Sveiki,
audio aparaturoje esu visiskai zalias, tad nusprendziau kreiptis tiesiai cia.
Turiu Nissan Primera, joje yra originalus imontuotas i Blaupunkt "low-line" magas (jei reikes tikslaus modelio, paziuresiu). Nusprendziau kad atsibodo klausytis tu skarbonkiu durelese ir reikia kazka atsinaujinti.
Taigi, man kilo keletas variantu:
1. Palikti sena maga, prie jo jungti stiprintuva, i prieki deti komponentus.
2. Pirkti nauja maga, i prieki deti komponentus.
3. Pirkti nauja maga, prie jo jungti stiprintuva, i prieki deti komponentus.
Visais atvejais bus daroma dureliu garso izoliacija, o jei ir iseis - izoliacija nuo variklio skyriaus (dyzelis, labai girdisi).
Planuojamas biudzetas: iki 1500lt, bet nebutina juos visus ir isleisti. Tiesiog noriu kainos/kokybes santykio. Duosiu teorini pavizdy tarkim: uz 9600gt vaizdo plokste kainuoja 400lt, 9800gt - 600lt. Tarp ju performanco skirtumas yra gal 10%, o kaina skiriasi 30%. Man taip nereikia; ir kad pajusciau skirtuma tureciau isiklausyti i muzika. Nesu ten jau toks be galo melomanas
Griztant prie reikalu tai man is masinos interjero isvaizdos ir patogumo butu geriausias pirmas variantas. Na bet jum geriau zinot, kuris tinkamesnis
Klausoma muzika daugiausia instrumentine: rockas, m1plius muzika ir pan. Elektrine muzika uzima maza dali mano grojarastyje. Na bet zinoma norisi ir siek tiek zemo.
Tai kuris variantas geriausias? Ka galetumete pasiulyti is komponentu, stiprintuvo?
Bookmarks