tai jeigu subas turi dvi rites po 2omus tai pajungus turesi arba viena arba 4omus, tai manau tiks. nebent tu tilta nori ant vienos rites kabinti. ir nelabai sis 4kanalis tam reikalui pritaikytas
Sveiki,
Norejau cia esanciu paklausti ar IVOLGA BG-1004 keturkanalis tiktu subui kuris turi 2 rites po 2OHM , nes specifikacijose parasyta 2-ju sutiltintu kanalu galingumas prie 4 omu tai gal prie 2 netinka jam?
subas turi 2 rites po 500 RMS (modelis RFR3115).
Biski kyla itarimu su sio stipreko DAMPING factor kuris prie 4 omu - 200 tai prie 2 dar maziau bus...
ir idomu ar pakeitus stiprintuve kondikus i geresnius pasikeicia damping factor? idomu kas isvis pasikeicia pakeitus kondikus (triuksmai, dampingas ar dar kazkas?)
esme klausimo - ar galima si stipreka pritaikyti siam subui kad daugmaz visa subo potenciala isnaudoti ar neapsimoka vargti? seip uzsisakiau JL1000/1 bet kol ji dar gausiu praeis keli men tai iki tol kazko reikia nes negaliu taip be nieko vazinet ir ziuret kaip aparatura namie stovi.
dekui
tai jeigu subas turi dvi rites po 2omus tai pajungus turesi arba viena arba 4omus, tai manau tiks. nebent tu tilta nori ant vienos rites kabinti. ir nelabai sis 4kanalis tam reikalui pritaikytas
na jei jungsiu 4omus tai isnaudosiu juk tik viena is dvieju sutiltuotu kanalu, man idomu ar stipras pritaikytas darbui 2 omais kai sutiltuoti 2 kanalai... 1 kanalas bus per silpnai mano sbui kadangi jis nera jautrus tai ji reikia gerai uzmaitinti kad uzgrotu.....
man atrodo kad nelabai. nors gali pabandyti, suveiks apsauga jei nepritaikytas![]()
arba nesuveiks.igoriokas link=topic=6005.msg61889#msg61889 date=1181294862 rašė čia:
Jei jungsi po 1 rite ant dvieju tiltuotu kanalu, stiprintuvas "matys" po 1ohm apkrova kiekvienam kanalui, nemanau, kad jis gali dirbti prie 1ohm apkrovos.
matys po 1 oma? na cia tiksliai nesupratau kodel bet tikriausia del to kad sutiltuoti kanalai
tai ka jei prie sutiltuoto jungsiu 4 omus tai matys kaip 2?
Bookmarks