pasiule denon dca3400 stiprintuva, kaip rasoma ant stipriako non swicheble class a amplifier( tuo ir nelabai tikiu, nes nivelnio nekaista - galios aisku nedaug turi 4*35w rms, bet vistiek kaist nezmoniskai turetu, beto du maitinimai l ir r kanalams-?) gal buvot kas susidure? paklausyciau ir pats bet mano masina servise, o pas biciuka prie subo pajungtas o geru koloneliu neturi. bet pirmadieni jau turesiu , jei ir negros nedaug praso. gal esat kas klausesi toki ? cia visiskas biudzetnikas ar jau vidutiniokas? nera niekur nete kainu kiek seniau kainavo.
nuva jau turiu, pasijungiau namie- visai nieko groja( garso erdve tai nezmoniskai didele, tembriskai labai siltai ir maloniai groja, tik detalumo kiek truksta, garso skaidrumo ir dinamika nekokia - muiliukas), bet ta istaisysim : operacinius m5218l pasikeisiu i opa2134, skiriamieji ir maitinimo pigus elektrolitai irgi bus pakeisti. i maitinima elna sukisiu(deciau jau isbandytus silmic, bet ju bent 12 reiktu-netilps, nes du maitblokiai), skiriamuosius galvoju sonyo os-con pabandyt pradziai. tada gal ir uzgros . o jus kokius operacinius ir skiriamuosius kondikus naudojat ?
Aš naudoju OPA2604 jei biudžetas nedidelis. OPA2134 naudoti rizikinga, kažin ar labai ką gersni bus už orginalius tai net niekada nebandžiau.
Prie OPA2604 skiriamuosius naudoju Visaton ar Audyn QS. Bgangiau, manau, neverta dėti. Norint dėti OPA627 ar OPA637 ir dar kokybiškesnius kondensatorius tikriausia pirma reikėtų turėti gerą maitinimą, padidinti ramybės srovę galios stiprintuvui, nes kitaip tų komponentų kokybė bus užmušta. Bet aš palyginamųjų testų nesu daręs, čia samprotavimai.
niekada gyvenime nebandziau keist operaciniu ir neisivaizduoju ant kiek efektyvus ju keitimas ir ant kiek didelis skirtumas garso kokybės prasme, tarp 16lt ir 60-80lt kainuojanciu. o kad m5218l keičia i opa 2134 susiradau tik diyaudio forume, parsisiunciau aprasyma ir ten parašyta kad specialiai geram skambesiui - sound plius serija,ir skirtumas labai zymus lyginant su m5218 , tai ir susigundziau. pirkciau brangesnius ,bet kad ten tu dvigubu operaciniu net 6 ir jokiu filtru (juos apeit galima būtų) nera ,tik iejimo lygiu reguliavimas. del pleveliniu skiriamuju tai niekaip netilps ,beto to velnio ten net 12. gal smd plevelinius kas bande? o sanyo os-con labai patartina skaitmeninese grandinese naudot arba kaip sunta dideliems elektrolitams impulsiniuose maitinimuose (cia sako jie net elna cerafine prilygsta pagal trukdziu slopinima) taip kad maitinime bus elna su maziuku oscon kokiu 470mkf. ir kokius gi skiriamuosius man naudot dabar, kad mazai vietos uzimtu ir greriau uz standartinius elektrolitus butu? ar nesukt per daug galvos nes jvc sh 99 visvien signalas per kruvas pigiu operaciniu ir elektrolitu pereina ir geresni skiriamieji stiprintuve visvien nepades? net mano philips dvd skiriamiesiems gamykliskai nichikon gold naudoja, bei rimtesnius operacinius , o cia garso stiprintuve ir magnetoloje visiskai biudzetine analogine dalis- geda.
O tai kiek kanalų tu galvoji tiuninguoti? Tu tiuninguok tik tuos kur priekinę akustiką jungsi. t.y. du kanalus.
Ar pas tave kiekvienam kanale po 6 operacinukus?
bijau kad tu 40w per maza pasirodys ir tiltu uzsimanysiu pajungti. nors reiks taip ir daryt radzioj du pabandyt - pagerint. o gal kas turit parduot 3.3-20 mkf kokiu panasonic fc ar nichikon muse ar dar kokiu?
Labas,
cia praeita savaite klausiau taves del denon dca 3400 stiprintuvo rear gedimo, dekuj uz ats,
meistras patvarke, ten kažką, dabar jau ir front ir rear veikia, bet vistiek yra problema:
Kiek internete radau tai jo galia (4x35 arba 2x80 w rms) mes savaitgali matavome, tai rodo, (4x60 w rms) kas dziugina,
o vat jungiant ant dviejų kanalu gaunasi nesamones: Jei viena garsiakalbi pajungi tai plesia 160 w rms, jei jau du pajungi krenta ir būna 2x 50 w rms.
Tai ir išeina lievai, mano dviem kiausam pasijungti gaunasi geriau jungti ant 4 kanalu, nei ant dviejų ir tai galios truputį mazokai.
Nezinai kas ten gali buti, jungiant tiltu? O kaip pas tave su tais rms'ais, ar tokie pat bajeriai jungiant ant dviejų kanalu?
Gal šiaip kas patartumet ka nors, kas ten gali buti su tuo tiltiniu jungimu.
Bookmarks