+ Reply to Thread
Rodyti rezultatus nuo 1 iki 21 iš 21

Tema: MAno bediska aparatūros istorija arba esi durnas-pats kaltas

Jaunius banderosas is on a distinguished road
    Registracijos data
    May 2007
    Žinučių
    10

Pagal nutylėjimą MAno bediska aparatūros istorija arba esi durnas-pats kaltas

žodžiu taip, rašau sitoj temoj, nors gal nesu visiškas arbatinukas bet cia kol kas su ta aparatura labai negerai man gaunasi..
    Papasakosiu smulkiai, aciu uzh kantrybe.
    žodžiu turiu masiniuka, misubishi carisma, sedana... jau seniai norejau aparatūros, bet kadangi toj srity gan žalias buwau, tai sumasciau kreiptis i firma, kad padetu. (draugas rekomendavo, aceit jam ten dieviskai subus remontuodavo).
    Taigi, turėjau sony mageli su mp3 xploida, bet tik 1 pora lineiku isejo,ir "puiku" stipreka, mchammer huriccane. tai pradziai man jie i priekines duris, idejo axton komponentus, su pishcialkom(350lt nulupo) uzh duris 120+50lt stipro kabinimas+ 180 laidu pratempimas ir patys laidai.
    Nu oki, i gala po keliu men. isidejau irgi axton apishcialkas uzh 80lt+ savo kolonkes (kowe audio atrodo) ir dar palangė graziai medziaga uzhtrauke, dar 200lt. kaina.
    Pasikeiciau maga, o pioneer 4800mp kad lineiku uzhtektu :xD ir tada i gala boshmano stipra (650lt) ir 2 infinity bosus (950lt) +deže ir darbai dar paie 300lt. taigi, po triju dienu kazhkodel sudege pioneer (naujo mago su garantija) subo valdymo plokste....cia mzdg vasario men. buvo.
    Gerai sako, sutvarkysim.... dave pakaitini maga, kokia 89metu alpina radija su 2porom linijiniu, tipo viskas normalei bus, laikinai.
    Nu okey, kadangi arkos pradejo grauzt padangas del svorio bagazinej, tai žodžiu infinity apmainyti i tikrai galinga 1 power acoustic bosa su deže, tikrai lb galinga. bet... tada jau 4 kanalu boshman stipro nereik... ta daikta pardavineju, subas nemaitinamas stovi namie, tas alpina nieko negaudo, jau liepa tuoj, mano maga aceit dar taiso....+dar priekines pishchialkos kazhkaip acikrate, nors crosai visur dėti... nepaminėjau dar kad condas pastatytas.... taigi žodžiu, mano klausimai:
    1. ar mane ishdure? jei taip, tai kurioj vietoj?
    2. ar nepermokejau uzh kažką? jei taip, tai uzh ka ir kiek?
    3. ar normalu, kad tokiam magui neimanoma niekaip tos plokstes rast?
    4. ar pasirinkau Jūsų nuomone normaliu komplekta muzikos? ka rinktumetes jus?

atsiprašau, jeigu cia ne i ta tema, parašyta, bet tiesiog lb pikta, kaip tikrai didele daugybe sudetu pinigu beweik visiskai negroja......

Savas fruktas is on a distinguished road
    Registracijos data
    Apr 2006
    Vieta
    vilnius
    Žinučių
    274

Pagal nutylėjimą Ats: MAno bediska aparatūros istorija arba esi durnas-pats kaltas

as viska pats dariausi, komponentams , stipriakams ir magams daug daugiau isleidau ir negroja , taip kad nepergyvenk . tau gal tik pasireguliot reikia, nes kiekvienas kitaip klausyt megsta. as pvz neutralu skambesi klausyt megstu ,kad nei auksti nei zemi nebutu uzkelti, viskas kuo tolygiau ir naturaliau skambetu, o pazystamus nuo taip suderinto mano skambesio pykina. o kuom tau skambesys neitinka?

Registracijos data
    May 2007
    Žinučių
    10

Pagal nutylėjimą Ats: MAno bediska aparatūros istorija arba esi durnas-pats kaltas

Butu man tas skambesys gal ir puse bedos... as pats nemegstu kad kepenis dauzytu...

Tik erzina, kad magas jau tuoj puse metu kaip tvarkomas, ir dabar kaip asilas bandau kazhkam pusvelciuj atiduot ta boshmano stipra+ priekines pishcialkos mirusios...

Jaunius passat is on a distinguished road
    Registracijos data
    Oct 2006
    Žinučių
    11

Na ką aš tau galiu pasakyt, pirmas blynas buvo smarkiai prisvilęs, būtum anksčiau šitam forume apsilankęs, gal būtų geriau pavykę, o dabar turi kruva nekokių, tarpusavyje nederančių daiktų. Pirmiausia mesčiau lauk vius tavo turimus daiktus ir apsispresčiau ko noriu, ar kokybes, ar garso kiekio, nes pagal tavo aprašymą matyt, kad linksti link antrojo varianto. Tada pradedi komplektuoti sistemą: magas, komponentai, stipras, subas ir laidai, o kad gale ydejai belekokios firmos midus su dar kitos aukstais tai pas tave turejo gautis jovalas toj masinoj, o ne garsas.
    Pataisyk mane jei klystu, bet komponentai pas tave buvo pajungti nuo to hamerio? :shock:

Registracijos data
    May 2007
    Žinučių
    10

deja, kad nuo hammerio... ops: ops: ops:

bet sita dalyka galvojau ishtaisyti koki jbl stipruka graziai grojanti isigydamas...

gal vel deginu blynus????

Blemba, norisi ir to kiekio... bet kosmoso nereikia, nejaugi negalima padaryti, kad ir tikrai garsai, bet ir labai kokybiskai grotu???

kokia butu komplektacija? pasiulymai? kainos?

Ekspertas/EMMA Lietuva atvortke will become famous soon enough atvortke will become famous soon enough atvortke will become famous soon enough atvortke will become famous soon enough
    Registracijos data
    May 2004
    Vieta
    Vilnius
    Amžius
    35
    Žinučių
    3,235

Pigiai daug ir skaniai nebūna.

Kuris JBL čia gražiai groja?
    www.audiokonkurentai.lt
    864886688
    tiesiog atsuktuvas

Aktyvus marko can only hope to improve
    Registracijos data
    May 2007
    Vieta
    Kaunas
    Žinučių
    297

Speju kalbi apie firmele utenos gatvėje kaune,ar ne?

Registracijos data
    May 2007
    Žinučių
    10

marco, skaitai mintis

prasau, ishpletok ta minti, speju cia jau ne as pirmas toks?

Registracijos data
    May 2007
    Vieta
    Kaunas
    Žinučių
    297

Citata banderosas link=topic=6078.msg62635#msg62635 date=1182966131 rašė čia:
    marco, skaitai mintis

Prašau, ishpletok ta minti, spėju cia jau ne as pirmas toks?
    Man tik remontuotis kartą pas juos teko,paskubinus gerai dirba,o ir meistras atrodo tikrai ne prastas.Apie žmones sėdinčius už prekystalio nieko nepasakysiu,tik jų produkcija man susižavėjimo nekelia,krūva piguvos,o ją prastumt kažkam reikia,va ir papuoliai... Atėjai su dideliais lūkesčiais,jų "klaida" kad nepasakė jog su tokiu biudžetu nieko gero nebus,tavo klaida kad patikėjai,na ir viskas.Be to du bosai,boshman,axton prieky/gale-sakyčiau komplektacija verta diskusijų...
    p.s. atspėjau ,nes siūlė tuos infinity...

Registracijos data
    May 2007
    Žinučių
    10

nu va, tokie ir dalykai reiskia.... meistras tai geras... o tuos mano infinity tai prastumt reikejo... nzn... pasiulykit jus kompletuka man, nesvarbu tie litai, cia rast galima, nesunkiai, bet kad butu ir "grazu" ir "protinga" kiek tik imanoma, nes fuck.... labai jau viskas uzhknisa....

Savas Liveris is on a distinguished road Liveris is on a distinguished road
    Registracijos data
    Jun 2005
    Vieta
    Siauliai
    Amžius
    45
    Žinučių
    853

Visų pirma paskaityk foruma, maziau kils durnu kalusimu. Jei nori, kad pasiūlytumėm tai pasiulysiu: prieki kompenentus alpine spr(~600lt pasiieškok pats), gale subas alpine swr arba hertz, JL (viski iki 500 lt), stipras alpine, JL, jei yra litu audisona kuri nors modeliuka ir viskas(kainos iki 1500lt). I gala nieko nesiūlau, nes ne gale važinėjies. Tai bendroj sumoj gaunas beveik ka tu isleidai apie 3000 lt.

Registracijos data
    May 2007
    Žinučių
    10

Niu, dekuj, nebloga info, o vat jeigu sakykim ir gale kazhka komponuojam?

beja, kiek mzdg garso izoliacija kainuotu???
    firmoj darant? :smt017

Ekspertas/EMMA Lietuva atvortke will become famous soon enough atvortke will become famous soon enough atvortke will become famous soon enough atvortke will become famous soon enough
    Registracijos data
    May 2004
    Vieta
    Vilnius
    Amžius
    35
    Žinučių
    3,235

Citata banderosas link=topic=6078.msg62656#msg62656 date=1182980593 rašė čia:

tai maždaug paskambink ir maždaug paklausk
    www.audiokonkurentai.lt
    864886688
    tiesiog atsuktuvas

Ekspertas BigBug is on a distinguished road BigBug's Avatar
    Registracijos data
    Jan 2007
    Vieta
    Kaunas
    Žinučių
    1,063

O, kaip matau "Despera" jau ne vienas skundžiasi. Pas juos dėtis nereikia. Pas juos tik nusipirkti reikia, nes pritaiko neblogas nuolaidėles

Registracijos data
    Jun 2005
    Vieta
    Siauliai
    Amžius
    45
    Žinučių
    853

Citata banderosas link=topic=6078.msg62656#msg62656 date=1182980593 rašė čia:

Šiaip gale gali palikt origanlus kokius tai nuo mages, arba per kondika, kad baisiai jų neplėšyt. Dar sykį siūlau perversk foruma rasi visą informaciją ko tau reikia.

Registracijos data
    May 2007
    Žinučių
    10

Na, informacijos is tikrųjų be galo daug ir pacios ivairiausios....

Kaip supratau, viska komplektuojant geriau pasilikti kur kas didesni pinigu limita.

dabar toks klausimukas, mano kaip "arbatinuko" :

7000k pinigu, + pardavus gauti litai uzh esama aparatura.

Ka (konkreciai) galima nusipirkti uzh siuos pinigus??? ir ideti i mano auto??

jei imanoma kuo konkreciau... sory jei uzhknisa tokie klausimai, bet kadangi jus sitoje srityje daug labiau patyre, tai manau ir parimai bus kur kas vertingesni...

Registracijos data
    Jun 2005
    Vieta
    Siauliai
    Amžius
    45
    Žinučių
    853

Na cia jau normalus pinigai su tiek gali bandyt pasiskambint i audioprojektus ar muzikines dirbtuves ir pasiklaust, kiek viskas gali atsieit. Nes duru dibro ir garso izoliacija atiseis su darbu su medžiagom (firmoj) ~1000lt. Pigiau butu viska daryt paciam, bet itariu kad to nenori.
    Na ka sudėt gali primest pats, siulau ziuret is rimtesniu firmu alpine, audison, DLS, JL, Focal ir t.t. kelis saitus ir issirinksi.

Registracijos data
    May 2007
    Vieta
    Kaunas
    Žinučių
    297

Nu va čia jau rimčiau aišku neesu iš ten tų labai patyrusių-daug girdėjusių,daug mačiusių,bet daryčiau taip ,naudotas denon A100 grotuvas iš drago,skelbimuose rasi-2k,stiprius sinfony firma laverna apie 1,5-2k,akustika labai tiktu AD mm2 apie 3k taip pat veža laverna arba kita alternatyva seas lotus ~2,5k spikarė.Bosai-jam stipras eis paskui,neskubėk ir būsi pirmas
    Bukvaliai skaitau kad lietuvoj šito komplektuko vargu ar kas bus klausę,bet paklausyt neabejoju norėtų kiekvienas
    P.S. kainos iš atminties,galiu klyst
    P.S.2 be abejonės nėr kur skubėt turi priimt sprendimą jau gerai apgalvojęs/pasitaręs-aišku ne su prekybininkais
    P.S.3 denon+AD+sinfony sąskambis patikrintas ir plačiai naudojamas užsienio varžybininkų...

Registracijos data
    May 2007
    Vieta
    Kaunas
    Žinučių
    297

Citata Liveris link=topic=6078.msg62706#msg62706 date=1183064724 rašė čia:
    Na cia jau normalus pinigai su tiek gali bandyt pasiskambint i audioprojektus ar muzikines dirbtuves ir pasiklaust, kiek viskas gali atsieit. Nes duru dibro ir garso izoliacija atiseis su darbu su medžiagom (firmoj) ~1000lt. Pigiau būtų viska daryt pačiam, bet itariu kad to nenori.
    Na ka sudėt gali primest pats, siūlau žiūrėt is rimtesniu firmu alpine, audison, DLS, JL, Focal ir t.t. kelis saitus ir issirinksi.
    Kai pats nieko nekerti,tada belieka šis variantas.Rezultatai dažna panašūs į 7 gabalai=vidutinė sistema,su midbasais gale ,kodiku bagažinėj,2 subais ir type r komponentais+falšpanelė ir podiumai traukti oda Gal per žiauriai bet dažnas variantas...

Ekspertas BigBug is on a distinguished road BigBug's Avatar
    Registracijos data
    Jan 2007
    Vieta
    Kaunas
    Žinučių
    1,063

Kaip supratau pats nemontuosi. Tuomet siūlyčiau nuvažiuoti pas gerą instalerį ir pasikonsultuoti su juo... Pasakysi, ką mėgsti, ko nori, kokia suma ir drauge ieškosit kompromisų :smt023

Aktyvus Darka is on a distinguished road
    Registracijos data
    Jun 2006
    Žinučių
    155

Citata marko link=topic=6078.msg62707#msg62707 date=1183065878 rašė čia:
    Nu va čia jau rimčiau aišku neesu iš ten tų labai patyrusių-daug girdėjusių,daug mačiusių,bet daryčiau taip ,naudotas denon A100 grotuvas iš drago,skelbimuose rasi-2k,stiprius sinfony firma laverna apie 1,5-2k,akustika labai tiktu AD mm2 apie 3k taip pat veža laverna arba kita alternatyva seas lotus ~2,5k spikarė.Bosai-jam stipras eis paskui,neskubėk ir būsi pirmas
    Bukvaliai skaitau kad lietuvoj šito komplektuko vargu ar kas bus klausę,bet paklausyt neabejoju norėtų kiekvienas
    P.S. kainos iš atminties,galiu klyst
    P.S.2 be abejonės nėr kur skubėt turi priimt sprendimą jau gerai apgalvojęs/pasitaręs-aišku ne su prekybininkais
    P.S.3 denon+AD+sinfony sąskambis patikrintas ir plačiai naudojamas užsienio varžybininkų...
    Sitam tavo paminetam rinkinukui reikia originaliu CD,islavintos ausies,kuri pagrindinai klauso akustine,klasikine muzika ir t.t t.y reikia visko auksciausios klases.O ir tai niekas tau negarantuos norimo efekto,jei tu klausai jaunatviska muzika.Nes tai rinkinukas rimtai muzikai.Cia as kalbu is draugu Rusijoj pozicijos,nes manau dar niekas Lietuvoj to rinkinio negirdejo(gal klystu).O jei muzika jaunatviska,tai manau,kad sakykim Alpine SWX-SPX,JBL WGti,JL aukstieji modeliai tikrai atgrotu geriau,nes jie labiau orientuoti i slegi,o to tokiai muzikai reikia.Ir siaip tikrai yra ir daugiau komplektu kurie labiau tiktu(cia tik pvz).Ir aisku labai svarbus instaliuotojo sugebejimai.Uz tokia suma vienas patarimas-tiesus kelias i gera firma ir pokalbis su jais.

+ Reply to Thread

Bookmarks

Rašymo taisyklės