padure tave :-D skupas moka du kartus :!:
parveze draugas pirkta is e-baybuvo be fiskes todel nebuvo galimybes patikrinti,ir ten gale toks zalias laidas buvo uzviniotas su izoliacija.siandien skaitau manuala ir pasirodo kad ten turejo buti kazkoks dc/dc converteris.kam jis reikalingas?ar man be jo veiks tas magas?ir kur as ji galeciau gauti?ar galima uzsisakyti pas alpine atstovus?
padure tave :-D skupas moka du kartus :!:
Neveiks, užsisakyti negalima, reikia gaminti ........"AutoCd" rašė čia:
SERV.LT - visos svetainių talpinimo paslaugos
o kas man ji galetu padaryti?man atrodo kad tai nera paprasta.ar nepakenks tai magui ir garso kokybei?ir butent kokia funkcija atlieka tas konverteris?
bijau sumeluoti, bet jei domina kaina, ji siekia apie 100lt..jei riekes galesiu paziureti tel nr kas vsiai neseniai irgi daug pigiau pirkes panasu varianta bei yra sau dares..! turetu patarti..!
laiko trunka, bet padaryt kaip supratau imanoma.. bijau tave suklaidinti, todel pirmiau paklausiu tada tiksliau parasysiu..
sekmes
pagarbiai Mindaugas
paziurek jei nesunku,butu laba malonu jei koki numeri duotum ar dar kazka kas sugebetu padarytidel laiko nesvarbu,svarbu kad veiktu
![]()
Arturas-M o tu niekuo negaletum padeti?ar neuzsiimi tokias dalykais?
Neturiu tam laiko...."AutoCd" rašė čia:
o gal zinai kas galetu padeti?juk cia turi tiksliai viskas atitikti bet ko ten neprikonstruosi...
Arturas M nepades tikrai, jis yra kategoriskai nusistates pries visokius ebay/is vokieciu/amerikos ir visus kitus neaiskios atsiradimo kilmes aparatus... :wink:
dc/dc o ka sitas blogelis atlieka ? jis stovi ir pas 9835 tokspats
DC/DC blokelis pakelia itampa is tavo akumuliatoriaus duodamu +12 iki pvz +/- 15. Man tik idomu koki ten nauja pirko, jei to blokelio nebuvo? :!: Ir dar kazkokia izoliacija priviniota? :lol: Kai is parduotuves perkama ar tai interneto buna viskas graziai supakuota ir jokiu izoliaciju nieks nevynioja :lol:"Arunas-" rašė čia:
o man idomu koks tikslasji nujimtigal kad nematytu jog jis isvis negyvas
Vagis nežinojo kad yra toks blokelis kai vogė. Ypač sunku suprasti, kai tvarkingai viskas susukta izoliacija. Tas blokelis kabo ant kokių 30 cm laido. Aš pvz specialai taip sumontuoju šio tipo aparataus, kad vagiant blokelis būtų paliktas :smt097"Arunas-" rašė čia:
o to blokelio nereike patraukti kuo toliau nuo lineiku ??
as ji taip uzkisau kad kuo toliau nuo lineiku butu bet mano irgi nezinodami nuplestu![]()
Bookmarks