Imk Audison. :smt023
siulomi du stiprintuvai,nenauji,pirkti is e-bay vienas ju audison millenium power 4,o kitas rodek 480i
nuo ju bus jungiami komponentai.dazniausiai klausoma muzika ivairi siuolaikine.labai noretusi svelniu aukstu.siuo metu komponentai rainbow 60w nominalas
ka patartumet?ar uzteks audisono 4x45 ar imti rodek su 4x80 ?kaip del skambesio?ar teko kam nors susidurti su kuriuo nors is ju?
Imk Audison. :smt023
+370 686 40304, www.wix.com/arturass/wwwarthur-s-page
o koks Rainbow modelis?
as uz Audison'a![]()
rainbow taip pat pirkti is e-bay cs 165 x-plain.na del stiprintuvo manau aiskuimsiu audison
o ka pasakytumete apie helix 400 mk II
o kodel Rainbow plonuosius butent? vietos trukumas?
kiek jie e-bejuj kainuoja?
man jie kainavo 280 lt su viskuo,bet nebuvo ne groteliu nei originalios dezutes...as juos truputi seniau pirkau tai tuo metu tai buvo vienintelis is geresniu varijantas.siaip man jie nelabai...su ramia muzika viskas ok tikrai graziai skamba,bet su trankesne tai labai isryskeja auksti (nors ir taip ant filtro -3 db padaryta o ant cd grotuvo viskas ant 0 ) ir labai truksta priesbosio...bet del vietos jos tikrai ten nera daug,bet prireikus manau butu galima surastias galvoju juos pasikeisti...galvoju apie phase kiek girdejau nuomoniu sako jie labiau siuolaikinej muzikai tinka...
ir dar iki siol pas mane stiprintuvas buvo sony xm-504xops: is sio forumo supratau kad sony tik telikai geri...bet nebuvo galimybiu isigyti kito
tikiu kad ir jis "prisidejo" prie garso kokybes :smt021 o ka tu galetum pasakyti apie mano minetus rainbow?
man atrodo ir phase ir rainbow panasus,aisq priklauso nuo serijos,kainoje apie 400-450 tai tikrai phase daugiau viduriuko turi!bent jau stende!idejus i masina viskas aisq dar keiciasi!
Muzika tai garsai ir virpesiai
helix,mano nuomone,geriausias variantas :smt023AutoCd link=topic=3346.msg33976#msg33976 date=1139779421 rašė čia:
"Stay well,love music,I do also" Sonny Rollins
del stiprintuvu, tai man patiko audison :smt020:smt023 (cia mano asmenine nuomone), tai siulyciau rinktis audison, nors ir helix vertas demesio!
Linartas - 8 685 69684
Balsuoju už Audisona.
Mirka
Kolkas ritės ir kondikai formuoja garsą.
sitie Rainbow pas mus kainuoja 749lt. ne is pigiuju sakyciau..ivas link=topic=3346.msg34010#msg34010 date=1139831571 rašė čia:
nuo montavimo juk irgi priklauso, taip pat kaip ir nuo stiprintuvo..
situ nezinau,delto ir nekalbu Otodel kalbu apie zemesne serija :!: bet berots jie panasus tik auksti svelnesni!
Muzika tai garsai ir virpesiai
vakar jau pasiemiau ta audisona,prisijungiau ir garsas tikrai pasiekeite,bet viduriuko vis dar truksta... :smt017
Bookmarks