taip pat yra vienas juokingas daiktas :twisted:
Tik stebėtinai visko daug kaip tokiam mažyliui...
Jis nors kąnors duoda ar tik padarytas dėl vaizdo? Kokia vertė? jeigu tokia išvis turi?
Jie pas mane jau senokai mėtosi...
Ir būtų įdomu sužinoti ar jie kažko verti ar visiški š?
Pionierius stipriakas. Jis man keistokas kažkoks, nes neturi remutės(bent jau kur ji turėtu būti) ir dar prie jo yra kažkoks mažesnis stiprius(ar koks čia velnias) Jungti mėginom, bet nieko nepavyko. Prijungi + prijungi - bet lemputė Power nei mirkt... jaučiu bus išlėkes, arba kažką netaip jungėm. Gal jis kažkaip kitaip jungtis turi paaiškinkit. saugiklis 30A... Ir pasakykit jo kainą ir kam reikalingas tas mažesnis?
paskutinėj foto yra lizdas kištukuj kurį irgi turiu, iš jo išeina 3 laidai: geltonas, raudonas, mėlynas. Ant raudono saugiklis ir kažkokia mažytė dėžutė... gal jis kur turi jungtis?
taip pat yra vienas juokingas daiktas :twisted:
Tik stebėtinai visko daug kaip tokiam mažyliui...
Jis nors kąnors duoda ar tik padarytas dėl vaizdo? Kokia vertė? jeigu tokia išvis turi?
Tas mažylis,tai paprasčiausias 4kanalis stipras(yra tokia RTO firma).
mane labaiau didesnis domina, ar jis sudeges ar ji kažkaip reik mokėt pajungti?
gal žinai rto tech duomenys?
taigi parašyta 360w 4x80w :smt082
jūs negalvokit, kad ten gal koks apynormalis stipriakas, jis fotkėse atrodo normalus, bet palyginis su Pionieriumi tay jis kažkur 4kartus mažesnis![]()
O tai kur sužadinimo laidas ?
čia apie remute kalbi? :smt017 toks ir buvo vienas iš klausimų...
Aš tokį Pioneerių irgi kadaise turėjau... Neveikė jis man nei velnio :smt093 Nesugebėjau pajungti :smt022
Real master saund (RMS)
laukiam tada gerbiamūjų profų, kad paaiškintų :smt017
Jis jo neturi... Arba tas sužadinimas labai stipriai paslėptas Olanys link=topic=4430.msg44491#msg44491 date=1159369243 rašė čia:
![]()
Real master saund (RMS)
Panaršyk forumą, esu aiškines kaip pajungti GM-1200 ar GM-1000. Manau ir čia bus kažkas panašaus. Pasinaudok paieška pagal žinutės autorių + raktinis žodis "pioneer"
radau tik šią:
Esu pajungęs GM-1000. Jis turi jungtį kažkokią neaiškią, pailgą, 4 kontaktų. Tie kontaktai tai:
1. ILM
2. Acc
3. A/C
4. B/K (šito gerai nepamenu, bet toks atrodo)
Veikia remote pajungus ant Acc ir kartu ant B/K. Kontaktų simbolinius pavadinimus sužinojau atidaręs stiprintuvą, buvo surašyta ant plokštės. Tuos keturi kontaktus turi ir DIN jungtis
Bet pas mane tas kištukas su 3kontaktais. Bet, remute yra remute, man atrodo, kad pajungus pliusą ir minusą turi jis veikti, turi degti Power lemputė, ar jam būtinai reik remute? :smt017
su remute jis isijungs kartu su magu, be remute veiks visa laika
Išsiardyk tą stiprintuvą ir pažiūrėk ant platos, aplink tą 3 kontaktų jungtį ir apink šalia esančias apvalias jungtis, gal rasi mano išvardintus užrašus. Remote jung prie tų kur parašęs toj senoj žinutėj.
na ok aš suprantu kam tas remute reikalingas, bet jis gi turi veikti ir be remutės, kaip igoriokas ir sako, veiks visą laiką. O taip nėra, ir kas do velnias tas mažesnis pioneerius??
Neturi veikti. Jei nori kad veiktų vią laiką turi tą remote pajungti į pliusą.
Ai rimtai, visai pamišau, kad remutei reik pliusoops: ok ryt atsidarysiu ir pažiūrėsiu ar yra kas užrašyta, tay jei bus Acc ir B/K juos tarpusavyje jungti 1 laidu ir į pliusą ane? O kaip stiprius jis konors vertas? labai senas? Kokia vidutinė vertė?(maždauk tik prašau)
artyman:
Na bent mano atveju reikėjo jungti ant tų dvejų laidų.
Ar vertas ko nors kaip stiprintuvas sužinosi paklausęs. Aš pakeisčiau jam elektrolitinius kondensatorius (nuo senatvės gali būti padžiūvę) ir naudočiau sau į sveikatą, nes spėju jog jis grotų neprasčiau nei dabartiniai vidutiniokai stiprintuvai ~1000Lt-1500Lt. Norint dar pasikesitum signalinius kondensatorius į kokybiškesnius turint pinigų dar kelis upgraidus ir apgrotų šių dienų vidutiniokus. Bet čia tik geros nuotaikos pamąstymas, galiu ir apsirikti.
na rejkės šen pasibandytidėl kondencatorių tay joa, žn šitą bairį, o kiek maždauk galėtų kainuoti jie?
Priklauso nuo to kiek jų yra ir kokio skokybės pageidauji.
taiva, išsiardžiau ir radau:
ILM
ACC
B. Rem
pajungiau prie + Acc su B. Rem ir uždirbo :smt023 Dėkui, kad paaiškinai kaip pajungti šį daiktąartyman:
pajungiau prie JVC seno magelio ir JBL'ų ~13 ar 16(nežinau tikslei ir nemeravau) na nežinau labai skirtumo nėra, truputi garsiau ir nėra to "bezdėjimo" prie didesnio garso... na nežinau, gal dėl to, kad prastas magas ir jokios garso vibro izoliacijos tam autobusiukeskardos tik braška... :smt020 reikės pameginti kada pajungti pas pusbratkį ant jau sudėtos normalios aparatūros...
Štai padariau vidurių fotke, jei ką pamatysi, pasakyk ar čia gaidys stiprius ar dar puse bėdos. Ir kiek ten tų kondencatorių :smt017
tay Aiwarai ar čia kasnors matosi? Ar apsimokėtų į jį pinigus kišti?
Ieskau bet kokio stiprintuvo elipsem. Nzn as kainos, nes ne mano stirprintuvas. Tai kiek nori? :smt020
šeip dar nelabai ir parduodu, gal prireiks ar ką, vietos yra tegul pagulio šeip net nežinau kokia ir jo kaina būtu...
Tai kiek mazdaug noretum? :smt020TiesTo link=topic=4430.msg46881#msg46881 date=1163315646 rašė čia:
nu aš kaip jo neparduodu tay ir nežinau kainos... ir čia jau off topikas gaunasi, čia ne turgus... priwatas tam yra
Bookmarks