Daug priklauso ko tikiesi iš jų, kainos skirtumas kone 3x
sveiki pakomentuokit skirtuma grojimo tarp jl12w6 ir swr12....
Daug priklauso ko tikiesi iš jų, kainos skirtumas kone 3x
nu man ir idomu tas grojimas ar skiriasi kuom nes kaina kaip matai 3kartus didesne
Tai ir pasako viska...
WWW.GARSUGAMA.LT - 8 605 19197
tai zodziu grojimu visiskai nesiskiria
12w6 net nėra ką lygint su swr12, 12w6 daug muzikalesnis, svr tik slėgį kellia,daugiau nieko
nu bet swr12 nebus jie plaktukai
na man asmeniškai jų grojimas krypsta prie plaktuko.
tai nesuprantu vieni sneka kad minkstas bosas kiti kietas tai kuom tiketi?
neįsivaizduoju kam gali būt swr minkštas, aišku galima pažaist su reguliavimais, bet mano ausims jam iki minšto boso labai toli.
tai manau su deze reikia zaisti
ir netik su dėže, žodžiu prie minkšto boso aš jo nepriskirčiau tikrai.
"Minkštas bosas". Toks jis gaunasi tada kai garsiau girdisi nuo maždaug šešiasdešimt ir žemesni dažniai.Tai susiprojektuokit taip dėžę su nesvarbu kuriuo garsiakalbiu ir turėsite "minkštą bosą". Pats garsiakalbis negroja niekaip. Groja akustinė sistema kurioje jis yra ir jo grojimas priklauso nuo teisingo sitemos suprojektavimo ir pagaminimo. Tie visi brangūs garsiakalbiai tiesiog turi daug vatų ir gražiai atrodo. Slėgiui taip reikalingi vatai, o muzikos klausymui jų tiek visiškai nereikia. Muzikiniai bosiukai paprastai būna gana lengvais ( greitais) difuzoriais ir vatų paprastai turi nedaug. Gerą bosą galima išgauti ir su pigučiais garsiakalbiais turint "košės" tarp ausyčių.
+370 686 40304, www.wix.com/arturass/wwwarthur-s-page
tinkamu laiku-tinkamoj vietoj.
''Mirror Shine'' Ultimate Detailers NI
juk čia kalba apie subus, o ne priešbosius. Nebus tau to ko tikiesi, pas mane namuose 21cm garsiukai scanspeak, jie yra priešbosiai ir dėžės jiems geros, groja jie žemą gražų ir jo pakankamai, bet būtent žemo dažnio o ne subo efekto, kurio tu tikiesi. dėk juos į duris ir gerai apsiforminus nebereiks gadint vietos bagažinėj
Tada belieka tau juos išbandyti ir parašyti apie rezultatą.
+370 686 40304, www.wix.com/arturass/wwwarthur-s-page
Bookmarks