio verslui ir instaliatoriam tai tik i nauda 8)
Esu padaręs ne vieną gerai grojantį E34, E30 su biudžetu be galvos iki 3000 Lt. Tačiau nežinau ar to kam nors reikia. Prieita iki kuriozo: klientas prieš parduodamas mašiną nuvažiavo į kitą firmą, kad išimtų su tikslu perdėti į kitą mašiną. Tai toj firmoj išėmę garsiakalbius pareiškė, kad nesupranta kas galėjo groti.... Tai kam tas galvos skausmas ? Žmonės perka daiktus, tai jiems reikia ir parduoti juos gražiam įpakavime"SerZ" rašė čia:
![]()
na man is tikruju ten dvd nelabai reikia, pagalvojus...
man svarbu geras GALINGAS garsas...
noreceu geros galvos (~ 1500-2000 lt.) poros subu sumontuotu kaip parodyta pav. (auksceu) nereikia man jokiu langu kad subas matytusi ar stiprai matytusi...
svarbu geras garsas...
galva uz 2000 jau gros dvd (bent kai kurios gali), nori tu to ar ne
nu tai ner cia ka galvot - imi galva, imi 3 stiprintuvus, du dvikanalius viena keturkanali, duodi kiekvienam is dvieju subu po 400W rms ir durim keturkanali po simta watu atidalini. kad butu dar galingiau, i duris trijuostes reik det su 25-ukais. bet tokiu perdarymu biudzetas jau nepatemps, manau...
Uhhh, taip optimistiskai kalbi SerZ
liux
tik ar ne per daug ?![]()
uz 5k taikai labai daug padaryt
nzn gal tik man taip atrodovien komponentai geri kainuoja 800 lt
![]()
tau nereikia geru komponentu uz 800. tau reikia galyngo garso. o galyngam garsui arba kad ir tiem komponentam uz 800 reikia taip paruost duris ir visa kebula, kad netilpsi i pinigus. ispudingai ir uz tiek pinigu gali pasidaryt tik kad butu daug zemo siknoj, zvanganti numeri ir multimedia. arba be multimedijos, bet vistiek ne "komponentiskai uz 800".
nori pasiulysiu sistemele?? bet vistieek nei tu darysi nei ka"bmw535" rašė čia:
galva alipine CDA-9831R 1,8 klt
priekis alpine SPX-177R 0,8klt
stipras alpineMRV-F540 1,4klt
subas alpine SWS-1242D 0,5
ir kas lieka idejimui( ne instalecija o idejimas ir pajungimas
arba pigesne "valinanti" sistema
galva lava CRM-8410 450lt
priekis alpine SPS-171A 460lt
galas alpine SPS-170A 210lt
akustikai stipras arizona eagle az-455 500lt
subui stipras arizona eagle az-2170 600lt
2 subai alpine SWS-1242D 490lt= 980lt
viso 3200lt
dar laidai 200lt
viska sudejus iseina 3101,4 lt."ATVortke" rašė čia:
o galui akustikos nera ?
ir uz ~ 2000 lt. negalima padaryti bandpaso su truba y salona pro palange ?
nu nzn nzn... ko taj atfortke nesupranti...
bishki tau su matematika sunku. uz 2000laisvai bandpasa galima padaryt galima ir pigiau. o nx galui akustika?"Anonymous" rašė čia:
Bookmarks