jei saugiklis stiklinis agu tipo ,tai gali keisti saugiklį ... šiaip tai neturėtų kaisti nei saugikliai ,nei laidai
sveiki,turiu tokią problemą,klausant muziką tai išsijungia subas,tai įsijungia,paskui stiprintuvas būna išsijungia,peržiūrėjau laidus jie vietoj ir tvarkingi,tik va kai išsijungė man stipras pažiūrėjau pliusinį laidą ir paliečiau saugiklį jis buvo karštas (ar taip turi būt),ir bejudinant man jį įsijungė stipras,ką turėčiau tikrint ar keist,nes atsibodo važinėt su tokia netvarkaačiū už bet kokią informaciją
![]()
jei saugiklis stiklinis agu tipo ,tai gali keisti saugiklį ... šiaip tai neturėtų kaisti nei saugikliai ,nei laidai
Būti kovotoju - medžiokliu - tai ne vien tik spęsti aukai spąstus. Kovotojas - medžioklis sugauna auką ne todėl, kad spendžia spąstus ar žino aukos įpročius, bet todėl, kad pats neturi įpročių - čia jo pranašumas. Jis visai ne toks kaip žvėrys, kuriuos gaudo - apriboti sunkių įpročių ir numatomų suktybių. Jis yra laisvas, lankstus, nenuspėjamas. Pasijutęs svarbus,žmogus apsunksta, pasidaro vangus ir tuščias. Kad taptum kovotoju, turi būti lengvas ir lankstus
aišku,bet jau aš jį keičiau kartą,gal šiaip kas tada negerai,o kokį patartumėt keist saugiklį,kad nekiltų problemų
kai nutiko panašus bajeris kaip ir tau ,nuo to laiko naudoju ANL tipo saugiklines ir saugiklius joms . Šiai kokio dydžio (amperais) saugiklį naudot priklauso nuo laido storio ... jei žinai laido skerspjūvį mm2 ,tai ir žinai koks tam laido skerspjūviui priklauso A dydis
Būti kovotoju - medžiokliu - tai ne vien tik spęsti aukai spąstus. Kovotojas - medžioklis sugauna auką ne todėl, kad spendžia spąstus ar žino aukos įpročius, bet todėl, kad pats neturi įpročių - čia jo pranašumas. Jis visai ne toks kaip žvėrys, kuriuos gaudo - apriboti sunkių įpročių ir numatomų suktybių. Jis yra laisvas, lankstus, nenuspėjamas. Pasijutęs svarbus,žmogus apsunksta, pasidaro vangus ir tuščias. Kad taptum kovotoju, turi būti lengvas ir lankstus
o kur man įsigyt tą ANL saugiklį,ir kokia jo kaina būtų?
turiu vilniuje
sweiks atvortke,ir kiek nori uz ji?ir kurioj vietoj turi?
Bookmarks