na ivolgos groja ,bet isleistus pinigus neatrgros ,ziurint koki poreikiai,
cia mano tokia skeptiska apie sia produkcija nuomone.
bet grazus O![]()
ka manot?
na ivolgos groja ,bet isleistus pinigus neatrgros ,ziurint koki poreikiai,
cia mano tokia skeptiska apie sia produkcija nuomone.
bet grazus O![]()
kad cia nemazai taip galvoja,paieskok kazkur jau buvo kalbeta apie ivolga,gal ne paie sita modeli, bet vistiek esme tapti!
Muzika tai garsai ir virpesiai
paieska jau naudojaus,bet cia visai kitos serijos gaminys,ir jo kaina didesne,tai idomu ar kas testavo...
Rusai testavo afto zvuke yra kazkada maciau o jie ten randa apie ka parasyt
ten daugaiu reklama raso o ne teisybe! :twisted:
matai Ivai ten yra ne tik reklamu, reikia atsisijoti, o rusam nera ko labai girtis jug cia statu vardas ir kapitalasivas link=topic=3243.msg32796#msg32796 date=1137590892 rašė čia:
niu matai kai gauni pinigu uz straipsni tai blogo neprirasysi! kokis skirtumas is ko gauni ar usa ar cccp :smt019 cia jau kazkada buvo mineta apie avtozuka!
Ivai is kur tas pyktis Oivas link=topic=3243.msg32800#msg32800 date=1137593436 rašė čia:
,juk ir laikai dabar kiti ,jau ne tarybu sajunga ,o Rusija :yawinkle:
jo kiokcio tiek tuo avtozuku neverta tiket!
Sorry, kad prikeliu temą. Bet noriu pabrėžti, kad visai gražiai šis stiprintuvas susidoroja su savo pareigom...Bosą labai tvarkingai stiprina - be baubimo ar plerpimo. (p.s. pas mane 2 subai x 350w RMS). Žinoma, visos jėgos neišnaudoja, bet ką padarysi. O kokybe esu labai patenkintas.
Dar pajungiau iš šio stiprintuvo palangę - koaksalus. Irgi problemų nelabai turiu. Taip kad, kiekvienam spręsti pagal finansus ir poreikiusartyman:
Audi 100
Bookmarks