+ Reply to Thread
Rodyti rezultatus nuo 1 iki 23 iš 23

Tema: Komponentai BILTEMA

Hybrid View

Naujokas vartotojas is on a distinguished road
    Registracijos data
    Nov 2009
    Vieta
    Sostine
    Amžius
    38
    Žinučių
    44

Pagal nutylėjimą Komponentai BILTEMA

Tikriausiai niekam neteko tokių turėt na bet vistiek klausiu,gal kas ką žinot apie šituos komponentus.
    http://www.biltema.no/no/Bil---MC/Bi...h-Performance/
    O ten 6,5" .
    25wRMS
    50Hz-20kHz
    89db
    Nebrangiai parduoda draugas, žinau kad tvarkingai naudoti, apie metus, ir dabar kaškur metus stovi nenaudojami. Tiek kad neteko man jų normaliai paklausyt.
    Tik nežinau ar verti jie konors.

Aktyvus magius is on a distinguished road magius's Avatar
    Registracijos data
    Jul 2009
    Vieta
    Astana-Kazachstanas
    Žinučių
    162

Pagal nutylėjimą

jeigu pas tavo draugą jie guli,tai pasiik pasibandymuj,paklausyk pats pagal save ar jie verti ko nors. nemanau kad tau kažkas kažką naudingo pasakys arba pasakys nedraugaut su tuo draugu. mano nuomone stebūklo neišgirsi,bet galbūt jie tave tenkins. dar klausimas,ka už juos prašo tavo draugas?

Registracijos data
    Nov 2009
    Vieta
    Sostine
    Amžius
    38
    Žinučių
    44

Pagal nutylėjimą

Tai greičiausiai reiks pačiam pamėgint, nori 80Lt, kai pirko Norvegijoj sake apie 300Lt mokėjo, nžn kiek tiesos, gal nemelavo, nes kai sakė, buvo tik nusipirkęs ir nesiruošė pardavinėt Jungsiu nuo stiprintuvo, vienas žmogus pasiūlė pora Alpine senukų, man kap tik, tai reikdar su juo susisiekt, savaitgalį prigriebčiau, o poto ir komponentus pabandymui ir jei tiks tada meistraut duris reikės, tik galvoju, kad niekur neįdėti tie komponentai vistiek negros kaip priklauso, tai turbut tik į duris sudėjus bus matyt kas ten gero ar blogo..

Registracijos data
    Jul 2009
    Vieta
    Astana-Kazachstanas
    Žinučių
    162

Pagal nutylėjimą

Citata vartotojas rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    Tai greičiausiai reiks pačiam pamėgint, nori 80Lt, kai pirko Norvegijoj sake apie 300Lt mokėjo, nžn kiek tiesos, gal nemelavo, nes kai sakė, buvo tik nusipirkęs ir nesiruošė pardavinėt Jungsiu nuo stiprintuvo, vienas žmogus pasiūlė pora Alpine senukų, man kap tik, tai reikdar su juo susisiekt, savaitgalį prigriebčiau, o poto ir komponentus pabandymui ir jei tiks tada meistraut duris reikės, tik galvoju, kad niekur neįdėti tie komponentai vistiek negros kaip priklauso, tai turbut tik į duris sudėjus bus matyt kas ten gero ar blogo..
    visiškai teisingai,pasiruošk duris o tada bandyk. galų gale turėsi jau kažkokį atskaitos taška ir bandydamas kitus garsikus tose pačiose duryse suprasi kas ir kaip..

Registracijos data
    Nov 2009
    Vieta
    Sostine
    Amžius
    38
    Žinučių
    44

Pagal nutylėjimą

Tik mane neramina vienas dalykas dėl tų garsekalbių gerumo, ta firma Biltema kiek žiūriu jų saite tai tokia plačią produktų gamą turi, o garsiakalbiai tik lašas jūroj, tai ar nebus ten koks šlamštas? Kaip būna kai perdaug apsižioji ir nieko gero tada nesigauna

Registracijos data
    Jul 2009
    Vieta
    Astana-Kazachstanas
    Žinučių
    162

Pagal nutylėjimą

neskubėk daryt išvadų,buna išimčių kai ''noname'' dar kažką parodo... brandas dar ne viskas!

Doktorantas JoJo is on a distinguished road JoJo is on a distinguished road JoJo is on a distinguished road JoJo's Avatar
    Registracijos data
    Feb 2007
    Vieta
    UK
    Amžius
    26
    Žinučių
    1,470

Pagal nutylėjimą

Nu pas mane,yra įrankių komplektas. manau š turtu būt
    2007 Alytus SQ Entry 1 Pls.
    2008 Alytus SQ Experienced 3ch 1 Pls.
    2008 Kaunas SQ Experienced 5ch 1 Pls.

IPod

Registracijos data
    Jul 2009
    Vieta
    Astana-Kazachstanas
    Žinučių
    162

Pagal nutylėjimą

gal nesubėkim brukti nuomonės,tegul pasiklauso,pats pasakys ar jam tinka ar ne...visi juk nuo kažko pradėjom...pačiam reikia mokintis iš savo klaidų.

Doktorantas JoJo is on a distinguished road JoJo is on a distinguished road JoJo is on a distinguished road JoJo's Avatar
    Registracijos data
    Feb 2007
    Vieta
    UK
    Amžius
    26
    Žinučių
    1,470

Pagal nutylėjimą

Kam daryt klaidas? Jai sakoma,kad šū...

IPod

Registracijos data
    Nov 2009
    Vieta
    Sostine
    Amžius
    38
    Žinučių
    44

Pagal nutylėjimą

Tai gal kas pasiūlys kašką iš dėvėtų komponentų iki 150Lt? ~16cm. Vilnius-Kaunas.

Registracijos data
    Nov 2009
    Vieta
    Sostine
    Amžius
    38
    Žinučių
    44

Pagal nutylėjimą

Jungčiau prie 30-35w stiprintuvo.

Savas darko will become famous soon enough darko will become famous soon enough darko will become famous soon enough darko will become famous soon enough darko will become famous soon enough darko's Avatar
    Registracijos data
    Jan 2009
    Amžius
    41
    Žinučių
    579

Pagal nutylėjimą

Aš tai tokią taisyklę turiu, jei daigtas blizga ir pripaišytą visokių žaibų su vikrantasais, gero nelauk, tiesiog brukama per akis

Registracijos data
    Nov 2009
    Vieta
    Sostine
    Amžius
    38
    Žinučių
    44

Pagal nutylėjimą

Tie žaibai gal labiausiai atgraso Nors šituose bent jau rašo kad 25w tai gal kaškas link realybės. Šeip sunku kašką išsirinkt, pinigų kaip ir nėra, galvojau gal pirkt išsimokėtinai, bet tada skirt komponentams ir subui apie 1000Lt ir stirprintuvams apie 1000Lt planavau. Bet per sunku man čia nusprest ką pirkt, todėl nusprendžiau nemest pinigų taip greit, nes visvien gausis vos ne aklas pirkimas, nieko nesu klausęs, neturiu su kuo lygint ir nežinau kas atitiks mano poreikius. Tad pradžiai nusprendžiau pirkt tik stiprintuvą ir komponentus, dėvėta viską, stiprintuvą kaip ir pasiūlė man jau, lyg ir patikimas žmogus, liko komponentai, dar pasidarysiu podiumus, duris pasiruošiu ir bus matyt kiek tenkins mane tas rezultatas, o manau kad tenkins, nes esama sistema labai žemo lygio Tad norėčiau kad kasnors neapgautų o pasiūlytų nors ir ne super komponentus bet bent tvarkingai grojančius už man priimtiną kainą, iš bėdos mokėčiau iki 200lt.

Savas darko will become famous soon enough darko will become famous soon enough darko will become famous soon enough darko will become famous soon enough darko will become famous soon enough darko's Avatar
    Registracijos data
    Jan 2009
    Amžius
    41
    Žinučių
    579

Pagal nutylėjimą

Iš buitinių tokioj sumoj naujus sudėtum Bet geriau parašyk kokią muziką klausai, nes nebūtinai tau tokie reikalingi

Registracijos data
    Nov 2009
    Vieta
    Sostine
    Amžius
    38
    Žinučių
    44

Pagal nutylėjimą

Gal lengviau pasakyt ko neklausau, pvz jazz rock, muzika gal labiau sintetinė nei naturali(gitara ir pan) nors vanesa may ar kaip ji vadinas paklausyčiau galiu pasakyt kas prie širdies pagal atlikėjus, iš lietuviškų vertinu seną muziką kaip rondo, hiperbolė,stasys, antis, bix ir pan, iš naujesnių prijaučiu G&G ir pushaz ddar vaidas, sel, visa kita nlb. o ne lt klausau įvairių lb, net sunku ka tiksliau pasakyt. Šeip norėtūsi kad smagiai grotų, todėl galvoju dar ir apie subą, tik kad jem nemažai lt irgi reikia...

Registracijos data
    Jan 2009
    Amžius
    41
    Žinučių
    579

Pagal nutylėjimą

Gal lengviau pasakyt ko neklausau, pvz jazz rock, muzika gal labiau sintetinė nei naturali(gitara ir pan) nors vanesa may ar kaip ji vadinas paklausyčiau galiu pasakyt kas prie širdies pagal atlikėjus, iš lietuviškų vertinu seną muziką kaip rondo, hiperbolė,stasys, antis, bix ir pan, iš naujesnių prijaučiu G&G ir pushaz ddar vaidas, sel, visa kita nlb. o ne lt klausau įvairių lb, net sunku ka tiksliau pasakyt. Šeip norėtūsi kad smagiai grotų, todėl galvoju dar ir apie subą, tik kad jem nemažai lt irgi reikia...
    Gal tau labiau tada netokie jautrūs automobiliniai tiktų

Registracijos data
    Nov 2009
    Vieta
    Sostine
    Amžius
    38
    Žinučių
    44

Pagal nutylėjimą

Gal, nžn, bet kita vertus paimkim tarkim trance electro ir panašia muziką, žmogus gali sakyt aš tokios neklausau, man nepatinka, bet.. Mano nuomone tokios muzikos su lieva sistema neimanoma klausyt, aš gal ir mielai pasileisčiau vieną kitą gabalą ir paklausyčiau, bet su tuo ką turiu, jokio malonumo nejaučiu.

Registracijos data
    Jan 2009
    Amžius
    41
    Žinučių
    579

Pagal nutylėjimą

Gal, nžn, bet kita vertus paimkim tarkim trance electro ir panašia muziką, žmogus gali sakyt aš tokios neklausau, man nepatinka, bet.. Mano nuomone tokios muzikos su lieva sistema neimanoma klausyt, aš gal ir mielai pasileisčiau vieną kitą gabalą ir paklausyčiau, bet su tuo ką turiu, jokio malonumo nejaučiu.
    Hmm trance electro, nu paklausėm.... užaštrinti aukšti ir daug žemo būtų pats tas taršytis Focalų aštrūs aukšti , hertzų pigiausios serijos gerai cikina O subo tai tikrai tokiai muzikai reiks

Savas ErnasGTD is on a distinguished road ErnasGTD's Avatar
    Registracijos data
    Aug 2006
    Vieta
    Alytus-Vilnius
    Žinučių
    571

Pagal nutylėjimą

Jeigu čia tavo pirmoji sistema, tai manau tavo reikalavimai nėra aukšti tuo labiau už tokią sumą nieko doro nenupirksi, manau imk tuos draugo komponentus, pradžiai gal ir tenkins paskui žinoma nelabai, kaip suprasi kokio nori skambesio tada ir galėsi pirkt brangesnius daiktus

Registracijos data
    Feb 2007
    Vieta
    UK
    Amžius
    26
    Žinučių
    1,470

Pagal nutylėjimą

Autogide ar skelbiu mačiau seni MB Quart yra už 50 lt stverk ir klausyk

IPod

Registracijos data
    Nov 2009
    Vieta
    Sostine
    Amžius
    38
    Žinučių
    44

Pagal nutylėjimą

Tuoj patikrinsim

Registracijos data
    Nov 2009
    Vieta
    Sostine
    Amžius
    38
    Žinučių
    44

Pagal nutylėjimą

Ačiū kolega už pasisakymą, nors ir pats apsisprenžiau jų neimt, bet visvien įdomi nuomonė.

+ Reply to Thread

Bookmarks

Rašymo taisyklės