Beveik visada galima nugesinti barškesius, deja dantų dantistai telefonu netaiso- tai mes ir barškesių nepanaikinsim. Ardyt reikia ir žiūrėt, klijuot.
Sveiki
Situacija tokia: klausantis muzikos barška durelių apšifkė. Ta skarda, prie kurios tvirtinamas komponentas, išklijuota bitumu, įstatytas žiedas, na, žodžiu, viskas tvarkoje. Bet dabar barška toji apšifkė, o tiksliau kažkur šalia rankenos durelėms uždaryti (Mazda 323c).
Mano klausimas toks: kuo galbūt galima paklijuoti pačią apšifkę iš vidaus ar tai dar kažką padaryti, kad nebebarškėtų? Ar išvis kažką dėl to galima padaryt, o gal tiesiog jau tokia barškanti apšifkė ir bus?
Beveik visada galima nugesinti barškesius, deja dantų dantistai telefonu netaiso- tai mes ir barškesių nepanaikinsim. Ardyt reikia ir žiūrėt, klijuot.
Tai man ir įdomu, kuo paklijuot? Ar paprasčiausias bitumas tiks?
tiks, ten gali remtis ir nuo vibracijos daužytis į kurnors tai gali užtekt gumą priklijuot ten, čia viskas nuo situacijos.
Nebloga mintis dėl gumos, o ir žymiai greičiau bus, nei bitumas. Dėkui, reikės pasimėgint. Jeigu nepadės, tai bent negaila nudraskyt bus![]()
įvertink situaciją ir pats sugalvosi bitumas ar guma, nes aš tai nežinau ar ten tikrai remesi į kąnors ar ne.![]()
Brangus tokios gumos kvadratas?
sekantis klausimas bus ,o kur nusipirkt ir taip be pabaigos ... Yra gi forume paieška ,o svarbiausia ,kad pas statistinį individą turi būti intuicija
Būti kovotoju - medžiokliu - tai ne vien tik spęsti aukai spąstus. Kovotojas - medžioklis sugauna auką ne todėl, kad spendžia spąstus ar žino aukos įpročius, bet todėl, kad pats neturi įpročių - čia jo pranašumas. Jis visai ne toks kaip žvėrys, kuriuos gaudo - apriboti sunkių įpročių ir numatomų suktybių. Jis yra laisvas, lankstus, nenuspėjamas. Pasijutęs svarbus,žmogus apsunksta, pasidaro vangus ir tuščias. Kad taptum kovotoju, turi būti lengvas ir lankstus
Pardon, mesje. Keliauju paieška naudotis.
Bookmarks