O tu pats ar supranti ką čia parašei?![]()
nlb ka nusimanau nesmerkit jeigu durna klausima uzduosiu :P turiu marantz sr 400 stiprintuva ir dvi koloneles po 120w su aukstais gerai bet noriu zemu ir masinoj turiu sub alpine swr 1242 d tai ar galima ir ar ten neperdegs kas nors kaip pajungsiu ir ar isvis gros ar apsimoka ?
O tu pats ar supranti ką čia parašei?![]()
life's too short to dance with fat chick's...
taip as supratau ka parasiau![]()
Dekuj tadas bandysim![]()
Tai tiesiai sakau - ieškok kito stipreko jei jau taip. Kitas dalykas - rašyk su lietuvių kalbos atributika, nes gausi įspėjimą nuo kokio pikto dėdės, priimk kaip patarimą![]()
o tai kdl prie to negerai ? o tai gal galima kaip nors ten ką nors padaryt ta prasme dar turiu viena stipreka kur mašinoj pajungtas sub'as
Neradau aš intike konkrečiai to modelio stiprintuvo, bet kiek rašo tai ten 80w kanalui, na tai tavo subui tikrai tiek neužteks (plius dar ir filtrų reiktų).
O su tuo mašininiu stipru, tai taip. Jau anksčiau buvau minėjęs, kad galima surinkt galingą maitblokį tokiam reikalui ir naudot. Bet vėlgi tai nebus itin kokybiškas namų audio komponentas (pavadinkim jį taip)
O jeigu aš pabandyčiau pajunkti ir pažiūrėti kaip ten groja neperdegtu man tas stiprintuvas ?
Žiūrėk, kad apkrovimas taspats būtų ir turi būt gerai. Jei jau kas primityviai pažiūrėk ar stiprekas nėr karštesnis nei įprastai.
Bookmarks