atsipra6au truputi suklydau subas vibe yra)
Sveiki. šiuo metu turiu tik suba ir mage subas jbl cbr twin 12 3200 wat tikrų 1kw ir magė alpine cde-100eub magė laikui einant bus pakeista. taip pat galvoju apie komponentus i duris dvi poras kaip manot? mb quart dsh216 nuo 50 iki 120 rms ar soundstream trc.60c 200 wat nežinau kiek tikrų yra ir trečias variantas boss audio ohc62cs 300 rms ir stiprintuvai subui siulo pirkti jl mono bloka 1x1000rms 4 om ar audiobahn 1x1000rms 4 om kas geriau? o komponentam nusižiūrėjau Audiobahn A6004J,Crunch GPV1800.4,Crunch PZT1400.4 gal ka ir geresnio galit pasiūlyti pvz jei imčiau boss komponentus. ir kaip patartumet pajungti stiprintuvus jei magej tik 1 pora tulpių ir kokius laidus geriau naudoti?ačių![]()
atsipra6au truputi suklydau subas vibe yra)
pradėk nuo generatoriaus.....
aš taip pat maniau bet yra du variantai dedi 1,5 arba 2 faradų kondensatorių kuris išvilktu 1,5 kilovato arba želini akumuliatorių
nuo kada želinis akumas pats užsikrauna?![]()
Vaikinuk - ne nuo to galo pradedi kurpti sistemą...
Kol kas palik kondikus ramybėje, čia jie paskutinėje vietoje.
Pirma visko - pasikeisk grotuvą į normalesnį.
Toliau išsirink padorią akustiką - o ne tuos fantasmagoriškus BOSS ir pan. Be to - mesk mintis iš galvos apie sudvigubintą priekį - tau bus gana ir vieno rimto komplekto.
Stiprekai - subui JL gerai, tačiau koks ten modelis, ar ar tikrai JL o ne koks JBL?
Stiprekas akustikai - rinkis ne galią, bet kokybę ir aplamai mažiau prisirišk prie W parametro. Jis užėmęs pirmą vietą tavo galvoje, dėl to ir eini klaidingu keliu...
WWW.GARSUGAMA.LT - 8 605 19197
na kad JL tai tikrai čia iš labai rimtų žmonių bus perkamas kurie turi firma savo ir deda aparatūra, tik geriausių filmų o kiem JBL kaip keiksmažodisgeneras 120A yra na elektroj man nelabai tai čia nrml? o dėl magės tai ateitį keisiu į šią manau Alpine IVA-W505 bet dabar kažkaip neturiu 700 euru
kiek žinau ant jos 5.1 yra
na matoto į lietuva tik savaitei grįžtu tai nemanau kad sudrožiu generatorių ir suėsiu akumuliatorių
na kas ka krauna gerai žinau tik želinis yra atsparesnis nei elektrolitinis ytampos svyravimams.
visai ne iš tų pirkau vibe jie nusipirkau iš pažystamo kuris jį už 30 euru buvo nusipirkęsjie man būtų koki jl 12w7 ikiše arba koki audiobanh kokių 2kw bet langus dar noriu turėti mašinai
![]()
bet užtat jis nebijo didelių iškrovų ir įkrovų kaip elektrolito. ir kaip tas 120A ar normalus generas?
Kiek lietuvoje kainuoja garso ir vibracijos izoliacinės medžiagos kvadratinis metras gal kas žinote?
optima bijo visiško iškrovimo.naują buvau nukankinęs sugedus mašinai Lenkijoje,tada jau nebelaikydavo tokios įkrovos kaip prieš tai.
susirask forume dalyvi Atvortke, jei turės kantrybės jis tau padės
OPTIMA YellowTop 5.5
Sveiki, dar karta visiem sakau, bet dabar tikrai rimtai šnekam. Tai va radau stiprintuva koki norėčiau į savo auto.
Modelis : precision power p900.4 Phantom Series Class D Full Range 4-Channel Car Amplifier RMS Power Rating (14.4V): 4 ohms: 145 watts x 4 chan. 2 ohms: 225 watts x 4 chan.Bridged, 4 ohms: 450 watts x 2 chan. RMS Power Rating (12V): 4 ohms: 100 watts x 4 chan. 2 ohms: 150 watts x 4 chan. Bridged, 4 ohms: 300 watts x 2 ch.
Ar ji apsimokėtu imti komponentam pajungti. Modelis : Precision Power PPI A2.65C. 130 rms galingumo tačiau jie yra 3 omu. Durnas gal klausimas, bet kas nutiktu jei jungčiau prie 4 omu stiprintuvo.
Ir ka patartumete deti i galines dureles ar nieko isvis nekišti?
stiprui nelabai gerai bus,i dureles koksialai labai puikiai tiks.
aš norėčiau ji visa išnaudoti tai pajungčiau komponentus i prieki o tada i galines koksalinius jungti tada kažkaip taip ir galvojau. ateitį galvoju deti bosa, bet nelabai galinga gal iki 800 rms turėtu užtekti, kai bus geri garsiakalbiai sudėti į dureles.
nu patyliu jei 800w rms negalingas bosas.......
Aš nesakau, kad negalingas bet kai pas drauga yra du inface bosai po 600 rms tai netaip ir baisiai groja aisku visos galios klausyti neįmanoma, nes ausis užgula visiskai. Aš ir sakau, kad vėliau ar aš sakiau kad nuo jo jungsiu bosa? nuo šito stiprintuvo noriu pajungti i prieki komponentus, o tada i galines plačiajuosčius ir viskas. Suba jungsiu nuo kito stiprintuvo, kai dėsiu. Dėkoju už atsakyma pasiskaitinėjau radau, kad tikrai nerekomenduoja jungti tiltu dvieju galinių išėjimų jei priekiniai pajungti prie 3 omu komponetų.
http://www.youtube.com/watch?v=0AOgq...ayer_embedded#!
Va čia galite paziūrėti kokia aparatūra vienas buvo isidėjas airijoje i savo a4 kol lempos lauk neiškritoD
ir štai nuoroda, kai kažkas sakė, kad šūdarankiai tipo tau vibe bosa siūlo. Šiaip jis viska daro vienas ir čia jo padaryti arba daromi projektai galite apžvelgti tik reikia prisiregistruoti!!!!
http://www.mad4bass.com/
sorry bet matau brangią prastai sukomplektuotą sistemą. Daigtai neblogi o grotuvas atsiprašant š***, dėl kurio daiktai netenka kokia 30-50% savo potencialo grojimo linkme. Jeigu jau dedant tokį grotuvą buvo galima ir nemėtyt pinigų į balą ir tą patį rezultatą pasiekti kur kas pigiau.
pateik pilną nuorodąir štai nuoroda, kai kažkas sakė, kad šūdarankiai tipo tau vibe bosa siūlo. Šiaip jis viska daro vienas ir čia jo padaryti arba daromi projektai galite apžvelgti tik reikia prisiregistruoti!!!!
http://www.mad4bass.com/
Nakamichi CD700II + Dynaudio + vifa + Daytona + ...
Bookmarks