JVS.
noriu keisti grotuva, pagal kaina sitie prieinami, kuris butu geresnis pasirinkimas? Klausau roka, jazz, kartais d'n'b.
JVS.
+370 686 40304, www.wix.com/arturass/wwwarthur-s-page
skonio reikalas, as atiduodu balsa uz bekeri. skaidresnis.
Tikrai skaidresnis yra JVS.
ne as kaltas... aplinka kalta..
jus sakot jus zinot, matyt netinkamoj sistemoj paklausiau.
bet man asmeniskai beckeris graziau grojo, JVC toks priglusintas garsas buvo. Reiktu palyginti tose paciose sistemose.
Becker bosas guminis.
as irgi linkstu link JVC, nors pagal pavarde man Becker kaip tik Oskelbimuose maciau, kad 55 ir 77 kainos mazai skiriasi, galima rasti nedaug perlipancias 300lt. kokie ju grojimo skirtumai? zinau, kad skiriasi linijiniu itampa, funkcijos etc. o kaip skambesys?
Siandien turejau galimybe palyginti KD-SH 55 su savo senu VDO 751X. Klausem tiesiai nuo grotuvo, komponentai Ivolga SJ 6.2 su custom filtrais ties 3kHz. Gerokai nustebau tiesa sakant pirmiausiai del to, kad ne tik nebuvo atominio skirtumo, bet tik vos vos kazkas skyresi, is pradziu net sunku pasakyti kas. Ilgiau klausant susidare ispudis, kad klausant akustines gitaros irasu su JVC akordai skambejo trumpiau, gal kieciau, o su VDO akordai tokie tampresni, gyvesni. Antro plano instrumentu kiekis galbut panasus, nors subjektyviai man VDO juos graziau isskyre.
Kur beda? Ar mano ausys kreivos? Juk cia JVC vienas is auksciausios klases grotuvu, kazkaip tikejausi didesnio skirtumo ir dar JVC naudai. Gal viskas kardinaliai pasikeistu pajungus stiprintuva?
Juk renkiesi pagal save, o ne pagal kitų nuomones.
taip, tiesa, tiesiog tikejausi didesnio skirtumo ir ne VDO naudai :roll:
Siūlau pabandyti nuo išorinio stiprintuvo, nors teko kažkada seną VDO bandyt ir visai nenuvylė jis manęs.hellmis link=topic=5731.msg59876#msg59876 date=1178662142 rašė čia:
Bookmarks