priklauso koks subas. ir kokie dazniai vyrauja toje muzikoje.
automobilis opel astra,hacbekas.klausoma muzika techno,pop ir visokie bumcikai.kokio tipo deze man geriausiai tiktu?
priklauso koks subas. ir kokie dazniai vyrauja toje muzikoje.
science rulez!
na del subo tai ir dar tik galvoju pirkti,kas butu geriausia iki kokiu 700 lt ir daryti jam deze.del vyraujanciu dazniu tai ir nelabai zinau.
jei reikia slėgio o turi tik 700Lt tai žiūrėk dinamika su kuo didesne eiga, pvz vibe space 15''.
Beje stiprintuva jau turi? jei taip tai koki?nes nuo grotuvo slegio nebus
![]()
science rulez!
stiprintuva turiu sioki toki impuls sd-520 atrod 900 rms max prie 2 omu.o kiek deze kainuotu tokiam vibe space?
dezes dazniausiai kainuoja 120-140 lt. o jei pats daraisi tada perpus maziau
tokiam subui nekainuos tiek mazai nes reikes storesnes plokstesStereo link=topic=2936.msg29452#msg29452 date=1132869527 rašė čia:
tuo labiau jei daraisi deze staciakampe tada gal ir pigiau, mano manymu bandpasine deze niekada taip pigiai nekainuos, nebent pats darysies, o jei ir pats bet is kokybisku medziagu tai savikaina bus artima tavo nurodyta kainai
science rulez!
Geras portas bandpasui kainuoja ~100 LT. Tai ką kalbėt toliau ?
SERV.LT - visos svetainių talpinimo paslaugos
galima issisukti ir be pirktinio portoArtūras-M link=topic=2936.msg29468#msg29468 date=1132870887 rašė čia:
bet tada kaina nebus daug mazesne...
science rulez!
jeigu pats gaminsi, sutaupysi ~50%, bet vienetinė gamyba... tai ką aš žinau![]()
o kodel bandpass deze? ar ji labiausiai tinka spl?
Muzika tai garsai ir virpesiai
Kiek skaiciavau tai daugiausiai slegio galima isgauti su bandpasine deze.
science rulez!
o kur gaut ta vibe space?ir kiek mazdaug kainuotu kokybiskai padaryta bandpass deze?
vibe space topo centre arba kenwoode, o del dezes skaityk privacias dezutes gal kas jau bus parases
science rulez!
O as siulyciau tarkime dėti arba viena rimta tarkime koki JL audio ar Phase ar Infinity
Arba dėti pora vidutines klases kur kainuoja ~400-450lt
Manau su dviem slėgio tikrai bus daugiau ir neprarasi tikslumo jei darysi uždara tipa, ar bent portą, nors su litrazu/bagazine jau gali buti bedu..
Bet su bandpass prasidet tai nelabai patariu jei nesiruosi dėti nemazu pinigu uz deže stipriu gera ir t.t. Nes neturintis patirties kaip sako Arturas-M tikrai nepadarys gerai, ir gausis tik beprasmis baubimas...
Jei ka siulyciau atvažiuoti ir isbandyti kaip groja du phase subai uždaro tipo dėžėje pajungti nuo monobloko.
Garsiakalbiu oficialios kainos po 440dabar gal mažesnės siek tiek nes likuciai like tai išpardavimas vyks.
Moderatorius: verslo kėslus turinčius sakinius ištryniau. Tam yra PM ir skiltis "Reklama"
Na taip, reiktų vengti tokių parašymų siūlyčiau atvažiuoti ir etc. Moderatoriai visada gali pakoreguoti tokius rašinius. Geriausiai tyliai pateikti internete nuorodą su konkrečiu daiktu ir pakomentuoti. O ar važiuoti ar nevažiuoti, kur važiuoti lai spręndžia tas kas suinteresuotas..... Eilinį kartą kartoju, kad forumo tikslas tai keitimasis informacija. Reklamai yra atskiros priemonės....
Pasakysiu taip,su 12'' vibe space, bandpase Kaune ismuseme apie 132 db.,naudojom mono bloka.Garso atveju,sociai ,bet iki kokybes labai toli. su tokia muzika tikrai bus s....! :supz: dek pora lengvu subiuku nors pakaifuosi> :smt020
tel.865979181
Su kokia mašina buvot?DV-ART link=topic=2936.msg29920#msg29920 date=1133636806 rašė čia:
B-4 dyzeline.
tel.865979181
ye man atrotao tikrai teip,nes mano bosas (bandpass) pasukus ratuka,tikrai pradada baubt,speju reik perdarinetNerijus R. link=topic=2936.msg29857#msg29857 date=1133522103 rašė čia:
Muzika tai garsai ir virpesiai
pasidaryk uzdara ar fazikine deze ir manau slegio tau bus per akis!
pats turi nuspresti ka nori,esme ta ,kad galima ir is s...,islauzti db!!!! :supz: :supz: :supz: :supz:
tel.865979181
Bookmarks