Viskas apsimoka kas pigu... O
Biudzetinio lygio gaminiai.Paieskok kitko, neskubek.
Sveiki, :smt100
uzsiregistravau siame forume, nes susiruosiau susikrauti y savo "mielaji" GOLF3 muzikytes:smt034
Neskubu apziurineju prekias, ir vat vienoje parduotuveje susizavejau Axton produkcija. Ten pardavejas pasijunges prie stendo suba, (12"groja svariai ir minkstai, (kaip butu auto nemeginau)
Priekinem durelem siulo 16cm komponentus (taipat axton, tikslaus modelio nezinau) ir keturiu kanalu stiprintuva, komponentam ir subui. Kaina gan padori...
Taip kad sakykit greiciau, mate ir girdeje sia firma. apsimoka ar neee???? :smt017 :smt017
Is anksto aciu.
Viskas apsimoka kas pigu... O
Biudzetinio lygio gaminiai.Paieskok kitko, neskubek.
WWW.GARSUGAMA.LT - 8 605 19197
axtono subas, nenorinciam daug galios ir su nedideliasis poreikiais manau yra neblogas dalykas Onu o del kitu daliu tai manyciau reiketu persvarstyti...
Nakamichi CD700II + Dynaudio + vifa + Daytona + ...
:supz: tata puikumelis, suba prigriebsiu, nes man jis patiko. O ka patartum dasikomplektuoti prie jo?
Pusbrolis turi ZAPCO 450 stiprintuva, ten pas ji be subo puikiai groja. Bet jo kaina kiek didoka man.
Ir beje kaip RODEK firma jum? Vat va sita siulo RoDEK 4100N
a tiesa, del axton'o subo dar.... gali buti problemu su i difuzoriu einanciais laidukais. jie apvilkti izoliacine medziaga todel gavesi gana kieti. jau buvo pasitaike vraiantu, kad nusilanksto ir nekontaktuoja :smt018 bet juos paskui perlituoji ir viskas ok O![]()
Nemanyciau kad cia problema, kaip ir paminejai, perlituoji ir vel vaziuojiloju:
toks ir daiktas jai lituoti dar reikia :smt022
bet kuriuo atveju, pagal grojima is pigiu subu man asmeniskai Axton patiko labiausiai, savo kainu kategorijoje tai yra :smt023
Bookmarks