uz 300lt nieko ipatyngi neisrasi. pradziai pabandyk piscialku pliusa minusa sukeisti vietom.gal pageres kiek garsas. o siaip patarciau ziureti kaz ka is naudotu, ir ne axtonus ir ne reelandus![]()
Sveiki,
Ieskau nebaisiai galingo ir graziai grojancio dvikanalio stirpintuvo komponentams rainbow slx 165. Dabar jie pajungti prie Axton Impact C500x4 keturkanalio, baisiai saizus auksti groja, nezinau ar cia del komponentu ar stiprintuvo kaltes, beto lieka 2 kanalai neisnaudoti, kurie man kaip ir nereikalingi. Stiprintuvas jungiamas nuo JVC kd-g431. Galiu moketi ~300Lt. Taip pat domina ir keitimo varijantas i mano dabar turima. Ka galetumet patart, pasiulyt?
uz 300lt nieko ipatyngi neisrasi. pradziai pabandyk piscialku pliusa minusa sukeisti vietom.gal pageres kiek garsas. o siaip patarciau ziureti kaz ka is naudotu, ir ne axtonus ir ne reelandus![]()
ar gal lygį sumažinti aukštadažnio.
Mirka.
Kolkas ritės ir kondikai formuoja garsą.
Kiek pamenu, šitie akstonai niekada nesugebėjo gaminti aukštų. Kad apskritai nieko nesugebėjo, tai kita kalba
Mirka teisingai sako, ant filtro reikia sumažinti aukštus ir išjungti visus pribumbasus JVC. Apskritai labiausiai netikęs šioje kompanijoje būtent JVC.
SERV.LT - visos svetainių talpinimo paslaugos
Ant mago viskas ant 0 nustatyta, ant filtru auksti jungiasi arba 0db arba +3db, dabar yra uzdeta ant 0, pajungus ant +3db isvis zviegia
Maga rinkausi pasiskaitinejes foruma ir pagal kainas, bo norejau naujo, uz 300-400Lt nieko geresnio nesugalvojau.. Stiprintuva taip ir galvojau pirkt naudota, tik vat nezinau i ka dairytis, nes gera pusmeti domejausi vientik stiprintuvais skirtais subui (ir vistiek turiu kazkoki VANQUISH SOUND STORM)
tai jau naudotu gali is normaliu gamintoju pasiziureti, koki pioneeriu ar alpinka sunute, gal dar ka nors padoresnio rasi.
EQ atjungtas? Šiaip nuo senų laikų JVC nesuteikia galimybės viską nustatyti ant nulio, ypač tai galioja pigiems aparatamas. Nežinau šito modelio, jei čia veislinis JVC, tai pas jį taip ir bus, jei tai china oem, tai turi būti galimybė viską atjungti. Aš asmeniškai apskritai niekada niekam nesu rekomendavęs JVC ir kol kas nesiruošiu to daryti. Nenori turėti problemų, perki mylimą lietuvių Pioneer mažiau mylimus Alpine ir vargo nematai. Jie groja už savo pinigus, plius kainos yra rinkos kontroliojamos. Jeigu esi gudresnis, gali rinktis iš no name kategorijos, yra perliukų, bet reikia vargti. Tavo kd-g431 normali kaina yra apie 200-250 LT, negi galima tikėtis kokybės?pracyvnas link=topic=7545.msg77382#msg77382 date=1208165889 rašė čia:
Lietuviai kažkokiu būdu sugeba uždirbti ant tokio šlamšto. Pilnas internetas šių grotuvų ir naujų ir refurbished nuo ~60 EUR, tuo tarpu Lietuvoj 400 LT.
Kuo ne stiprintuvas?
SERV.LT - visos svetainių talpinimo paslaugos
Na, ijungta tik tas, kas buna ijungta nauja maga pirma karta suinstaliavus automobilyje ir prijungus prie maitinimoArtūras-M link=topic=7545.msg77384#msg77384 date=1208167269 rašė čia:
ta prasme pats as nieko papildomai nereguliavau, kas mago atminty buvo is po gamintojo, tas liko, EQ isjungtas visiskai. Del tavo siulomo stiprintuvo, tai jis kiek susiradau info keturkanalis (?) O man uztektu ir dvikanalio neipatingai galingo, svarbu svelniai graziai susigrotu su mano komponentais. Manau pameginsiu cia jau pasiulyta Ivolga, juolab kad ir kaina man praktiskai tinkama.
Del grotuvo, tai zinau ir suprantu kad jis yra vienas is "apacios", tiesiog norejau naujo daigto, su naudotais teko pora kartu nudegt, norejau turet kazkokia garantija. Rudeniop tikiuosi isigyt kazka labiau grojancio.
Ir siaip, bent jau man patinka keist viska po truputi, visu pirma tai netaip jauciasi finansiskai, antra, gali stebet progresa![]()
Na, stiprintuvo klausimas kaip ir issprestas, turesiu siandien vakare Audison SRx4. Dabar kitas klausimas atsirandaPagalvojau kad velniop man dabar du stiprintuvai. Parduodu dabar savo turimus Axton C500x4 ir Soundstorm Vanquish V900.2, taip pat parduodu ADS 310rs suba su fazikine deze ir ieskausi nedidelio, nebaisiai galingo, gerai skambancio subo, kuri galeciau prijung nuo sito audisono tiltu.
Taigi ka galetumet patart is subu ~150-200 rms, 300-400Lt ribose, noretusi kad tilptu i 20-30L dezute, bo ADS'as daugiau nei puse bagazines uzeme, vistik vasara ateina, nebus kur alaus sukrautartyman:
taigi peerles pardavinejamas...
Bookmarks