Na tokia tema kažkur jau yra ,jeigu gerai pamenu ir gi apie bulka kalba ejo ,o del vietos kur nori nen kišk tik, kad ausintusi nes dar sudegsi :wink:
Sveiki kolegos. Vel as neduodu ramybesops:
Noreciau patarimo kur montuoti stiprintuva?? Galvoju kazka is arizonu 4 kanalu. auto audi b4.noreciau kad butu "nematomas" vagims. ka manot apie jo paatlpinima po galine sedine? ar labai kais ir bus s...?? padekit :smt017
Na tokia tema kažkur jau yra ,jeigu gerai pamenu ir gi apie bulka kalba ejo ,o del vietos kur nori nen kišk tik, kad ausintusi nes dar sudegsi :wink:
tai vat ir as to garso bijau :-k
Kokio garso bijai? Neponel truputiBitlas link=topic=3135.msg31401#msg31401 date=1136225822 rašė čia:
ops:
Jei stiprą kiši į kokią nors skylę tei būtinai pasirūpink aušinimu .
+370 686 40304, www.wix.com/arturass/wwwarthur-s-page
sorry ten vietoj gaisro buvau parases garsoops:
o ar imanoma ausinima uztikrint po galine sedyne :smt017
Viskas priklauso nuo tavęs.Šiaip įmanoma beveik viskas.
Kišk po priekine ir nesuk sau galvos :smt023Bitlas link=topic=3135.msg31408#msg31408 date=1136232068 rašė čia:
gerai prisuk,prikniedyk prie galines palanges skardu ir bus ok, jei kas nores tai ras kur bepadesi
cia tik paciam galvos skausmas.
siaip buvau as ir alpine po sedyne golfe ikises,tai perdaug nekaito kol dugnais nevarai
Muzika tai garsai ir virpesiai
Arizonai reikia ausinimo,jei po sedyne tai tuo labiau :smt020
dekui kolegos uz patarimus :smt023
o gal kas esat kises po sedine?? gal koki foto galetumet parodyt nes apc nzn nuo ko pradet
:smt022
http://www.zydrune.puslapiai.lt/3.htm
gal furious neuzpyks O![]()
Golfai tai po galine sedyne turi didziules ertmes, paziurek gal ir pas tave yra,jei taip tai ten be problemu gali det ,bet nuo vagies neapsaugos nes jie viska zino .Pas mane kaip vale tai ir galini sosta atverte viska apejo o ko nejo paimt sugadino arba sulauze taips, kad dek i bagaznika prisuk prie skardu ir nesuk galvos
ne, nepykstuivas link=topic=3135.msg31515#msg31515 date=1136354138 rašė čia:
tam ir dariau puslapi, kad zmonems padeciau, nes atsimenu, kokia klaidi ir sunki pradzia buvo man paciam
![]()
nu ziuresim kaip ce bus seip durt tada reik po kapotu net nesugalvotu kad ten gali buti :smt023
po kapotu nori montuoti? :smt017
Jei tik telpa tai labai gera vieta.Bus prie pat akumo ir laidai gausis trumpi.furious link=topic=3135.msg31561#msg31561 date=1136399301 rašė čia:
o kaip dregme?
o siluma jiems nekenks neprades issijunginet po kapotu :smt017
vat man irgi idomu. minti sugalvojau o kaip ja igivendint?? ar imanoma?? gal kas dejot???svarbiausiai tai dregme :smt022
Čia pasireiškia visa automobilio specifika.Instaliuotojas privalo viską numatyti.
pas mane pakišta po priekinio keleivio kojom, dar nepilnai viskas pabaigta, bet rezultatais patenkintas, laidai labai sutrumpėjo. Bet čia jau nuo mašinos modelio priklauso ar ymanoma padaryti, kad viskas būtų OK.
o koks pas tave automobilis ?? jei nepaslaptis??
:roll:
parasiau i pm
aciu jei kada busiu vln pasuksiu :smt023 :supz:
Kodel nenori mesti po galine palange matysis tik bagazine atidarius o jeigu vagys ilis i auto tai pagal suba ir kita instaliacija matys kas per sistema ir jeigu netinges paieskos... zinau pas ka fantomas 6 kanalu stovi po palange ir viskas Ok gerai prisuki nesireklamuoji ir ausinimas geras priejimas irgiBitlas link=topic=3135.msg31397#msg31397 date=1136220872 rašė čia:
panasiai buna draugeliui elipsiu negalejo atsukti tai suplese.o pas kita tai kompaktu keitikli isrove su 6 varztais nes buvo idetas i metaline dezute bet sake stipro nerado kazkur buvo imetes tiesa dar S-90 kolonke issinese.kaip vagiu nekenciu per juos mago negalima palikt net be snukio :smt0222SB554 link=topic=3135.msg31518#msg31518 date=1136362500 rašė čia:
niekas nera apsaugotas, jei jau nores tai padarys savo!
ar po sedyne ar palangeje, beto palangeje gali kazkokia ir dezute padaryt, kad paslepti kazkiek ir apsaugot! zo pazek foto pamatysi kiek visko galima prigalvot! truputis laiko, noro ir vuale! :smt020
klausyk de ja vu o kur man tu foto pazet?? :smt017
Bookmarks