Ivolga VC 6.20
Sveiki,
klausimelis ish labai pigios klases
renkantis komponentus iki 200lt, ir galvojant apie EVR dviejuoste komponentine sistema ir Arizona`s , abu 16cm.
Kas klause? kokie atsiliepimai...gal siaip kas ka galit pasiulyt?
butu jungiami nuo galvos(pioneer 1400) gal per silpna stiprala.
Asiu,
Ivolga VC 6.20
SUBARU AUTOMOBILIŲ REMONTAS IR NUOMA
DIAGNOSTIKA VISIEMS SUBARU MODELIAMS;http://www.premus.lt
37-323233;610-26939;Betygalos g.14,Kaunas N54.90435;E23.88318
taip pat FB:
http://www.premus.lt
http://www.forester-tuning
300Lt![]()
+ reikalas tame, jog durys standartines, t.y. nera standartiniu vietu komponentams statyt, reikes pjaustyt..gal kur yra straipsnis apie visa darbo eiga? buchiau dkingas
Asiu,
kompenentu uz tokia kaina nebuna![]()
Nusiperki koaksialus ir perdarai į komponentus :wink: Jei turi galvą ir rankas, tai manau nėra labai sudėtinga :!:
as nupirkau Fokal elipses naujas uz pidesa, ir dabar turiu du mazus subiukus ir nulauzes dvi hi-end piscalkas :P
True true"Svajūnčikas" rašė čia:
![]()
SERV.LT - visos svetainių talpinimo paslaugos
su salyga kad koaksialai to verti. bet kai yra viskas padaryta ir padorios kokybes - kam to reikia?
o tai kaip tie arizona? jie nebe komponentai jau skaitosi? negi negeriau gros uz perdarytus paprastus koxialus?
kaip uz 200Lt tai ten nera prie ko kabintis. ir piscialka normali, ne koks nors "cikas", priesbosis pusiau su beda ir krosas dar yra pusetinas. man tai sunku net isivaizduoti, kaip toks komplektas su tokia kokybe telpa i mineta suma pinigu... kinieciai ryskiai dirba be PVM...![]()
siaip dar tokiam biudzetui yra Oris CXS-605, kainuoja kazkur ~180Lt. idomu butu kada su Arizonom palygint...
cia tie orisai sidabriniai tokie? ar melyni? tik nesijuokit bet o kaip kokie bochman? maciau dvieju juostu tokie poperiniai midbasai 16cm, piscialka , krosai. nieks neklauset? tipo jie skirti amerikos rinkai. kaina kazkas apie 170 ar 160.idomu kaip jie uz tokia kaina
pamirsk boshmanus, gausi i kaili cia nuo visu![]()
:-D :-D :-D
na man teko situos vienus boschmanus montuoti i galine palange ir nuo stipro paleisti... nors isvaizda puiki, pastebejimas tik vienas - kazkaip itartinai tyliai jie grojo... :shock: :shock:
hm...kol kas susidariau ispudi, jog Arizonos nieko...
niekas nieko praktiskai nepasake apie EVR`u komponentuscia del to jog nieko neverti, ar nemegstama firma?
dekui uz atsakymus.
Dėl to, kad nieks su jais nedirba. Ir nesiruošia terliotis.... ;-)"Qrmis" rašė čia:
todel kad nelygis klientui sakyt, kad komponentai kainavo 300 lt, o darbai jiems ideti - 500. geriau det kokius tarkim fokalus uz 1500, tuomet ir 1000 uz instaliacija atrodo saziningai mazai![]()
Tu manau kai įkursi savo įmonę, tai dirbsi tik su Bshmn ir EVR komponentais :-D"SerZ" rašė čia:
...esme tame..jog ne visi yra kazhkokie super duper melomanai...
ir ne visu ausys nesha ten visokias dazhniu juostas ir t.t.
ir ne visiems sazhine(ir pinigine) leidzhia rinktis komponentus, normalius...
o susumuojant visa taigaunasi, jog man reikia pigiu(pagal kaina ir kokybes santyki optimaliausiu) komponentu
Kol kas galvoju apie Evrus arba Arizonas..ir kol kas linkstu prie Arizonu..tik neturiu konkrechiu argumentu, kodel![]()
tureciau savo firma, klinetus parinciau ant viduriuko, mazaug 500-600 lt, nemaziau. O kai dedu sau arba siulau biedniem draugam, sueina ir EVR![]()
Klysti. Pinigų gaila visiems. Dėl klausos taip pat klysti, nes blogai grojantis daiktas yra girdimas ne tik melomanams. Tavo EVR gali groti pakankamai tyliai nes jautrumas mažas, gali nebūti boso, aukšti gali būti aštrūs. Kažkuriuose dažniuose duobė. Parazitiniai motyvai."Qrmis" rašė čia:
Imk Arizonas :!: Aš asmeniškai jas išgirdau prieš metus. Nusistebėjau kaip gražiai skamba (grojo Sting'as senam Citroen'e). Pažiūrėjau kas čia per komponentai, žiū kažkokie negirdėti Arizona su ereliu :-D
So, tik ne EVR :-D
Beje, kai aš buvau žiniose visiškas nulis, nusipirkau Roadstar 13-tukus koaksialus (Senukuose sakė "gerai groja!). Nu tai blemba visiskas oras, nėra garso ir tiek. Žiūrėk, kad nebūtų taip, kad skūpas moka du kartus....
Esme tame, kad "nemelomanai" daugumoj yra tie, kurie ner net girdeje geros sistemos. Kai pasitaiko proga paklausyt sio-ano - staigiais tokiais patampa, ir girdet kazka pradeda, ir skirti, ir zodziu mandru pramoksta :-D kazkaip tada ir sazine ir pinigine prasitampo po biskeli... Paskui sugalvoja kazkam paskirti 200, pasiklauses isleidzia 400, o po pusmecio galvoja "vo blin durnius buvau - buciau dabar dar tiek desimetes - zymiai geresni buciau nusipirkes :roll: " :lol:"Qrmis" rašė čia:
The only brand I can not stand is a music that I hear.
Va va, darau taip, tai pas mane neperka SXS, o nuvažiuoja kitur ir nusiperka dar didesnį š... ir už dar didesnius pinigus :shock:"SerZ" rašė čia:
esu pastebejes viena dalyka, alui pinigu visada atsiranda, kad ir kokiam bankrote besedetum... :-D
true true :-D
trueee :-D
musu kukliai tautai paprasciausiai truksta valios... :shock:
O negeriau Axton ?
Pabandyk Oxygen audio.... ju kaina apie 260lt.....
+ 370 682 19776
www.carsystems.lt
Kuo brangiau tuo geriau, o skupas moka dvigubai.
Mirka.
Kolkas ritės ir kondikai formuoja garsą.
Bookmarks