tau nieko nereikia ten jungti.
hebra as tikrai neradau sito forume.Kas yra per lizdas high inpute?ka ten junkt
tau nieko nereikia ten jungti.
Tas lizdas naudojamas tuo atveju jei grotuvas neturi linijiniu isejimu tada ten jungiami koloneliu pajungimo laidai is grotuvo vidinio stiprintuvo.
aciu. Ogalit trint sia tema :twisted:
pats gali istrint
Galima palikti kitiems arbatinukams sviesti paieskos pagalba, nereiks jiems be reikalo uzdavinet, jau atsakytus, forume tuos pacius klausimus
tik temos pavadinimą reik informativesnį......
projektas procese:
"JVC" KW-AVX820 (USB WAV) - toslink - "Helix" DSP.3 - "Media Control v4" by MultiMAKE,
"Soundstream" P204e (tweak)- "Focal" TN?, "Tectonic" BMR 3",
"Soundstream" P202e (tweak) 2 vnt.- "JBL" T595 Limited Edition (perdaryti į midbosus),
"Soundstream" P204e (tweak)- "JVC" HSA1699-02A, "SinusLive" BassPumpII
"Optima" YellowTop 75Ah, "Oehlbach" 1F, "HELIX" CAP 33, Laidai "Rega" FSC Quattro, linijiniai - savadarbiai pasidabruoti vintažiniai...
Old School Car Audio
turiu kalausima.ar galima remote laida sujunkt su mages pliusu.nes mano magei nera to remote laido?as taip padariau tai stipro power lempute dega pastovei.
jeigu akumo negaila gali Omicia33 link=topic=7104.msg72385#msg72385 date=1201535544 rašė čia:
bet akumas tau laikys ne ilgiau nei pusdieni :supz:
Nakamichi CD700II + Dynaudio + vifa + Daytona + ...
jo tai as senden masina "stalkacia" uzkuriau Oo ka jus man patartumet?
gal koki jungykli ar dar ka nors.skubei prasau
pajungiai ne ten kur reikia, o lineikos yra pas tave? tada turi buti ir rem
tai junk nuo spynos raudono laido kur į grotuvą ateina tada gros tik pasukus užvedimo raktą arba užkurtu motoru. arba dėk paprasčiausią jungiklį
beje koks grotuvas?
+37061857133 edmas
pas man pionerius.bet modelis tai tingiu eiti i masina.na is mago melino laido nera tai del to as ir nezinau kur junkti.padaritas perehadnikas i evra fiske.
seip zinau dar toki atveji, kai jungia nuo mago isejimo +laido( ce turiu galoje, kur eina i grasekalbisu)
keistas kaz koks magas. o antenos laido irgi neturi?! buna antenna parasyta,berods![]()
Nieko tu nejunk prie garsiakalbiu isejimu, o ir antenos ijungimo laidas netiks nes tada greiciausiai tik radijai grojant stipras isijungs. Jei nerandi is mago stipro ijungimo laido iseitys yra dvi : pastatyti paprasciausia jungikli kuris paduos akumo + i stiprintuvo ijungima arba pajungti nuo uzvedimo spyneles tik paskutiniu atveju stiprintuvas isijungs tik pasukus rakteli.
Tai juk faktiškai visose mašinose prie mago ateina du laidai: vienas pastovus pliusas. Kitas įsijungia kai raktelį pasuki į pirmą padėtį. Tai nuo pastarojo ir junk. (ką Arunas B ir paminėjo).
aciu hebra, ryt bandisiu ka nors padarit.O jai ant rem uzdet jungikli kuris pajunktas nuo mago pliuso? :smt017
tai px nuo ko tą pliusą imsi gali ir nuo akumo tiesiai, bet įsidėk jungiklį ir psio
+37061857133 edmas
Aš tai jungiklio nepatarčiau statyti. Užmirši išjungti stipreką ir ryte jau nebeužsivesi.
tai galima dar prie jungiklio ir raudona dioduka prisikabintitada zibins i akis ir nepamirsi. o antena +12 tai veikia nuolatos ijungus mage man rodos, visai kaip remote....
sutinku su Backlazhanas... ant pioneeriu remotas veikia nuolatos...nesvarbu ka klausytum...issijungia tik tada kai kompakta isimineji jei neturi radijos isijunges (pioneer minusas tame ir yra...nes daugelyje isemus kompakta isijungia radija o sicia magas OFF)
nu karoce fsio piz.... viska susitvarkiau su to rem.bet neticia per durna galva su antenos laidu paleciau mago korpusa :smt022 ir buvo daug dumu ir visko.magas nesudege bet sudege pravotke :smt021.masina kuresi visos lempos dega.ten sudege 4 laidai kure eina is euro viske i sugikliu deze.kiek mazdaug gali kainuot pakeist ta pravodke?
vaziuok pas alektrikus, kiek kainuos tiek. bet bus darbas be skaudesniu pasekmiu. nes kolkas matau, tau ne kaip sekas :smt018
jooooo, uzuojauta...
kad ir 12 voltu, bet jau kartai ir tie 12v smagiai "pleska" ......
Linartas - 8 685 69684
tai ko lindai prie to grotuvo? atjungi stiprintuvo remote ir prie jungiklio o nuo jungiklio dajungi laido galą ir į stiprintuva. kontaktus izoliuoji ir jungiklį instaliuoji patogioje vietoje. psio
+37061857133 edmas
durnas ir lindau :smt017bandziau nuo antenoskaroce prisidariau sau problemu :smt021 gerai kad masinai viskas gerai.idomu kiek man tas kainuos dabar :smt017
kainuos , jei pas koki pazystama suprantanti auto elektroj-tai-artyman:, o jei pas meistrus, tai nuo..... lt ir iki ....lt
Linartas - 8 685 69684
nepasiduok, pamegink pats![]()
Bookmarks