1. Ka reiskia muzika groja kaip priklauso vienam tai yra 25vattai ir kokybe kitam 1500 ir negru muzika.
2. Bus sunku rasti orginalu stipra,ir nuo orginalaus mago jungti monobloka vel keblumai.
3.Isidejus koki galingesni ir garsesni bosa,tikrai truks tau garso is orginaliu komponentu. Kaip ir pats minejai jie net neturi aukstu,todel jie bus visiskai nudusinti,uzgulti zemu dazniu.
4. Del mono jei ziuri deveto ieskokis Lietuvoje,kur butu galimybe pasitikrinti arba keletas sio forumo zmoniu tikrai pasiulis ka nrs palei kisene.
5.Del subo jei nori tokio zemo SWR netiks siuo atveju. Reiktu kazko gal skirto tam is USA kaip, Kicker,Rockfordfosgate,Jlaudio,re audio ir t.t. Zemadazniai kurie garsiai ir zemai atkuria,nebijo galios.
Kaip bus subas tada galvoti apie deze ,bet perspeju ji tures buti nemaza.
6.Instaliacija- nepamirsk jei galvoji litpi apie 1000wattu+ prasideda dideli pinigai.Pagalvok ar ruosiesi tiek isleisti.Gali tekti deti antra akumuliatoriu,ir dag storu laidu 35-53mm2(orentacine kaina 30-40lt\m).

ne juokauju.
tiesiog kol ieskosiu kas ka reiskia kur kaip ka sujungt ir visa kita ka kur sudet ir sureguliuot kol desiu sia info i savo galva tuo metu manau bus naudinga pradeti diskutuoti savo tema ko cia ieskau.
automobilis yra ne infinity komplektacijos todel nera aukstu peselku komplektacijoje. isvis i ja ieina du komponentai priekinese duryse ir dvi kaloneles galinej palangej. dalykas toks sitos kaloneles groja lygiai taip pat kaip opel omega gamyklines kaloneles 2001 metu. bet skirtumas tas kad i sio chryslerio komlektacija ieina ir gamyklinis stiprintuvas sioms kalonelems. jis yra isimtas. todel ieskau stiprintuvo gamyklinio siems komponentams. manau ju garsas bus neblogas tada. as nelabai ruosiuosi keisti siu kaloneliu zinau kad ant ju reiks sumoket norint kad tikrai butu gerai jau apie 800 litu. jei atvirai planuoju ant sito reikalo aukoti nuo 1 iki 2k lietuvos piniginiu vienetu. mago irgi nenoriu keisti. nors zinau kad butu gerai bet tai nebent ateityje kai bus tikrai lisnu pinigu ir bus galima investuoti daugiau. taigi noriu paleisti is savo mago du stiprintuvus. viena originala kuris bus paleistas ant gamykliniu kaloneliu. ir noriu paleist kita monobloka nes girdejau kad jis yra skirtas grynai subui. esu nusiziurejes viena stai toki
Reply With Quote
vat todel ir galvoju del to pasilikt originales kalonkes. apie maga jau galvojau zn nuo jo viskas priklauso bet jis kainuos papildoma dideli piniga todel su juo nenoriu skubet o geriau palituoti papildoma fiske kur prie mago. pradziai noriu tiesiog basu neketinu varzytis su kitais ar keliaut i varzybas pas kuri geriau kala. stiprekas sitas yra ir lietuvoje esu jau ji susirades ir galvoju apie ji man patinka jo duomenys ir firma girdejes kad patikima. nemanau kad nuvils, ir kaina prieinama. siaip esu dar pora rades bet nezinau apie juos pirma kart girdziu bandau paguglinti o ten nieko neranda jokiu atsiliepimu minusu ar pliusu o jie vadintusi hifonics ir ground zero. gal kas zino ir gali papasakoti apie juos

Bookmarks